Leon írta:Chino írta:És most következik ami Pedrot érinti. Nem tudom hol találunk egy olyan csatárt, aki tűri a padot az MSN mögött, megüt egy szintet.
Igaz,Pedro megüt egy szintet... talán egy spanyol harmadosztályban lévő szintet!
El kell innen zavarni a fenébe mert nemhogy nincs a csapat hasznára,hanem inkább csak hátráltatja a Barcát! Egy Dela,Tello,Munir,Sandro is lehoz egy nála jobb szintet,ráadásul ők fiatalabbak is jóval.
Ebből a négyesből Munir és Sandro még nagyon fiatal és rutintalan, ez a legnagyobb gond. Itt max. epizódszerep jutna nekik, amivel semmit sem fejlődnének, jelen szintjükön pedig távolról sem jelentenek megoldást.
Tello-nál pedig Pedro még mindig jobb.
Deulofeu lehetne esetleg jó, de azt hogy végigpadozza a szezont és kapjon 5-600 percet nem biztos, hogy el fogja fogadni, plusz ki tudja ő hol tart.
Szóval ez a négyesfogat nem old meg semmit, esetleg az utóbbi, de ő az is kockázatos, a mentalitása miatt pedig még fokozottabban. Nem a fiatalok azok, akik Pedro helyett megfelelőek lehetnek, az ő karrierjüket ezzel pedig sanszos, hogy kerékbe is törjük, Igazolni meg nyáron nem tudunk. Amellett én nem lennék nyugodt, ha egy MSN-nel plusz egy Sandro-val kellene nekivágni az idénynek.
Azért nem kell úgy beállítani Pedro-t mint egy fogalmatlan senkit, nem felejtett el játszani. Én sem szívesen mondom, de egy évre még mindenképp meg kellene tartani.
Amúgy meg nem tudom, hogy érdemes-e ezt leírnom, mert valószínű, hogy ezt végig se gondolod (főleg a távozásával járó hátrányokat) csak szimplán utálod és csak az a lényeg, hogy menjen innen.