Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta: Busi helyett, és valahogy úgy, hogy:
------------védelem--------------
-------Verratti---Rakitic--------
-------------Rafinha-------------
Busi helyett, és valahogy úgy, hogy:Chino írta:Verrattit amúgy hova akarná itt mindenki?
Mondjuk Koke is inkább Xavi stílusú játékos, mint Iniesta. Csak fele annyira kreatív, cserébe kétszer annyit gürizik és hajt.kristop írta:verratti tényleg jó, de (sajnos) nem rá van szükségünk. először iniesta helyére kellene valaki, ő meg inkább xabi alonso, pirlo szerű játékos.
nálam koke > pogba > verratti a sorrend, ha ez a hármas a téma
Örülök, hogy felnyithattam a szemed!Rivaldo11 írta:Nem is olyan rég még kételkedtem, de amióta ráfókuszáltam, azt kell mondanom, igazad lehet vele kapcsolatban. A srácban kegyetlen potenciál van, az elkövetklező évek egyik legjobb középpályása lehet. Labdakihozatalban, passzjátékban elsőrangú.
Nagy fogás lenne.
Verrattit amúgy hova akarná itt mindenki? Én nagyon kedvelem, de ő rendre feljebb lép támadáskor, ez az ami igazán az erőssége, itt viszont Busi helyén nem tudom mennyire lenne jó lépés. Én inkább egy 4-4-2 ben tudnám elképzelni Rakitic/Rafinha-Verratti-Busi-Ini középpályán, a jelenlegi játékosainkkal, de ez az MSN miatt elképzelhetetlen. Talán Rakitic helyén, de az sem az igazi. Lehet, hogy tévedek, de az olaszra szerintem nincs szükségünk. Az pedig, hogy megszerezhetetlen csak a másik dolog.danianevem írta:Verrattit én csak Busquets helyén tudnám elképzelni. Rengeteget gürizik, jó kapocs lenne a védőnégyes és a támadószekció között, na meg a gyors labdakihozatalait talán ott tudná a legjobban érvényesíteni. Ezért nem is elsősorban az ő érkezését várnám, de a Coutinho/Isco/ Pogba/de Bruyne/Gündogan/Koke/Verratti vonalból gyakorlatilag bárki jó döntés lehetne. Igaz, más-más erősségeket kamatoztathatna a kp.
Pogbát ma két helyre is "eladták". Gallardo szerint már biztos a Realba szerződése, a mundo szerint pedig a Juve elnöke az olasz szövetségnek említette meg, hogy a Barcában folytatja a francia. Amúgy hol lehet sportújságírói papírt szerezni? Bármit, bárkiről és bármikor leírhatnak következmények nélkül...
miota igazolunk mi hypre-ra? ki volt az utolso ilyen?danianevem írta:Elképzelhető, de szerintem vele lenne a legésszerűbb kampányolnia a vezetőségnek. A (talán) mozdítható középpályások közül az övé a legnagyobb hype, meg egy győztes licitháború a Reallal szemben sem lenne rossz reklám.visca el barca írta:nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.
Nem. Mi fizetünk 31+11,5+19+8,8+3 játékos elővásárlási joga+támogatjuk a Juve akadémiáját.visca el barca írta: nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.
Elképzelhető, de szerintem vele lenne a legésszerűbb kampányolnia a vezetőségnek. A (talán) mozdítható középpályások közül az övé a legnagyobb hype, meg egy győztes licitháború a Reallal szemben sem lenne rossz reklám.visca el barca írta:nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.
nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.danianevem írta:Pogbát ma két helyre is "eladták". Gallardo szerint már biztos a Realba szerződése, a mundo szerint pedig a Juve elnöke az olasz szövetségnek említette meg, hogy a Barcában folytatja a francia. Amúgy hol lehet sportújságírói papírt szerezni? Bármit, bárkiről és bármikor leírhatnak következmények nélkül...
Én is nagyon kedvelem, de jelenleg nálunk nem tudom hol lenne a helye. Talán Rakitic pozíciójában, Busi posztjánál pedig az a potenciálja veszne el, ami sokak fölé emelei. Mellesleg Iniesta-t kellene valahogy pótolni.Rivaldo11 írta: Nem is olyan rég még kételkedtem, de amióta ráfókuszáltam, azt kell mondanom, igazad lehet vele kapcsolatban. A srácban kegyetlen potenciál van, az elkövetklező évek egyik legjobb középpályása lehet. Labdakihozatalban, passzjátékban elsőrangú.
Nagy fogás lenne.
Chino írta: Pogba támadó kp-ként is képes játszani, nem is akárhogy.
Nem is olyan rég még kételkedtem, de amióta ráfókuszáltam, azt kell mondanom, igazad lehet vele kapcsolatban. A srácban kegyetlen potenciál van, az elkövetklező évek egyik legjobb középpályása lehet. Labdakihozatalban, passzjátékban elsőrangú.palesz77 írta: Braida viszont eddig elég jónak tűnik nekem, még ha javarészt olaszból-olaszokat is nézeget, de ezzel a Verratti dologgal belopta magát a szívembe. Mondjuk ő szerintem mozdíthatatlan sajnos, de álomnak szép.Chelsea ellen.
Gondolom nem érzi magát elég jónak a Barcához. Legalább van önkritikája, ez ritka manapság..messideco írta:Calhanoglu ügynöke azt állítja, hogy kapcsolatba lépett vele a Barca, de az ügyfele jól érzi magát a Leverkusennél, és nem érdekli a váltás. Ez is ritka...
Az elnöknek Pogba, Braidanak Verratti, Enriquenek Koke a kedvence a középpályára. Ha ez tényleg így van, akkor a vezetőség nagy kakiban van...![]()
Az biztos, nem is kicsit. Az egyedüli bajom vele az, ami Pogbaban a legnagyobb királyság, mégpedig a távoli lövések. A kis olasz kb olyan veszélyes a kapura, mint az elmúlt években Mascherano - mondjuk természetesen nekünk pont lőtt egy gólt..S.Agüero írta:Verratti illene a játékunkba szerintem.