Megnéztem szerdán a csillagok között filmet, tegnap, csütörtökön pedig az éhezők viadala 3. részének első részét.
Előbbiről annyit, hogy ahhoz képest, hogy mennyire istenítették, (elsősorban a látvány miatt) szerintem nem volt annyira epic, bevallom, a fekete lyuk az elég brutál volt, de a film összességében nekem a színészi teljesítmények miatt tetszett eslősorban.
Ha jól láttam az Imdb-n 8.8-at kapott, ami a sok értékelést tekintve érthető, de nekem a film
6-7 között van.
Éhezők viadala
Sokkal jobban tetszett, mint az első két rész. Rájöttem, hogy mire van szüksége egy embernek ahhoz, hogy első osztályú színész legyen; Egóra, és gátlástalanságra. Ilyen profi szintű ripacskodást amit Lawrence végbevisz, tanítani sem lehet...

Csak olyan szerencséje van, hogy ez jól áll neki. Pitá neve még mindig kiakaszt, de sokkal jobban tetszett ebben a részben, ahol összesen szerepel körülbelül 5 percet, mint az első kettőben, ahol szinte végig.

Nekem ez jobban tetszett, mint az előző, az interstellar, de nem sokkal, kap a hángör géjmsz egy erős
nyolcast.