Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem magyar adón néztem a meccset, de Farkas Norbi a legnagyobb Barca drukker, és néha zavaróan nem tudja ezt takarni. Amúgy sztem spanyol foci drukker, de utóbbi években a Barcát preferálja jobban.westerngom írta: Vágom, hogy Farkas Úr nagy Real drukker és már szívesen a Marson látnák Leót,...
A végén már sokszor meghúzta, nem tudom mi volt vele.. De rohadtul felhúzott akkor, amikor Suárez középen üresbe befutott, Neymar is elfutott előtte, erre ő neki adja, miközben ma még 3 m-ről se tudja beverni. Elhiszem, hogy jóba vannak nagyon, de könyörgöm mérlegeljen már kicsit.. Na mindegy, hál istennek nem ezen múlt, behúztuk az a lényeg!Andris írta:Csak nekem tűn úgy, mintha mondjuk egy közepesen komoly sérüléssel játszotta volna végig a meccset? Úgy értem már kezdőrúgástól.
A mozgása, sokszor a helyezkedése, az hogy szokatlanul sokszor kimaradt szituációkból, amikor teljesen adta volna magát hogy rajta folyik át a játék, illetve rengetegszer egyáltalán nem húzta meg olyan helyzetekben, amilyenekben 10ből 10szer.
igen, es ezert ova legjobb. CR erolkodhet de csak az lesz a vege h idegbeteg lesz. Allitom, h a formahanyatlasanak is ez az egyik oka. Latja h a bolha megrazza magat es egyszeruen nincs ellenfele. O meg edz, edz es edz, de csak egy szintig tud fejlodni. Remelem ma Messi megorvendezteti a publikumotMarco írta:Azért ezen én is mosolyogtam. A durva pedig az, hogy tényleg csak rajta múlik, hogy akar-e megint pár Aranylabdát vagy sem. Ha így folytatja, akkor meglesz az ötödik is. Eszméletlen.
a durva az, h ez nala igy megy, h elhatarozza magat h a vilag legjobbja lesz ujra es kesz. Az is lesz. Minden erolkodes nelkul. De jo lenne ismerni szemelyesn...visca el barca írta:![]()
az AS szerint az argentin klasszis teljesítményének hátterében az áll, a Barca tízese felhagyott a pizzával.
A spanyol lap az argentin labdarúgó-válogatott csapatorvosára hivatkozva azt állítja, Messi három és fél kilót fogyott az elmúlt egy évben, hogy tökéletes fizikai állapotba kerüljön. A Barca zsenijét különösen motiválta, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja egymás után kétszer is elhódította az Aranylabdát, így elhatározta, hogy ismét a világ legjobb játékosa lesz. Céljainak eléréséhez csúcsformába kellett lendülnie, ennek érdekében lemondott a pizzáról és egy, az argentin válogatott szakemberei által összeállított speciális étrendet követ.
Ez számomra is kicsit fura, hogy engedték csak úgy pizzázni. De láttam én már NBA játékost is mekis kajával a kezében edzésre érkezni (pedig ott aztán még a székletet is szerintem 15 orvos elemzi...), vannak olyanok, akik tesznek erre aztán végül csak rávezeti őket valaki, hogy ésszel apám ésszel.visca el barca írta:aannak szólt, h számomra vicces, hogy a világ legjobb sportolója pizzázik. nonszensz. én azt hittem nekik van étrendtervük, meg miegymás. gondolom a pizzázás nem azt jelentette, hogy havonta megevett 2 szeletet.
Zidane és Guti nem írt róla egy betűt sem szóval szóval a többiek véleménye így nem ér semmit!messideco írta:Gyakorlatilag felrobbantotta a twittert: kosárlabdától kezdve, a Pl játékosain át, ex-arsenalosok zengenek 150 karakteres ódákat róla.
Ez miért 'visca el barca írta:...
Céljainak eléréséhez csúcsformába kellett lendülnie, ennek érdekében lemondott a pizzáról és egy, az argentin válogatott szakemberei által összeállított speciális étrendet követ.