Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.17. 23:08:45

Bob_Marley írta: itt már könnyű ellenfél nincsen.
De van, legalábbis könnyebb.

Matyika, töltsd meg azt a valamit, bár még a Lever ha továbbmegy szintén odakerülhet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.17. 22:59:10

S.Agüero írta:Ha megkapja a Real a Porto-Monaco kettős valamelyikét, főbe lövöm magam.
Mert ha őket kapják akkor mi van? Sokat számít a mi szempontunkból, hogy kit kapnak....Ha azt írtad volna, remélem mi kapjuk az oké, de hogy valakinek az legyen a "legfontosabb"mást kit kap, azt nem tudom felfogni. Monaco-Porto, mindenki számára kellemetlen ellenfél lehet, itt már könnyű ellenfél nincsen.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.03.17. 22:58:32

Mondtam, hogy az a harmadik gól volt a döntő.

Egyébként nem éreztem a tüzet meg az akarást, Ramsey gólja után is csak csordogált a játék, nem volt meg a "húdenekimegyünkaMonaconakmost"-effektus.

Valaki számolta a pontos Arsenal beadásokat? Szerintem négynél több nem volt.

Bónusznak meg még Bellerin is lesérült a 94. percben.

(Ja, nem csak a mostani meccs miatt, de ezzel az idegenben lőtt több gól szabállyal kezdeni kéne valamit...)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.17. 22:53:37

Ha megkapja a Real a Porto-Monaco kettős valamelyikét, főbe lövöm magam.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.03.17. 22:52:28

most aprítják a Madridot, ahogy ők szoktak sunyiskodni. két szép könyököst osztottak, ki, egyik sima tizi lehetett volna.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.17. 22:51:24

csababarca írta:Nah, Monaco 8 között,akkor a Realnak meg is van az ellenfele. Erre bármit feltennék most, esetleg a Porto szólhat közbe.
Most ha továbbmegy az Atletico,akkor szerintem mi meg őket kapnánk. (feltéve,ha holnap hozzuk a kötelezőt)

Mondjuk kemény,hogy nyersz idegenben 0-2re,és kiesel. :D
Én a Portot tippelem, bár a 4-0 után lehet tőlük is félnek, és úgy intézik el hogy a Monacot kapják , aztán kitudja lehet őket is verik a Bernabeuban 1-3-ra :)

Amúgy nekem is olyan érzésem van hogy mi megkapjuk (ha továbbjutunk) a Bayern/Atletico párost,esetleg a PSG-t, a Real meg a Porto/Monaco páros valamelyikét.... :roll: Kérdés hogy ebben mennyi szerepe van a véletlennek.
Aztán a végén kajak elődöntőbe jutnak egy Schalke-Porto/Monaco ágon, mi meg sorra szívunk a Bayern-PSG-Atleti ellen.
Az lenne ám a meseszép ha a Realt kapnánk és mi ejtenénk ki őket :D :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.17. 22:45:52

Nah, Monaco 8 között,akkor a Realnak meg is van az ellenfele. Erre bármit feltennék most, esetleg a Porto szólhat közbe.
Most ha továbbmegy az Atletico,akkor szerintem mi meg őket kapnánk. (feltéve,ha holnap hozzuk a kötelezőt)

Mondjuk kemény,hogy nyersz idegenben 0-2re,és kiesel. :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.17. 22:43:55

eddig a matracosok védelmének ez egy laza ujjgyakorlat, a vesztük az lehet, hogy nem tudnak egy gólt be préselni. a németek alig jelentenek veszélyt a kapura.
én inkább a Spanyoloknak adom.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.03.17. 22:40:53

Realos cimbik fosnak tőle, hogy az ATMA jut tovább, és kikapják őket a következő körben :-D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.17. 22:36:50

Szegény Arsenalt most eléggé sajnálom, most igen tetszetős játékot mutatnak, kár hogy az odavágót így elrontották, de a foci már csak ilyen. :(
Atleti meg szerintem vagy szögletből vagy tiziből fog eldőlni
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.17. 22:32:29

Nem tudom mikor voltak utoljára tizenegyesek a Bajnokok Ligájában, de most úgy érzem ez a Atletico-Leverkusen meccs így fog eldőlni. Vannak lehetőségei a spanyoloknak, de szerintem büntetők fogni dönteni.

Monaco meg remélem kitart, muszáj hogy legyen még egy francia a legjobb 8 között.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.17. 22:26:38

Na gyerünk már Arsenal!!!!! :D Nem volt az bent????
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
kanty
Llegenda del Barça

2015.03.13. 08:25:22

Alcantara írta:Nézi valaki a Wolfsburg meccset?

Elég jól tolják ezek a német fiúk tavasszal. Kíváncsi vagyok, végigbírják-e a szezont ilyen
pörgéssel.
Öröm nézni a játékukat jelenleg. Elég szimpatikus társaság, könnyedén, játszva futballoznak. Számomra ők az EL legnagyobb esélyesei.
A Dinamo pedig nem kicsit rontotta el, a Napoli egyáltalán nem játszott kiemelkedően, de az oroszok teljesítménye kritikán aluli volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.12. 22:12:22

Tyűűh milyen felfordulás volt az előbb a Villarreal-Sevilla meccsen :mrgreen: Azért ennél viszont tényleg hamarabb megoldhatná a videóbíró. Amúgy ember legyen a talpán aki ilyen helyzetben rendesen tud dönteni.
Közben 1-3 a Sevillának, nem kis gól, aki tudja annak érdemes nézni mert pörgős kis meccs =D>
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.12. 20:30:07

Nézi valaki a Wolfsburg meccset?

Elég jól tolják ezek a német fiúk tavasszal. Kíváncsi vagyok, végigbírják-e a szezont ilyen
pörgéssel.

Közben megkezdődött a Villareal-Sevilla.
Azt hiszem ilyet ritkán látni. Középkezdés után a Sevilla betalált. 13. másodpercben. =D>
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.12. 20:08:18

Igazából a két milliárdos csapatból pomt az jutott tovább amelyik stilusa nekünk inkább fekszik. Egyrészt imádom amikor Mou szívja a fogát, másrészt a busszal nekünk sok bajunk lett volna. Ha tovább jutunk a City ellen eggyel kevesebb ilyen istentelenül védekező csapat. Nem bánnám ha a Juve is kizúgna, az ő játékuk se fekszik nekünk.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.12. 18:41:52

MessiNeymarSuarez írta:Mourinho: "I hope Manchester City eliminate FC Barcelona."
Bunkó vagy, Bugsy! :twisted: :mrgreen:
Reménykedni lehet, de ha nem szúrjuk el a visszavágót akkor egyértelmű hogy ki jut tovább. [-X
Megmondanád ezt honnan sikerült kivadásznod? Két dologgal tudsz foglalkozni a RM és annak ócsárolásával, s most Mourinhoval. Nincs olyan hsz-ed amiben Ronadlot éppen nem veszed elő, vagy mást. Saját portán kell söprögetni nem máshol.
Én ezt sehol nem olvastam, de tegyük fel mondott ilyet, a szöveg többi részére is kíváncsi lennék, miután úgy néz ki egyedül a Citynek van normális esélye továbbjutni az angolok közül. Gondolom lehetetlen, hogy az emberünk egy olyan kérdésre, hogy ez mit jelent az angoloknak stb, válaszolt egy olyat hogy reméli legalább a City továbbjut mint angol csapat. De először szeretném látni, hol nyilatkozta ezt.

Hivatalos nyilatkozat a Chelsea HIVATALOS honlapján:
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... ickly.html

Hadd ne emeljek ki részeket, hogy az "Antikrisztus" éppenséggel mit mondott a kiállításról vagy éppen, hogy ki érdemelt győzelmet stb.

És nem kevés igazság van abban, amit mondott, mert tényleg az volt az ember érzése, hogy a kiállítás inkább a Chelseat elaltatta és nem tudtak mit kezdeni a helyzettel. Csalóka sokszor az a +1 ember, mert védekezni ugyanúgy lehet, csak a kontrák esélye kevesebb. Persze ez nem kifogás vagy bármi, a PSG szívből játszott és eltüntették az emberhátrányt. Cserélni is későn cseréltek, mert bőven bírták szuflával. A gólt amit meg kaptak olyan volt, ha pl mi kapjuk akkor szerintem a TV-t szét vertem volna. :D Terry fogja a saját emberét, Courtois meg tangózott egyet az ötös meg a gólvonal között. Óriási hiba volt en bloc az egész Chelsea-től. Még hogy nálunk vannak gondok a pontrúgásokkal. :lol:
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.12. 18:25:53

Azért azt ne felejtsük el, hogy nekünk még túl kell jutni a Cityn. [-X Jobb helyzetben vagyunk ez tény, de szerintem nagyon nehéz menet lesz és ott lesz már a fejekben a Klasszikus is. Én egyáltalán nem írnám még le az angolokat, jó meccset kell játszanunk, ha tovább akarunk jutni.

Én kedvelem a PSG-t, annak ellenére, hogy összevásárolt csapat és alánk is tettek már, így duplán örülök a továbbjutásuknak. Az meg csak hab a tortán, hogy úgy intézték el a Chelsae-t, hogy 90 percet Ibra nélkül, 10 emberrel kellett játszani a "franciáknak". Mou csak hozta a szokásos formáját az interjúnál. Igazából nem tudom, hogy tényleg komolyan gondolja-e ezeket és pl. a játékosainak is ezt mondja vagy csak simán gerjeszteni akarja maga körül az indulatokat és reflektorfényre vágyik.

Elég nehéz most az esélylatolgatás. A Bayern tartott egy erődemonstrációt, megmutatta, hogy ott van még az elitben. Mondjuk hozzátartozik a történethez, hogy hazai pályán, egy egész meccsen emberhátrányban játszó Sahtar volt az ellenfél. A Real most nagy kérdés. Ha visszatérnek az őszi formájukhoz potenciális esélyessé léphetnek elő. Magunkat még nem tudom pontosan hova tenni, először még tovább is kell jutnunk, de ha így folytatjuk a top 3-ban ott lehetünk. A PSG nem hiszem meg tudná ismételni ezt a bravúrt. Ellenünk amikor győztek kb. a szezonjuk legjobb meccsét hozták, egy kétmeccses párharcban nem ők az esélyesek. Nagyon sok függ majd a sorsolástól. Nem lennék szomorú, ha a bajorok összekerülnének a Reallal. Nem lehet a Madridnak sorozatban ilyen mákja a sorsolással.

A lényeg, hogy mi jussunk tovább, aztán ráérünk még lamentálni.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.12. 18:16:53

Mourinho: "I hope Manchester City eliminate FC Barcelona."
Bunkó vagy, Bugsy! :twisted: :mrgreen:
Reménykedni lehet, de ha nem szúrjuk el a visszavágót akkor egyértelmű hogy ki jut tovább. [-X
Boixos
Llegenda del Barça

2015.03.12. 17:23:20

ja, és a tegnapi cselzi-párizs... eddig nem váltott ki belőlem különösebb érzelmeket a psg, de ez a tegnapi győzelmük MAJDNEM olyan hatással volt rám, mintha a barca vagy a roma játszott volna! :)
KUMMANAGYMECCSVOLT! basszus, az elején azt gondoltam, h vagy brutálisan elcsalták a meccset, vagy tényleg egy agybarokkant, alkalmatlan hímvessző a bíró! amikor kiszórta a bosnyákot, már indultam volna verekedni londonba, pláne akkor, amikor utána a rettenetes d. costa elkezdte gallyazni a franciákat, de nem tudott olyat csinálni, amiért lezavarták volna. mindegy, nagyon örültem, david luis góljánál felkelt az utca, thiago silváénál pedig a városrész is. nagy elégtétel lehetett ez a két brazilnak a vb-s német meccsük után. de le a kalappal az egész brigádjuk előtt!
hozzátartozik az igazsághoz, h ezt a zakót megköszönheti magának a cselzi és az edzőpápa főnökük, a meccs vége felé már a homlokán vette mindegyik "francia" a levegőt. ha akkor meghajtották volna őket, akkor most nem lenne miről beszélni.
mindenesetre örülök, hogy nem jött össze.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.12. 15:01:19

Mondjuk szerintem hamarosan még inkább elterjedtebb lesz az online nézés, így az hogy most M1 vagy más adja nem lesz olyan érdekes. Nyilván ez nálunk még akár 10 év is lehet, de szerintem teljesen egyértelmű, hogy afelé halad a kor, hogy a helyi TV-k fogják közvetíteni a meccseket, amiket a helyiek tudnak nézni azon kívül online TV csomagban lesz elérhető a nézés.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.12. 14:16:05

tegnap már megbeszéltük
Nem érdekel 8) :mrgreen:

Francba, akkor belinkelem azt is, hogy a PSG jutott tovább. :twisted:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.12. 14:09:27

MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2400215

Egy nagyon jó hír a rengeteg szenvedőnek, akiket nem áldott meg magával a Digi :mrgreen:
tegnap már megbeszéltük :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2015.03.12. 13:51:53

MyShadow írta: Ha kicsit megvizsgálod a dolgokat, a Madridnál is bőven van jelenleg sajátnevelés, Spanyolországra ez rendkívül jellemző, ezért is jöttek az eredmények mostanában.
A Cityből valóban csak annyi látszik, h összevásárolnak embereket, de ha kicsit utána olvasol, ők is az alapoknál kezdték az újjáépítést, mind utánpótlás, mind háttérbázis kiépítése előzte meg a nagybevásárlásokat, ők hosszútávra terveztek.
Az MU rendelkezik jelenleg a legnagyobb piaccal, és SAF alatt nem sokat költöttek, az a csapat hanyatlásnak indult, ezt próbálják meg elkerülni, ha már sikerült 15-20 év alatt felépíteni ezt az imázst.
A Chelse rendkívül jól sakkozik a kölcsönadás/vásárlásokkal, nem tartom fair dolognak, sztem szabályozva is lesz, de a szabályokon bőven belül van.
A PSG-ről sokat nem tudok, arról nem nyilatkoznék.
A Bayern részéről talán gusztustalannak tűnik az ellenfelektől történő "szipolyozás", de a németek klubmodellje az egyetlen, amely hosszú idő óta folyamatosan nyereséges, növekszik és stabilnak tűnik.
A RM-hez visszakanyarodva: Perez megalomániája teszi ilyen hullámzóvá a klub teljesítményét, és ezzel önmaguk alatt vágják a fát, képtelenek lesznek hosszabb időszakokra stabilizálni a színvonalat ( legalábbis a hullámhegyet:D).
A madridnál saját nevelés? Casillas-on és Carvajal-on kívül nem sok saját nevelésű játékos kerül a kezdőjük közelébe. Nacho, Jesé epizodisták, Arbeloa meg nag valószínűséggel utolsó szezonját tölti Madridban Danilo miatt. :roll:
A Bajorok klubmodellje pedig abból áll, hogy ha van egy másik német csapat, amelyik hosszas építkezés következtében megerősödik akkor azt lerabolják... ez aztán a klubmodell. =D> Kicsit Pep felrázta a dolgot a "spanyolosítással", de az alapkoncepció nem változott. Ez kb. olyan mintha a Chelsea elszívta volna Rooney-t és CR-t a MU-től anno vagy tőlünk Messi-t és Iniesta-t a Real. Egyébként hiába élek Münchenben, itt több az 1860 szimpatizáns, mint a Bayern.... :roll:
És folytathatnám a többivel.
Megjegyzem nem mindegy, hogy hány saját nevelés van a keretben, de én első sorban arra gondolok, hogy ezek közül hányan játszanak nagyobb szerepet a csapat játékában, sikereiben. Attól,hogy a Real-nál pl. a 3. számú kapus saját nevelés még nem lesz akkora értéke, mint nálunk akár Rafinha-nak (pedig ő sem játszik meghatározóan sokat). De említhetném az angolokat is, akiknél az első számú keret létszámban nagyobb (pl. MU), több saját neveléssel, de mindez semmit sem ér, ha a legtöbbet szóhoz jutó 18 játékos közül 1-2 saját nevelés van csupán. A többiek meg mehetnek 1-2 éven belül egy másod vagy 3. osztályú csapathoz. Még a tehetségesebbek is. Kíváncsi leszek pl. Januzaj-ból mi lesz 2 év múlva. :roll:

Nálunk pont ezért kellene nagyobb bizalmat adni a fiataloknak. Persze nem mindnek, mert a Robertp, Jeffren-féle játékosokra nyilván nem lehet építeni, de Rafinha, Bartra pl. több játékpercre lenne jogosult, mert a vetélytársaik nem játszanak kifejezetten jól. Nekem Montoya-ról is ez a véleményem a jelenlegi keretből.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.12. 13:26:47

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2400215" target="_blank

Egy nagyon jó hír a rengeteg szenvedőnek, akiket nem áldott meg magával a Digi :mrgreen:
Kép
Válasz küldése