Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ha mondjuk nem kell hozzá felszállnod repülőre, csak ott teremsz, ahol akarsz?Victor_Valdes írta:Oda, ahol megtudhatom az eurojackpot nyerőszámait.Viccet félretéve, furcsa mód nem tudnék ilyen helyen megjelölni. Inkább az időben szeretnék visszautazni, mintsem jelenleg bármelyik országba is. Egész egyszerűen nem vonz. Április végén utazom Párizsba, de inkább ülnék itthon, valahogy nem fognak meg az ilyen dolgok. Egyedül az országon belül szeretek utazgatni.
Holnap folytathatjuk, addig kitalálok valamit!S.Agüero írta:...
Ezt még lejátszom, és nyomhatjuk!ZBarca írta:Akkor regelek, 1 percet kérek!S.Agüero írta:Lehet, de regelni is kb. fél perc.
Írd meg melyik vagy, vagy regelj, aztán játszhatunk. BarcaMatyi vagyok.
Szerk.: Bent vagyok ZBarca néven!
Akkor regelek, 1 percet kérek!S.Agüero írta:Lehet, de regelni is kb. fél perc.
Írd meg melyik vagy, vagy regelj, aztán játszhatunk. BarcaMatyi vagyok.
Lehet, de regelni is kb. fél perc.ZBarca írta:Vendégként is lehet tolni? Mert akkor challenge accepted!S.Agüero írta:Amúgy valakinek nincs kedve amőbázni?![]()
http://www.flyordie.com/games/online/ga ... moeba&rs=1" target="_blank
Nem bírtok elverni.![]()
Főleg, ha nem jön senki.
Vendégként is lehet tolni? Mert akkor challenge accepted!S.Agüero írta:Amúgy valakinek nincs kedve amőbázni?![]()
http://www.flyordie.com/games/online/ga ... moeba&rs=1" target="_blank
Nem bírtok elverni.![]()
Főleg, ha nem jön senki.
Utóbbit utálom.Marco írta:Pizzán nálam a sonka, sajt, olívabogyó a nyerő.
visca el barca írta:volt már itt kajáról szó, anno talán írtam is, de volt fősulin egy pesti csoporttársam, óriási arc volt a csávó, fősulis koromban minden nyáron végigtoltam vele a balcsi északi partját, ő volt ilyen perverz. kikérte a hamburgert málnalekvárral, a palacsintát majonézzel és fapofával letolta. soha az életben nem láttam hogy normálisan kajált volna. volt olyan, h egy durván áttolt este után felkeltem,és annyit láttam, hogy az a hülye épp kenőmájast darabolt a gyümölcsös joghurtba....Bob_Marley írta:tegyél a gulyásba is mangót.
volt már itt kajáról szó, anno talán írtam is, de volt fősulin egy pesti csoporttársam, óriási arc volt a csávó, fősulis koromban minden nyáron végigtoltam vele a balcsi északi partját, ő volt ilyen perverz. kikérte a hamburgert málnalekvárral, a palacsintát majonézzel és fapofával letolta. soha az életben nem láttam hogy normálisan kajált volna. volt olyan, h egy durván áttolt este után felkeltem,és annyit láttam, hogy az a hülye épp kenőmájast darabolt a gyümölcsös joghurtba....Bob_Marley írta:tegyél a gulyásba is mangót.
Jól van, egyél ananászt lecsóval, meg tegyél a gulyásba is mangót.PCsabi írta:LegjobbBob_Marley írta:Amitől kivagyok az pl a hawaii pizza. Fel nem tudom fogni hogy lehet sonkát ananásszal enni.
Hagyma az mindenen jó.visca el barca írta:régebben én is magyaros kaja imádó voltam, de pl pizzán el nem tudom képzelni a kolbászt, hagymát meg ilyeneket. a hagyma a lecsóba meg a pörkölt alá, nem a pizzára
LegjobbBob_Marley írta:Amitől kivagyok az pl a hawaii pizza. Fel nem tudom fogni hogy lehet sonkát ananásszal enni.
Neked a bab ad erőt és mindent lebíró akaratot?visca el barca írta:
amugy régebben amíg ettem, nekem mindegy milyen volt, csak bab legyen rajta