Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja csak azért nem egészen értettem, mert igazából Verrattira is mindez igaz, amit most Koke jó tulajdonságaiként leírtál..kristop írta:egyébként ja, ezért is írtam, hogy rakitic szerű játékos. és az ilyen játékosok szerintem mindkét szerepkörben jók, mert akkor sincsenek zavarban, ha egy kulcspasszt kell kiosztani vagy kényszerítőzni, de a védekezésből is rendesen kiveszik a részüket. például pont ezért játszott rakitic a középpálya összes posztján már nálunk, és lehet ma például busi posztján fog, ha nem meri bevállalni mascheranót lucho.
Mostanában nagyon megy nekem a hangulatszítás, múltkor a Touré topicot is lángokba borítottam 1 szimpla hsz-el..csababarca írta: Főleg,hogy Palesz rakta ki a csapatból, de megint én vagyok betámadva
egyébként ja, ezért is írtam, hogy rakitic szerű játékos. és az ilyen játékosok szerintem mindkét szerepkörben jók, mert akkor sincsenek zavarban, ha egy kulcspasszt kell kiosztani vagy kényszerítőzni, de a védekezésből is rendesen kiveszik a részüket. például pont ezért játszott rakitic a középpálya összes posztján már nálunk, és lehet ma például busi posztján fog, ha nem meri bevállalni mascheranót lucho.palesz77 írta:Mondjuk Koke is inkább Xavi stílusú játékos, mint Iniesta. Csak fele annyira kreatív, cserébe kétszer annyit gürizik és hajt.
Nem szeretnék belefolyni, mindenki szeret akit szeret, ez már túl lett tárgyalva.zola8787 írta:Alba is feszt csinálja a hülyeségeit, viszont ő legalább hozza a magas szintet.
Még szerencse, mert most Yayát kellene nézni, ahogyan szerencsétlenkedikvisca el barca írta:látod milyen szerencse h nem Te vagy az edző?zola8787 írta:Bárkit szívesebben látnék Busi helyén, csak ne őt kelljen.
látod milyen szerencse h nem Te vagy az edző?zola8787 írta:Bárkit szívesebben látnék Busi helyén, csak ne őt kelljen.
Bárkit szívesebben látnék Busi helyén, csak ne őt kelljen. Egyáltalán nem hoz le Barcelona szintet, mellett folyamatosan színészkedik még ha mostanában kevesebbet is. Alba is feszt csinálja a hülyeségeit, viszont ő legalább hozza a magas szintet.Bob_Marley írta:
Mond ki azt, hogy te bárkit szívesebben látnál Busi helyén, csak ne őt kelljen.
1; Védekezés komplex dolog. Csapatvédekezésben vagyunk erősek, mert alapvetően kevés a fizikailag kiemelkedő emberke, ezen próbálunk javítani, de nem lesz nálunk 10 vasember. Busquets meg pont hogy ennek a csapatvédekezésnek az egyik fő eleme a passzsávok olvasásával.mess2009 írta:ha illetéktelenül lépek be a vitába, elnézést!
ismert a Busi felfogásom. a vitának két momentuma érdekel:
1./ Busi illik a játékrendszerünkbe.... ez ok. de mi van a változással? nagyjából látunk olyasmit, hogy direktebb játék, hogy kontrajáték, hogy keményebb középpályás védekezés... na ebbe hogyan is illik Busi? ha így nézzük miért is kimozdíthatatlan ?
2./ Masc gyengébb lenne a helyén?! meg hogy lassú a felfogása?! ez önmagában sem igaz, de: vedd észre, hogy az argentín itt csak beugróként, alkalmilag látható!! ha pedig össze akarod vetni vedd alapul mondjuk a VB. szereplését....
még ráadásként: Verratti? ahogy közhelyesen mondják: egy klasszissal jobb (lenne) itt is és jobb bárhol a világon...
Hogy mióta megy ez Barcelonában azt nem tudom, én 2003 óta követem a csapatot, s azóta minden új vezetőség hozott/akart hozni legalább egy komoly nevet. Egy sztárt. Laportáék ugye Beckhamet akarták, az angol ment a Realba, jött helyette Ronaldinho. Rosszul nem jártunk. 2006-ban a BL-serleg már önmagában megnyerte a culékat. 2010-ben a kor egyik legjobb, és legjobb nevű csatárát hozták, Villát (bár azt hiszem ő már Rosell beiktatása előtt megegyezett a klubbal). Bartomeuék is hoztak nagy nevet, szép summáért...visca el barca írta:miota igazolunk mi hype-ra? ki volt az utolso ilyen?
palesz77 írta: Busi helyett, és valahogy úgy, hogy:
------------védelem--------------
-------Verratti---Rakitic--------
-------------Rafinha-------------
Busi helyett, és valahogy úgy, hogy:Chino írta:Verrattit amúgy hova akarná itt mindenki?
Mondjuk Koke is inkább Xavi stílusú játékos, mint Iniesta. Csak fele annyira kreatív, cserébe kétszer annyit gürizik és hajt.kristop írta:verratti tényleg jó, de (sajnos) nem rá van szükségünk. először iniesta helyére kellene valaki, ő meg inkább xabi alonso, pirlo szerű játékos.
nálam koke > pogba > verratti a sorrend, ha ez a hármas a téma
Örülök, hogy felnyithattam a szemed!Rivaldo11 írta:Nem is olyan rég még kételkedtem, de amióta ráfókuszáltam, azt kell mondanom, igazad lehet vele kapcsolatban. A srácban kegyetlen potenciál van, az elkövetklező évek egyik legjobb középpályása lehet. Labdakihozatalban, passzjátékban elsőrangú.
Nagy fogás lenne.
Verrattit amúgy hova akarná itt mindenki? Én nagyon kedvelem, de ő rendre feljebb lép támadáskor, ez az ami igazán az erőssége, itt viszont Busi helyén nem tudom mennyire lenne jó lépés. Én inkább egy 4-4-2 ben tudnám elképzelni Rakitic/Rafinha-Verratti-Busi-Ini középpályán, a jelenlegi játékosainkkal, de ez az MSN miatt elképzelhetetlen. Talán Rakitic helyén, de az sem az igazi. Lehet, hogy tévedek, de az olaszra szerintem nincs szükségünk. Az pedig, hogy megszerezhetetlen csak a másik dolog.danianevem írta:Verrattit én csak Busquets helyén tudnám elképzelni. Rengeteget gürizik, jó kapocs lenne a védőnégyes és a támadószekció között, na meg a gyors labdakihozatalait talán ott tudná a legjobban érvényesíteni. Ezért nem is elsősorban az ő érkezését várnám, de a Coutinho/Isco/ Pogba/de Bruyne/Gündogan/Koke/Verratti vonalból gyakorlatilag bárki jó döntés lehetne. Igaz, más-más erősségeket kamatoztathatna a kp.
Pogbát ma két helyre is "eladták". Gallardo szerint már biztos a Realba szerződése, a mundo szerint pedig a Juve elnöke az olasz szövetségnek említette meg, hogy a Barcában folytatja a francia. Amúgy hol lehet sportújságírói papírt szerezni? Bármit, bárkiről és bármikor leírhatnak következmények nélkül...
miota igazolunk mi hypre-ra? ki volt az utolso ilyen?danianevem írta:Elképzelhető, de szerintem vele lenne a legésszerűbb kampányolnia a vezetőségnek. A (talán) mozdítható középpályások közül az övé a legnagyobb hype, meg egy győztes licitháború a Reallal szemben sem lenne rossz reklám.visca el barca írta:nem hinném h idejönne. a reáltól simán letudnak gombolni egy irreális árat (80), mi nem fogunk érte ennyit fizetni.