Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiNeymarSuarez írta:Uristen Messi mitfejelt![]()
![]()
Így nem szoktak védekezni a 16-oson belül. Már rengeteg ilyenért adtak meg tizenegyest, és nagy mértékben befolyásolta a labda röppályáját, ha nem hagyja ott a kezét, még akár gól is születhetett volna belőle.roby122 írta:10 emberrel szemben ? Messi és Neymar folyamatosan mozogtak , próbálták megjátszani egymást. Suárez ott áll 10 ember között , tőle az ilyen meccseken ne is várjunk sokat. Ha kiugrik a védőfalból akkor 80 % , hogy lesen lesz kb. Vagy összejátszik valakivel , de ilyenből is csak 2 volt a mérkőzés alatt. Az is Messi szólójának köszönhető.Yokozuna írta:Alszik a teljes csatársor!
Ez a 11-es elég jól jött , mondjuk ha egy ilyent fújnak be ellenünk , akkor elég ideges lennék. Abszolút nem volt szándékos , ideje sem volt a játékosnak elvinni a kezét , de sebaj ez most nekünk jól jött.
Én kiegyeznék ezzel az eredménnyel , Suárezt nyugodtan pihentethetnénk. Rakitic helyett is jöhet majd Xavi.
Kell ez a 3 pont!
Busszal szemben ? Messi és Neymar folyamatosan mozogtak , próbálták megjátszani egymást. Suárez ott áll 10 ember között , tőle az ilyen meccseken ne is várjunk sokat. Ha kiugrik a védőfalból akkor 80 % , hogy lesen lesz kb. Vagy összejátszik valakivel , de ilyenből is csak 2 volt a mérkőzés alatt. Az is Messi szólójának köszönhető.Yokozuna írta:Alszik a teljes csatársor!
totál igaz. dögunalmas kínlódás az egész. lövünk még egyet és 0-2 lesz a vége.Feast4 írta:Szerintem fejben abszulut nincsennek itt. Ez a meccs kifejezetten nyűgnek tűnik perpill.
Szerintem fejben abszulut nincsennek itt. Ez a meccs kifejezetten nyűgnek tűnik perpill.Yokozuna írta:Alszik a teljes csatársor!
Nem olyan rossz az a srác mint azt folyton mondjuk. Vannak megmozdulási amikben látszik a fantázia. Csak valahogy bátortalan és ezzel a bátortalan játékkal kevés.noname írta:Sergi Roberto próbált támadni. 2x is!! Új éves rekord!