Bob_Marley írta:visca el barca írta:a real viszont alapozhat arra az első meccsen, hogy 6 atleti játékos is két sárgás és a 3. után mehet a ban...
Ez teljesen benne van, de azért pl Godín nélkül sem volt gond a Leverkusen ellen sem.

Szerintem az hogy otthon kezd az Atletico eléggé hátrány. Viszont egy okos türelmes játékkal nem kapkodva tudnak előnyt szerezni. Ha viszont azon lesznek, hogy itthon vagyunk most kell eldönteni (plusz döntő féle "bosszú" ), akkor kiesnek.
Mondjuk szerintem ez pont előnye lesz az Atleticonak. A Real gödörbe van ellenünk, mint mentálisan, mint játékban. Ha otthon kezdene a Real és nyerni tudnának, akkor az Atletico otthon nem tudná játszani a játékát. Viszont így, hogy otthon kezdenek és találnának egy gólt (amire nagy esély van) idegenbe sokkal "könnyebb" dolguk lenne. A kupába ez már bejött.
Bár ha őszinte akarok lenni, nem tudom kinek örülnék jobban, ha tovább menne. Nagyon nem szeretem azt, ahogy az Atletico játszik.. Ha a focit tarom szemelőt, akkor inkább a Real..