Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.30. 15:14:53

Amúgy arról Dárdainak sincs fogalma, hogy milyen játék illene legjobban ehhez a kerethez. Meggyőződésem, hogy nálunk kéne legyen a labda, amolyan magyar tiki-taka (van is egy ilyen csenel YouTube-on :lol:), ezzel önbizalmat szerezhetnénk, stb. Mert még mindig nincs stílusa ennek a csapatnak, előrejátékban szinte képtelenek bármit is felmutatni. Az, hogy Zsuzsi rálövi balról, az NEM játék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2015.03.30. 22:10:21-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kristop
Entrenador del Barça

2015.03.30. 15:11:00

márpedig tegnap győzelemre játszottunk. ugyanúgy, ahogy az eddigi dárdai meccseken is. pontosan ugyanazt a játékot toltuk, mint eddig, a különbség annyi volt, hogy most gera/nikolics/pintér kihagyta azt a helyzetet, amit máskor szalai/gera/dzsudzsák belőtt, és amivel hoztuk volna a meccset. tényleg csak ennyin múlott.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.30. 15:04:23

Lehet, hogy tesz majd egy korrekciót. Szerintem érezte azért, hogy meg lehetett volna a meccs, s kicsit mérges is lehetett emiatt. Talán így jött ki rajta.

Egyébként a védelem valóban összeállt, ne mkapunk gólt/gólokat, korábban minden meccsen fogtuk a fejünket, hogy milen ostoba gólokat kapunk. Ez persze ne mmenti fel a támadó szekciónkat, de legalább egy dolog már megvan, legalább is alakulni látszik.

A Hertánál ugyan ezek a problémák állnak fenn, talán ez még jól is jön neki, mert hasonló dolgokon kell agyalnia. A Hertában is képzetlen, gyenge játékosok vannak, ugyan azokat tette rendbe. Többet futnak, nyerik a párharcaikat, összeállt a védekezés, s ott is most tartanak annál a pontnál, mikor támadás variációkat gyakorolnak. Csak hát, ott van heti 4-5 edzés minimum, a válogatottnál nincs ilyen, s ezt ki is emeli mindig. Itt nem lehet kísérletezni, így eshet meg az is, hogy, míg nem lesz egy csatár, aki magas szinten rendszeresen játszik, addig Ádámot kell néznünk :lol:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.30. 14:45:58

Mihu írta:Előre leszögezem, hogy a romániai meccs óta csak Dárdai miatt nézek válogatott meccseket. De még Pali se mondja már nekem azt, hogy győzelemre játszottunk, meg ne háborodjon már fel egy ilyen kérdésen, miközben a vak is látta, hogy itt nekünk tökéletesen megfelel az X... Most így hirtelen egy 70. perc környéki jelenet ugrik be, ami nagyon megmaradt bennem: lecsorgó labda, Szalai meg se kísérli befutni, vagy esetleg megzavarni a védőket, hanem áll, mint az a bizonyos a lakodalomban, majd visszasétál a saját térfelére. A nézőtéren többen felpattannak, csapkodnak, és hangos fütty hallatszik a stadionban.

De sorolhatnám a szögleteket, bedobásokat, kapus kirúgásokat, amiket még a 90. percben is úgy végzünk el, mintha mi vezetnénk 1-0ra és húzni kéne az időt. Nekem ne mondja senki ezek után, hogy győzelemre játszottunk...

Oké, nyilván nem mondom azt, hogy nem próbáltunk meg gólt szerezni, de hogy nem az volt a cél a meccsen, hogy mindenképpen győzzünk, az is biztos. És ez hazai pályán számomra elkeserítő.

Ha csak a nagy helyzetek számát néznénk, akkor azt mondom, hogy oké volt a meccs. Viszont ha megnézzük a hozzáállást, akkor már számomra nagyon árnyalt a kép. Persze lehet itt jönni a Bob-féle szövegekkel, hogy szervezettek voltunk, meg hogy jól mozgott a csapat, egységként, bla bla bla. Mondom még egyszer: nem a játékkal van a bajom, hanem azzal, hogy még a 90. percben 0-0-nál is húztuk az időt HAZAI pályán. Egy addig 1 pontos Görögország ellen, nem pedig Hollandia ellen. Na meg, hogy utána még Pali van felháborodva, hogy mi az, hogy nem győzelemre játszottunk. Meg jön itt azzal a dumával, hogy a világon mindenhol azt tanítják, hogy pontrúgáshoz úgy kell odaállni, hogy fújunk egyet. Igen, a 20. percben, vagy az 50.-ben....nem a 90.-ben.

Ha egy csapat a győzelemre játszik, akkor a 90.-ik percben 0-0-nál HAZAI pályán nem 1 perc alatt végez el egy szögletet.... PONT
Na igen, kb. ez.
Amúgy meg nem értem egyszerűen, hogy miért adott ilyen flegma interjút a végén, vagy miért volt felháborodva. Eddig tök korrekt volt, és "jóban" volt a médiával, stb. Most meg azért elég lekezelő volt 1-2 kérdést érintve. Pl. amikor elkezdte, hogy aki ezt nem érti, képezze magát (Én is miatta nézem a válogatott meccseket, de ez elég magas labda volt, hogy valaki benyögje neki azt, hogy neki sincs képesítése), meg, hogy magyarázzák meg neki, hogy miért nem játszottak győzelemre, akkor válaszol rá, stb.

Nem tudom, hogy fáradt volt, vagy elege van az egészből, vagy mi lehet, de most ezzel a meccs utáni interjúval engem "nem vett le a lábamról", és akkor óvatos voltam.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.03.30. 12:26:36

Nem rossz eredmény a 0:0 a görögök ellen!
Ebben a magyar csapatban több amúgy sincs, ahhoz hogy eredményesek legyünk, szükség van egy stabil csapatra és 3-4 nemzetközi szinten is kiemelkedő játékosra, akik azt a kis plusszt ami kell hozzáadják. Mivel ez nincs meg, reális eredmény született.
Mi ott vagyunk ahol lenni kell, csupán a görögök vannak még hátrább..
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.30. 12:10:18

Nagyjából erre számítottam én is. Nem mentünk bele adok-kapokba, az mindenképp pozitív, hogy nem kaptunk gólt. Nikolics és előtte Gera is eldönthette volna a meccset, Zolit sajnos meglepte Szalai beadásánál, hogy elvétette a görög védő a labdát. A védelem most nem működik rosszul, támadásban kell javulni, a kombinatív elemek még mindig nem mennek. Ha Finnországban sikerülne nyerni, még jól is kijöhetünk ebből. Az meg már szinte elvárás, hogy a románokat megverjük itthon, kíváncsi leszek, mi lesz. Remélem, nem sz össze magukat a srácok. :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Mihu
Director del Fútbol

2015.03.30. 12:09:49

Előre leszögezem, hogy a romániai meccs óta csak Dárdai miatt nézek válogatott meccseket. De még Pali se mondja már nekem azt, hogy győzelemre játszottunk, meg ne háborodjon már fel egy ilyen kérdésen, miközben a vak is látta, hogy itt nekünk tökéletesen megfelel az X... Most így hirtelen egy 70. perc környéki jelenet ugrik be, ami nagyon megmaradt bennem: lecsorgó labda, Szalai meg se kísérli befutni, vagy esetleg megzavarni a védőket, hanem áll, mint az a bizonyos a lakodalomban, majd visszasétál a saját térfelére. A nézőtéren többen felpattannak, csapkodnak, és hangos fütty hallatszik a stadionban.

De sorolhatnám a szögleteket, bedobásokat, kapus kirúgásokat, amiket még a 90. percben is úgy végzünk el, mintha mi vezetnénk 1-0ra és húzni kéne az időt. Nekem ne mondja senki ezek után, hogy győzelemre játszottunk...

Oké, nyilván nem mondom azt, hogy nem próbáltunk meg gólt szerezni, de hogy nem az volt a cél a meccsen, hogy mindenképpen győzzünk, az is biztos. És ez hazai pályán számomra elkeserítő.

Ha csak a nagy helyzetek számát néznénk, akkor azt mondom, hogy oké volt a meccs. Viszont ha megnézzük a hozzáállást, akkor már számomra nagyon árnyalt a kép. Persze lehet itt jönni a Bob-féle szövegekkel, hogy szervezettek voltunk, meg hogy jól mozgott a csapat, egységként, bla bla bla. Mondom még egyszer: nem a játékkal van a bajom, hanem azzal, hogy még a 90. percben 0-0-nál is húztuk az időt HAZAI pályán. Egy addig 1 pontos Görögország ellen, nem pedig Hollandia ellen. Na meg, hogy utána még Pali van felháborodva, hogy mi az, hogy nem győzelemre játszottunk. Meg jön itt azzal a dumával, hogy a világon mindenhol azt tanítják, hogy pontrúgáshoz úgy kell odaállni, hogy fújunk egyet. Igen, a 20. percben, vagy az 50.-ben....nem a 90.-ben.

Ha egy csapat a győzelemre játszik, akkor a 90.-ik percben 0-0-nál HAZAI pályán nem 1 perc alatt végez el egy szögletet.... PONT
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2015.03.30. 11:00:16

PCsabi írta: Ez meg nem volt egy szimpatikus nyilatkozat.
Én örülök, hogy keményebben válaszol ezeknek a szerencsétlen újságíróknak. Érdemes meghallgatni egy-két sajtótájékoztatót, sokszor olyan bárgyú és ostoba kérdéseket tesznek fel, amikre nem is érdemes komolyan válaszolni, legtöbbjükről lerí, hogy azt sem tudják ezt a játékot labdával, vagy zsíroskenyérrel játsszák.
PCsabi
aka Game90

2015.03.30. 00:36:18

Én csak ezt a nagy hurráhangulatot nem értem...

Ez meg nem volt egy szimpatikus nyilatkozat.

"Nem éreztem úgy, hogy nem játszottunk győzelemre. Ha ön így érzi, akkor indokolja meg, hogy miért?" - reagált egy konkrét kérdésre Dárdai.

A szakember a Nemzeti Sport kérdésére hangsúlyozta, nem ért egyet a görög kapitánnyal abban, hogy jobbak voltak, mert a nagyobb helyzeteink nekünk voltak.

Dárdai visszautasította azt a felvetést is, hogy túl mélyen védekeztünk volna. "Ha én nem jól tudom, oktassatok ki. Kérdezek én egyet: Király Gabinak kellett bravúrt fognia? Nem. Ez azt jelenti, hogy az egész blokk jól működött."

Dárdai Szalai Ádámmal kapcsolatban arról beszélt, hogy az első félidőben jól játszott, kifárasztotta a védőket mire Nikolics beállt, akinek meg is volt a helyzete.

"Egy null null után nem fogok magyarázkodni. És javítsatok ki ha tévedek, de úgy tudom, hogy a legjobb harmadik is egyenes ágon kijut az Eb-re, és ezzel az egy ponttal és egy jó finnországi eredménnyel erre minden esélyünk meglehet."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.30. 00:28:47

Az még azért bennem maradt, hogy Feörer után is ment a "hőzöngés", aztán pl most is csak 1:0-ra kaptak ki. Ellenük is nehéz lesz, de itthon azt be kell húzni. Értékelni kell minden ilyen eredményt, nem az a görög válogatott mint, ami volt, de komolyan szégyenkezni kell egy viszonylag jól sikerült meccs után, ahol megvolt a lehetőség a győzelemre, s az ellenfélt sikerült megfogni? Nem tudom, én nem érzem így. Annyi szenvedést kellett már átélni mostanában, hogy én örülök, hogy pariban vagyunk bárkivel ebben a csoportban eddig és gyűjtjük a pontokat.
Kép
Kép
Kép
Barca96
Jugador del Barça

2015.03.29. 23:39:48

én úgy gondolom, hogy örülhetünk ennek az egy pontnak. Lehet, hogy a meccs előtt hármat szerettünk volna, de a meccs képe alapján szerintem ez jó. A válogatott stabilabb, szervezetteb, ez pozitívum, plusz jól védekezünk, tétmeccsen Bukarest óta nem kaptunk gólt, több mint 300 perce!
Harmadik hely stabilnak tünik, tehát az esélyünk meg lesz a kijutásra, egy oda-vissza meccsen bármi megtörténhet. A második helyre még lehet esélyünk, szerintem az írek kipukkadnak lassan, nem olyan jók ők, mint ahogy az tünik. Sorsdöntő lesz az a meccs, mikor hozzájuk látogatunk, egy esetleges győzelemmel akár másodikak is lehetünk, ha kikapunk, akkor a harmadik biztosnak tünik. Pótselejtezőn meg bármi lehet, tehát pozitívan!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.29. 23:33:45

Támadásra kevés erő maradt, de pl Szalai kétszer is jól mozgott ki szélre, ami egyből beugrik és helyzet is volt belőle. Az tudatos elem volt, ilyenekből kellett volna több, csak nem sikerül felérni a támadásokhoz. Azzal egyet értek, hogy Nikolics ilyen szituációban hasznosabb lenne, mert mozgékonyabb, míg Szalai elől akármennyire szeretnénk nem tudja kellően megtartani a labdát.

szerk: örülni felhőtlenül én sem örülök, mert főleg Nikolcis lábában ott volt a gól, de szomorkodni sem szomorkodok, mert biztos vagyok benne, hogy ezek a görögök pl fognak mástól pontot vagy pontokat lopni és ez az iksz nem egy tragikus eredmény. Legyen sok ilyen iksz meg bravúr, akkor azt mondom elvárás itthon a győzelem a görögök ellen, de addig nálam ez bravúr kategória és sok ilyet még hogy elmondhassuk, hogy sajnos csak döntetlen lett.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.03.29. 23:30:37

Bob_Marley írta:Feröert itthon verni kell nincs mese, attól függetlenül, hogy rohadtul nem lesz az sem egyszerű.

Most őszintén kérdezem, hogy mit vártok el? Vagy nem voltatok itt az elmúlt 20-30 évben? Végre lehet látni valami szervezettségre utaló jeleket és mellé a küzdeni akarás megvan, jön 1-2 bravúr is és valóban reális esély van a pótselejtezőre. Simán megint elbukhatunk, de igen is örülni kell, mert végre nem ad hoc valami van, hanem a tudásunkhoz mérten egy elfogadható szint. Itthon rúgunk egy ötöst a görögöknek, vagy mi fene? Lehetőségek ott voltak, hátul stabilak voltunk eredményben lehetett volna jobb is, de ez egy jó alap.
nem, épp ez az, ne akard már bebizonyítani, hogy örülni kell egy olyan estének, mint a mai. és a közvetítésben is ez volt a gáz, hogy mindenáron meg akarta magyarázni Gundi, hogy miért jó az nekünk, ha nem sietünk hazai pályán, az 1 pontos Görögország ellen.
oké, nem dőlt össze a világ ezzel a mai eredménnyel, az eredeti célkitűzés továbbra is él, ezt elfogadom. de örülni nem fogok egy ilyen [auto_cenzúra] meccsnek, akármilyen hulladék volt az utóbbi 30 év. örülni a románok elleni x-nek örültem idegenben, meg majd esetleg akkor, ha legyőzzük őket itthon, vagy hovatovább kijutunk az EB-re.
egy fokkal tényleg jobban fest mostanság a magyar címeres mez a pályán, de attól még ha valami 0, az 0, és nem kell felfelé kerekíteni mondvacsinált indokokkal, meg örülni, hogy az a 0 nem -1.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2015.03.29. 23:34:26-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2015.03.29. 23:30:16

valóban tudatosabb, szervezettebb a csapat dárdaival, de aminek a magyar válogatott az esélyét leginkább köszönheti, az az új rendszer és a szerencsés sorsolás egyvelege.

- 16-ról 24-re emelték a létszámot, így még a 3. helyezett is mehet pótselejtezni, ebbe tud kapaszkodni a válogatott.
korábban ugye az első ment ki egyenes ágon és a 2. helyezett pótselejtezett, jelenleg ettől már komoly lépéshátrányban lennénk a hátralévő meccsek leosztását és a tabellát tekintve.

- példátlanul gyenge a csoportunk, közepes csapatok vannak rajtunk kívül is, az egyetlen, az eredményei alapján sztárcsapatnak mondható csapat a görögök lettek volna, de ők meg régen látott válságban vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2015.03.29. 23:31:23-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.29. 23:27:50

Bob_Marley írta: Most őszintén kérdezem, hogy mit vártok el? Vagy nem voltatok itt az elmúlt 20-30 évben? Végre lehet látni valami szervezettségre utaló jeleket és mellé a küzdeni akarás megvan, jön 1-2 bravúr is és valóban reális esély van a pótselejtezőre. Simán megint elbukhatunk, de igen is örülni kell, mert végre nem ad hoc valami van, hanem a tudásunkhoz mérten egy elfogadható szint. Itthon rúgunk egy ötöst a görögöknek, vagy mi fene? Lehetőségek ott voltak, hátul stabilak voltunk eredményben lehetett volna jobb is, de ez egy jó alap.

Dehogy, csak annyit,hogy ne az legyen a közhangulat,hogy ez mekkora jó eredmény, vagy hogy a fiaink ne húzzák az időt a 70. perctől 0-0nál.
Igenis lehetett volna kicsit hajtani, menni, látszatát kelteni annak,hogy akarunk is valamit.

Mondom, csapattól nem várok semmit, csak kicsit bicskanyitogató volt a szpíker számomra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.29. 23:25:54

Bob_Marley írta:Feröert itthon verni kell nincs mese, attól függetlenül, hogy rohadtul nem lesz az sem egyszerű.

Most őszintén kérdezem, hogy mit vártok el? Vagy nem voltatok itt az elmúlt 20-30 évben? Végre lehet látni valami szervezettségre utaló jeleket és mellé a küzdeni akarás megvan, jön 1-2 bravúr is és valóban reális esély van a pótselejtezőre. Simán megint elbukhatunk, de igen is örülni kell, mert végre nem ad hoc valami van, hanem a tudásunkhoz mérten egy elfogadható szint. Itthon rúgunk egy ötöst a görögöknek, vagy mi fene? Lehetőségek ott voltak, hátul stabilak voltunk eredményben lehetett volna jobb is, de ez egy jó alap.
Azt várnám el, hogy név alapján ne legyen kezdő se Dzsudzsák, se Szalai.

És azért te se keverd össze a "szervezett védekezést" a szánalmas időhúzással. A végén 2 perc volt mire elvégeztünk egy szögletet...0-0nál, hazai pályán.

És akkor még kérdezném tőled, hogy mondjuk támadásban milyen szervezettséget láttál? Azt, hogy Király felívelt mindent, aztán hátha lesz valami?
Ha lehozunk minden meccset 0-0ra sokra nem megyünk vele. :)

A lehetőség meg a görögöknek is ugyanúgy voltak, nem kell ezt beállítani úgy, mintha csak mi nyerhettünk volna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.29. 23:20:42

Feröert itthon verni kell nincs mese, attól függetlenül, hogy rohadtul nem lesz az sem egyszerű.

Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.03.29. 23:16:30

Az eredménnyel nem lenne baj, de ahogy elértük azzal igen.
Otthon, egy hulladék görög válogatott ellen már az első félidőtől húzzuk az időt, nem merünk támadni stb.

Szalai Ádám meg remélem olyan messzire kerül a válogatottól, hogy az életbe nem kerül vissza. Nikolics kb. két szinttel jobb teljesítményt mutatott már megint.
davi10
Llegenda del Barça

2015.03.29. 23:13:28

Hát azt hiszem eddig tartott a nagy kijutósdi-álom. Ha itthon nem tudunk megverni egy olyan görög válogatottat, akik 4 meccsen 1 pontot és 1 golt(!!!) szereztek, akkor idegenben sem őket, sem a finneket ne verjük meg. Úgy meg soha a büdös életbe nem leszünk 2.-ak, a 3. hellyel meg kitörölhetjük, mert abból a mezőnyből bárki félgőzzel kiejt minket.

Nem értem mi ez a "3. hely a cél" baromság, amikor könnyebb csoportba nem is kerülhettünk volna, úgy pedig, hogy eddig a Finnek és a Görögök is mögöttünk voltak még remény is volt a 2. helyre.

De ha ez az ára, hogy a Csányi-félék belássák, hogy rossz irányba haladnak és valahogy eltűnjenek, akkor áldásom rá!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
shutterisland
Director del Fútbol

2015.03.29. 23:10:17

románok ellen is most azonnal aláírnám ugyanezt az eredményt és pl a finnek ellen is.
feröert kihagytad, ellenük is jó lesz egy stabil, szervezett döntetlen...
még az hagyján is lett volna, ha egyszerűen csak nem dől a kardjába Gundi, de hogy még helyeselt is, amikor csak kocogtunk elvégezni egy szögletet...hát fura.
ott a pont.
PCsabi
aka Game90

2015.03.29. 23:09:00

PCsabi írta:0-0-át tippelek.
Meg se kellett volna nézni a meccset.

Amúgy jó gyenge meccs volt, vallatni lehetett volna vele. A legnagyobb kabaré, hogy a 80. percben húztuk az időt...

Bocs, van még nagyobb kabaré: "Szégyenkeznivalónk nincs, a jó nevekből álló görög válogatott ellen domináltunk, mentünk, hajtottunk, benne volt a meccsben a három pont." – mondta Dzsudzsák Balázs.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.29. 23:04:08

csababarca írta:
Ez egy nagyon gyenge csoport összességében, aki innen megy az EB-re, az nulla ponttal hazamegy,ezt most mondom.
Nekem mindegy, de nehogy már egy 1 pontos görögök ellen itthon az 1 pont húú de jó. És ennek tapsoljunk.
Én csak a logikát nem értettem az egészben,amit Gundi hadovált, hogy a görögök mennyi pontra vannak,stb...ez kit érdekel? Előre kéne tekinteni,nem a seggünket óvni. Utálom a beszari mentalitást, és ezt próbálta egész meccsen a szpíker a nézőkbe erőltetni, meg a csapaton is ezt láttam,hogy itt az X milyen csodálatos eredmény, mert hogy a görögök nem jönnek közelebb...jaaah, hát ez tényleg remek, csak hogy mi se mentünk közelebb senkihez, sőt, távolodtunk az első kettőtől, tényleg marha jól sikerült forduló volt.
Ez a harmadik hely nekünk semmire nem jó, egy mostani győzelemmel akár lehetne a második hely is elérhető,így viszont már nem.
Mindamellett igazságos az X,mert két abszolút tudatlan csapat játszott,hihetetlen lassúságú emberekkel, hogy most betennék egy német bajnokit, kapkodva keresném a kapcsolót,hogy miért van 8x-s sebességre állítva a meccs...
Reális célokat kell felállítani és itthon a görögök ellen az iksz egy jó eredmény főleg úgy hogy megvoltak a lehetőségeink is a győzelemre. Stabil szervezett játékot sikerült pályára tenni és nagyon régóta nem mondható el ez a válogatottról és ennek igen is örülni kell. Az meg hogy kijut valaki az EB-re és 0 pont, azt előre nem lehet tudni, de ha így is van, óriási lökés jelentene a magyar futballnak egy kijutás. Hosszú az út egy kijutásig vagy egy pótselejtezőig, nem hiszem, hogy 1-1 meccsben kell gondolkozni. Észak-Írek elkaphatók idegenben, románok ellen is most azonnal aláírnám ugyanezt az eredményt és pl a finnek ellen is. Kis lépés volt a mai, igazad van lehetett volna nagy ugrás is, de én azt mondom jobb egy picit lépni előre mint kettőt hátra.

Az elmúlt időszak eredményeit figyelembe véve egy harmadik helyen tanyázásnak rohadtul örülni kell. Főleg ahogy indult és papíron pl a mai is egy "bravúr eredmény".
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.03.29. 23:01:26

csababarca írta:Nem értek hozzá,de ez most egy jó eredmény? Gundi egész végig magyarázta,hogy ez az iksz jó, de mire? Az X az a fociban,3 pontos rendszerben konkrétan semmit nem ér. Kit akarunk megverni, majd az Észak-Íreket idegenben, vagy ezeket idegenben, Finneket?
Hát ennél szinte csak nehezebb meccseink lesznek, erre örülünk egy Xnek itthon.

Halkan jegyzem meg, Gundi végig arról beszélt,hogy a görögök így mennyi pontra maradnak tőlünk...de ez kit érdekel? Ha nyerünk,akkor nem kéne a továbbiakban hátrafelé tekintenünk, védtük ma is a semmit. Nem is értem.

De majd eladják a trollfocis idióták,hogy ez mekkora jó eredmény, meg Dárdaiazisten. persze.
ezt én se értettem, hogy otthoni környezetben mi ez a nagy nyugalom 0-0-nál. még az hagyján is lett volna, ha egyszerűen csak nem dől a kardjába Gundi, de hogy még helyeselt is, amikor csak kocogtunk elvégezni egy szögletet...hát fura.

lehet mantrázni, hogy 'deazalapcélkitűzésaharmadikhelyéshamegvanakkorkirályság', de olyan körülmények mellet, mint amik most ebben a csoportban vannak, a 3. hely csakis az elmúlt 30 gyalázatos évünk fényében mondható sikernek, alapvetően szomorú és nem eredmény, hogy egy észak-ír vagy gyenge román csapatot nem tudunk, és nem is tartunk feladatunknak megelőzni.

na mind1, legyen meg akkor legalább a 3., ha már erre esküdött fel most nagy egyetértésben a magyar foci vezetése. csak nehogy aztán ez is veszélybe kerüljön, amikor majd ezeket a részsikereket elérő Dárdai aszondja', hogy csak odaáig vettem a jegyet Berlinbe, vissza nem...
gg86
Jugador d'estrella

2015.03.29. 22:56:02

csababarca írta: Kit akarunk megverni, majd az Észak-Íreket idegenben, vagy ezeket idegenben, Finneket?
Hát ennél szinte csak nehezebb meccseink lesznek, erre örülünk egy Xnek itthon.
A harmadik helyhez már senkit sem kell megvernünk, 5 döntetlennel is abszolválható. Az más kérdés, hogy a kijutáshoz a pótselejtező is elég nagy lutri, de látható, hogy egyelőre ennyi van a csapatban.
csababarca írta: két abszolút tudatlan csapat játszott,hihetetlen lassúságú emberekkel
Ezek alapján Te sem várhatod, hogy előrébb végezzünk, sajnos ez a realitás.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.29. 22:55:53

Bob_Marley írta: Azért azt ne feledd, hogy az eredmények is bizonyítják, hogy tipikus olyan csoport, hogy bárki elkaphat bárkit. Itt bizony egy pontnak is örülni kell, mert semmivel nem vagyunk esélyesebbek itthon vagy idegenben mint bárki más. Így meg azért továbbra is megvan a harmadik hely. És az Észak-Írek nem egy befoghatatlan gárda.
Ez egy nagyon gyenge csoport összességében, aki innen megy az EB-re, az nulla ponttal hazamegy,ezt most mondom.
Nekem mindegy, de nehogy már egy 1 pontos görögök ellen itthon az 1 pont húú de jó. És ennek tapsoljunk.
Én csak a logikát nem értettem az egészben,amit Gundi hadovált, hogy a görögök mennyi pontra vannak,stb...ez kit érdekel? Előre kéne tekinteni,nem a seggünket óvni. Utálom a beszari mentalitást, és ezt próbálta egész meccsen a szpíker a nézőkbe erőltetni, meg a csapaton is ezt láttam,hogy itt az X milyen csodálatos eredmény, mert hogy a görögök nem jönnek közelebb...jaaah, hát ez tényleg remek, csak hogy mi se mentünk közelebb senkihez, sőt, távolodtunk az első kettőtől, tényleg marha jól sikerült forduló volt.
Ez a harmadik hely nekünk semmire nem jó, egy mostani győzelemmel akár lehetne a második hely is elérhető,így viszont már nem.
Mindamellett igazságos az X,mert két abszolút tudatlan csapat játszott,hihetetlen lassúságú emberekkel, hogy most betennék egy német bajnokit, kapkodva keresném a kapcsolót,hogy miért van 8x-s sebességre állítva a meccs...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése