Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez lenne a tervünk. De Bandi nem akar venni.Ez engem is érdekelne.Amúgy ez a pólós sztori egységes lenne, szóval mindenki abba jönne? Szerintem úgy lenne a legjobb. Ha így lesz, természetesen én se maradnék ki belőle.
Ez engem is érdekelne.Alcantara írta:Zoli! Április 18-ra miért nem?senkialfonz40 írta:Én is feliratkoznék a pólóra....
Zoli! Április 18-ra miért nem?senkialfonz40 írta:Én is feliratkoznék a pólóra....
Huh....ez a póló valami hatalmas császárság! Honnan vadásztad?S.Agüero írta:A póló, amit linkeltem az olyan 3k körül lenne.
Plusz van most egy új ötlet, ha ez több embernek tetszik:
KATT
99%,hogy a focira nem tudnék menni,mert levelezőn vagyok és szombaton sulim van. Ha még Pesten fogok lakni(mert költözöm), akkor az esti program lehetőségét nem vetem el.MQuCsabi írta:Áll a zászló Daffynak is, bárkinek, hogy jöjjön. _EDRO_ meg puha...
Hát én nem nagyonKi szeretne ilyen pólóban jönni a találkozóra?

ha egy fajta nyomat kell, akkor (mivel több tétel van), az ár nem arányosan nő a darabszámmal, hanem sokkal jobban jön ki, mert csak egyszer kell a szitát megcsinálni, vagy hogy van, aztán azzal megy végig.ui.: Ez a 2500 forint nem feltétlenül reális szerintem, de sokkl nem rúgna felül ezen az összegen.

Nem mondod?S.Agüero írta:Mert ő Mrs. Miihii.
Mert ő Mrs. Miihii.Alcantara írta:Egyet hívhatnál: Daffyt. Normálisabb, mint sok Barca fórumozó.MQuCsabi írta:Andris, akkor úgy érted, hogy ne hívjak madridistákat?Pedig ugrásra készen állnak.
Amúgy _EDRO_ miért nem játszik? Patrikkal szép párost alkotnának ellenfélként.
Egyet hívhatnál: Daffyt. Normálisabb, mint sok Barca fórumozó.MQuCsabi írta:Andris, akkor úgy érted, hogy ne hívjak madridistákat?Pedig ugrásra készen állnak.
Ja, jó lenne, ha ez a mezőny megmaradna.MQuCsabi írta:Ez elég masszívnak tűnik![]()
Andris, akkor úgy érted, hogy ne hívjak madridistákat?Pedig ugrásra készen állnak.