Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.visca el barca írta:lehetett volna jobb is, de ez van. zlatan nincs az első meccsen, visszavágó otthon, hozni kell.
jó lesz első meccsen egy 0-0, visszavágón 1-1. atleticonál elég sok a sérült, remélem addigra felépülnek...danianevem írta:hogy 7-szer (egynek veszem a párharcukat) egymás után vesztesként jöjjenek ki.
Na megmondtam, vagy megmondtam.danianevem írta:Két spanyolt tuti összesorsolnak majd, nehogy már 3 legyen a legjobb 4 között. Még a végén megkérdőjeleznék, hogy PL>all...
2 éve meg a Münchennek, úgyhogy a Monaco nyeri az idei BL-t.S.Agüero írta:Szerintem itthon lőnénk nekik vagy hármat.Leon írta:Bobbal értek egyet, a 4 kapott gól nagyon kevés,biztos,hogy durván megszenvedünk ha őket kapjuk, kb ilyen 1-0ás meccseken megyünk majd tovább...
Ha már az Arsenal lőtt nekik kettőt idegenben...
Szerintem itthon lőnénk nekik vagy hármat.Leon írta:Bobbal értek egyet, a 4 kapott gól nagyon kevés,biztos,hogy durván megszenvedünk ha őket kapjuk, kb ilyen 1-0ás meccseken megyünk majd tovább...
Én meg megfordítom, 8 meccsen 4 kapott góllal nyolc közé bejutni nem kispályás. Sokan legyintenek a franciákra, pedig ha a csapatok is így tesznek, akkor könnyen ráfázhatnak. Londonban olyan meccset hoztak le, amit bárki megirigyelhetne, s játéktudásban nem hiszem hogy nagyban elmaradnának bármelyik csapattól is. Moutinho-Carrasco középről veszélyes, Berbatov elől sokat nem csinál, de fejjel továbbra is jó. Védelemben meg előttük a Kondogbia-Fabinho kettős meg bármelyik csapatba beférne.MyShadow írta: 8 meccsen 7 lőtt góllal 8 közé jutni mondjuk nem kispályás:D
Én meg azt szeretném, h a 4 legerősebb csapat jusson az elődöntőkbe.bence-barca írta:POrto-Monaco kettős után leginkább Juvét kapnám. Kíváncsi vagyok rájuk, mert Itáliában nagy királyok, de EUban azért nem tudnak olyan szinten bizonyítani, megnézném mire mennek ellenünk.
Kicsiket remélem nem sorsolják össze, kivéve ha egy esetleges elődöntőben mi kapnánk a párharc győztesét.
Jogos.S.Agüero írta:3 van bent, vagy a Monacót is annak veszed?Nem hiszem, hogy hagyják (jó esetben) 4 spanyol jusson a négy közé.