Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De van, legalábbis könnyebb.Bob_Marley írta: itt már könnyű ellenfél nincsen.
Mert ha őket kapják akkor mi van? Sokat számít a mi szempontunkból, hogy kit kapnak....Ha azt írtad volna, remélem mi kapjuk az oké, de hogy valakinek az legyen a "legfontosabb"mást kit kap, azt nem tudom felfogni. Monaco-Porto, mindenki számára kellemetlen ellenfél lehet, itt már könnyű ellenfél nincsen.S.Agüero írta:Ha megkapja a Real a Porto-Monaco kettős valamelyikét, főbe lövöm magam.
Én a Portot tippelem, bár a 4-0 után lehet tőlük is félnek, és úgy intézik el hogy a Monacot kapják , aztán kitudja lehet őket is verik a Bernabeuban 1-3-racsababarca írta:Nah, Monaco 8 között,akkor a Realnak meg is van az ellenfele. Erre bármit feltennék most, esetleg a Porto szólhat közbe.
Most ha továbbmegy az Atletico,akkor szerintem mi meg őket kapnánk. (feltéve,ha holnap hozzuk a kötelezőt)
Mondjuk kemény,hogy nyersz idegenben 0-2re,és kiesel.
Öröm nézni a játékukat jelenleg. Elég szimpatikus társaság, könnyedén, játszva futballoznak. Számomra ők az EL legnagyobb esélyesei.Alcantara írta:Nézi valaki a Wolfsburg meccset?
Elég jól tolják ezek a német fiúk tavasszal. Kíváncsi vagyok, végigbírják-e a szezont ilyen
pörgéssel.
Megmondanád ezt honnan sikerült kivadásznod? Két dologgal tudsz foglalkozni a RM és annak ócsárolásával, s most Mourinhoval. Nincs olyan hsz-ed amiben Ronadlot éppen nem veszed elő, vagy mást. Saját portán kell söprögetni nem máshol.MessiNeymarSuarez írta:Mourinho: "I hope Manchester City eliminate FC Barcelona."
Bunkó vagy, Bugsy!![]()
![]()
Reménykedni lehet, de ha nem szúrjuk el a visszavágót akkor egyértelmű hogy ki jut tovább.
tegnap már megbeszéltükMQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2400215
Egy nagyon jó hír a rengeteg szenvedőnek, akiket nem áldott meg magával a Digi
A madridnál saját nevelés? Casillas-on és Carvajal-on kívül nem sok saját nevelésű játékos kerül a kezdőjük közelébe. Nacho, Jesé epizodisták, Arbeloa meg nag valószínűséggel utolsó szezonját tölti Madridban Danilo miatt.MyShadow írta: Ha kicsit megvizsgálod a dolgokat, a Madridnál is bőven van jelenleg sajátnevelés, Spanyolországra ez rendkívül jellemző, ezért is jöttek az eredmények mostanában.
A Cityből valóban csak annyi látszik, h összevásárolnak embereket, de ha kicsit utána olvasol, ők is az alapoknál kezdték az újjáépítést, mind utánpótlás, mind háttérbázis kiépítése előzte meg a nagybevásárlásokat, ők hosszútávra terveztek.
Az MU rendelkezik jelenleg a legnagyobb piaccal, és SAF alatt nem sokat költöttek, az a csapat hanyatlásnak indult, ezt próbálják meg elkerülni, ha már sikerült 15-20 év alatt felépíteni ezt az imázst.
A Chelse rendkívül jól sakkozik a kölcsönadás/vásárlásokkal, nem tartom fair dolognak, sztem szabályozva is lesz, de a szabályokon bőven belül van.
A PSG-ről sokat nem tudok, arról nem nyilatkoznék.
A Bayern részéről talán gusztustalannak tűnik az ellenfelektől történő "szipolyozás", de a németek klubmodellje az egyetlen, amely hosszú idő óta folyamatosan nyereséges, növekszik és stabilnak tűnik.
A RM-hez visszakanyarodva: Perez megalomániája teszi ilyen hullámzóvá a klub teljesítményét, és ezzel önmaguk alatt vágják a fát, képtelenek lesznek hosszabb időszakokra stabilizálni a színvonalat ( legalábbis a hullámhegyet:D).