Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nincs bocsánat, mész haragosnak..visca el barca írta:hm érdekes. youtubeon megnéztem ahol sárgát kapott és tényleg kiirták h misses next match. elnézést.
visca el barca írta:én meg egy monaco-barcátpezZy írta: egy Bayern - Barca döntőt néznék szívesen.
palesz, gondolom 5. alvesnek annyi van
Ezzel nekem adsz igazat... 1 sárga 1 pont, 1 piros 3 pont... 3 sárga=1 piros. Ergo az első meccset elvileg kihagyja. A negyeddöntők után meg törlik a korábbi lapokat, hogy ne történjen meg az ami tavaly, hogy valakinek ki kell hagynia a döntőt.visca el barca írta:verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.
én meg egy monaco-barcátpezZy írta: egy Bayern - Barca döntőt néznék szívesen.
Inkább ne. Értem én, hogy jót tenne a Spanyol focinak, de ne! Gondoljunk bele, ha a Real ellen döntőznénk.. El nem tudom mondani mit éreznék, ha ellenünk tudnának duplázni a BL-ben.. Az Atletico még talán, de nekem nem hiányzik az a foci, amit ők képviselnek. Inkább egy Bayern - Barca döntőt néznék szívesen.Bob_Marley írta:Két spanyol, egy francia, egy német a legjobb négy között és spanyol házi döntő, ámen.
akkor neked van igazad, de tisztán emlékszek, hogy mikor kapta a Chelsea ellen a lapját akkor irta a neve alatt, hogy misses next match. De tévedtem, ezek szerint.visca el barca írta:verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.danianevem írta:Aurier, Ibra és Verratti eltiltott lesz az első meccsen. Link.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" target="_blank
verrattinak 3 sárgája van, nem lesz eltiltva. ellenünk meg a cselzi elleni 2 meccsen kapott lapot.danianevem írta:Aurier, Ibra és Verratti eltiltott lesz az első meccsen. Link.
tavaly mi is ezt hangoztattuk az uccsó bajnoki előttkanty írta:A Real pedig szerintem továbbmegy. Az egész szezonban sz.opatta őket az Atletico, ha valamikor, akkor most véget ér ez a sorozat.
Tőlünk meg Alves. Mehetne megint a jó kis 3-4-3..BarcafanTomee írta:+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.
Twitteren mindenhol azt írták, hogy ő is eltiltott lesz..visca el barca írta:uefa csak 3 sárgát ír neki. nincs is 4 sárgás spílerük, szóval ez a veszély nem fenyegeti őket.
uefa csak 3 sárgát ír neki. nincs is 4 sárgás spílerük, szóval ez a veszély nem fenyegeti őket.BarcafanTomee írta:+ ha jól emlékszek Verrati is eltiltott lesz.visca el barca írta:lehetett volna jobb is, de ez van. zlatan nincs az első meccsen, visszavágó otthon, hozni kell.