Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha így állunk hozzá, nálam lenne 4 Messi meg 3 Mascheranoroby122 írta:Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Hmm Matyi...szerintetek mennyire fog helytállni?visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Miért akarsz izgalmas meccset? 5-0-nak jobban örülnék.Tobias88 írta:Amúgy ha esetleg sokkal nyernénk akkor az kiváló előjel a bl szempontjából. A 2-6 2009ben volt az 5-0 pedig 2011benPersze az 1-0 is megfelelne, csak legyen izgalmas mint a City meccs
Te ezzel hangolódsz?bence-barca írta:Dettó ugyanez, nem tudok mit kezdeni magammal.kristop írta: mi az istent csináljak még másfél óráig?![]()
Nekem ez a hangolódós videóm(), ha esetleg valaki nem nézte volna meg legalább 10perccel közelebb lesz a meccshez, mire végignézi.
https://www.youtube.com/watch?v=NmSPejqhuXA" target="_blank
Oldd meg helyettem a két földrajz tételem kidolgozását.mi az istent csináljak még másfél óráig?
Dettó ugyanez, nem tudok mit kezdeni magammal.kristop írta: mi az istent csináljak még másfél óráig?
Nem kéne kockáztatni.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Biztos,hogy nem!Éppen,hogy felépült(?) nem hiányzik,hogy valamelyik favágó hónapokra lerúgja.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Annyiból jó lenne, hogy Mathieu akkor nem kezd, de egyébként inkább most padozzon, kockázatos lenne betenni így egyből.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Nem, még a padra sem.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
sztem azzal h nevezte, kezdő is lesz egyből. és inkább azért, hogy hátul ne matyi legyen piq párjaMessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Hát igen én a másik csapatnak szurkolokLeon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.![]()
Lehet itt nyomatni a klasszikus az más tészta meg nem számít előtte ki milyen formába van de a tény az hogy jó mély gödörben vannak mi meg csúcsformában,úgy megcsapjuk őket öröm lesz nézni!
4-1 ide!