Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
visca el barca írta:iszonyat be vagyok csokizva, nagyon rossz érzésem van. félek, hogy az elején kapunk gyorsan egyet, utána vki összehoz egy piros+tizi kombót, 0-2, szünetre vége is lesz a meccsnek

Itt a Mascherano gólBob_Marley írta: Arra volt ez célzás, hogy nem Messi vs CR csata ez. Mascherano még úgysem lőtt gólt nálunk (én legalábbis nem emlékszem), itt az ideje. Túloldalt meg adásszünet lesz a BBC-n.
Arra volt ez célzás, hogy nem Messi vs CR csata ez. Mascherano még úgysem lőtt gólt nálunk (én legalábbis nem emlékszem), itt az ideje. Túloldalt meg adásszünet lesz a BBC-n.S.Agüero írta:Hát ez közel van a lehetetlenhez.Bob_Marley írta:Gyors tipp: 2-0 ide. Mathieu+Mascherano.![]()
Mathieu szabadrúgásból, Masch fejesből?

Ha így állunk hozzá, nálam lenne 4 Messi meg 3 Mascheranoroby122 írta:Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Semmi meglepetés. Ha Matyi helyén is egy Mascherano lenne , akkor lenne tökéletes.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar
Hmm Matyi...szerintetek mennyire fog helytállni?visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Iniesta - Messi Suarez neymar

Miért akarsz izgalmas meccset? 5-0-nak jobban örülnék.Tobias88 írta:Amúgy ha esetleg sokkal nyernénk akkor az kiváló előjel a bl szempontjából. A 2-6 2009ben volt az 5-0 pedig 2011benPersze az 1-0 is megfelelne, csak legyen izgalmas mint a City meccs
Te ezzel hangolódsz?bence-barca írta:Dettó ugyanez, nem tudok mit kezdeni magammal.kristop írta: mi az istent csináljak még másfél óráig?![]()
Nekem ez a hangolódós videóm(), ha esetleg valaki nem nézte volna meg legalább 10perccel közelebb lesz a meccshez, mire végignézi.
https://www.youtube.com/watch?v=NmSPejqhuXA" target="_blank

Oldd meg helyettem a két földrajz tételem kidolgozását.mi az istent csináljak még másfél óráig?