Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Istanbul,Blaha. Az utóbbi 3 napban 3x ettem ott.S.Agüero írta:Mennyi az a burger?
Én a gyrost preferálom a legjobban, itt Berényben egy helyen nagyon finom gyrost lehet kapni, Pesten egyszer ettem, de az attól messze volt.![]()
Zing? Király utca.Ha a Wesselényi 4-6ba mentek, akkor ott nem messze van a Wesselényi utcában a W35 nevű burgerező. Kicsit drágább, de ha már feljöttök vidékről, akkor ne mekizzetek,meg ilyen buziságok. Próbáljátok ki, tényleg megéri.
Ha a Wesselényi 4-6ba mentek, akkor ott nem messze van a Wesselényi utcában a W35 nevű burgerező. Kicsit drágább, de ha már feljöttök vidékről, akkor ne mekizzetek,meg ilyen buziságok. Próbáljátok ki, tényleg megéri.S.Agüero írta:A pestiek remélem tudnak jó helyet, ahol tudunk kajálni, a BVSC és a Wesselényi között.
A belvárosban amelyik ajtó nem kocsma,az kajálda.S.Agüero írta:A pestiek remélem tudnak jó helyet, ahol tudunk kajálni, a BVSC és a Wesselényi között.
P.U.Y.O.L.! Ment egy pü.
Én is majdnem lesérültem a múlt héten.MQuCsabi írta:Nekem a kedd szerda terhelessep sikerult osszeszedni egy zokniszakadasos sarok serulest es egy combfeszito huzodast.![]()
.
Jovo hetig offolom a mozgas ezen fajtajat.
Az enyém a németekhez vagy Svájcba megy,így annyira nem járok rosszul.hajnesz írta:Csak sajnos vigyázni kell majd az alkohollal,nehogy Tadzsikisztánba kössünk ki,mikor felébredünk
Ha már nem Pesten lakom addigra,akkor nekem 5 felé,ráadásul Kelenföldről. 6kor van a Keletiből. Szóval nemhogy hajnalozás,de még a reggeli is beleférP.U.Y.O.L. írta:Bennem bízhatsz!hajnesz írta: Remélem lesznek rajtam kívül olyan elvetemültek,akik reggelig isznak, és akkor a hajnali vonattal már jönnék is haza(valami 4óra körül indul asszem).
![]()
3 óra valahánykor van az első vonatom a Keletiből, úgy terveztem, hogy addig daffyval karöltve bolyongunk egyet...
Bennem bízhatsz!hajnesz írta: Remélem lesznek rajtam kívül olyan elvetemültek,akik reggelig isznak, és akkor a hajnali vonattal már jönnék is haza(valami 4óra körül indul asszem).
Ha nem is inni,de elverjük valahogy az időthajnesz írta: Utánnanéztem a dolgoknak,valószínüleg fel fogom találni magam Bp-n. Remélem lesznek rajtam kívül olyan elvetemültek,akik reggelig isznak, és akkor a hajnali vonattal már jönnék is haza(valami 4óra körül indul asszem).
Primitive írta:Én Budapesten növelem az orbáni GDP-t.hajnesz írta: HaliLátom te is részt veszel a talin. Esetleg mehetnénk együtt mi is. Te Szegedről indulsz,vagy Topolyáról?
Én Budapesten növelem az orbáni GDP-t.hajnesz írta: HaliLátom te is részt veszel a talin. Esetleg mehetnénk együtt mi is. Te Szegedről indulsz,vagy Topolyáról?
HaliPrimitive írta:Cső!hajnesz írta:Nem tudok még biztosat mondani, de mint írtam nagyon foglalkoztat a témaMeg ugye nekem kicsit nehezebb eljutni Szerbiából, de majd megoldom valahogy,remélhetőleg
Van direkt vonat Szerbiából Budapestre. Backa Topola - Budapest viszonylaton vannak, vonatok, igaz, hogy szerintem az nem ér fel időben. Viszont, ha Szegedre át tudsz menni, onnan óránkként van vonat BP-re, ami a Nyugatiba megy.
Vajdasági vagyok én is, szóval ha kell segítség, szóljál, aztán hajde da se ludujemo!
Akkor itt salamoni döntés fog születni,miszerint a foci után bemegyünk a cba-basoadroli írta:Kivéve akkor, ha én látom meg előszördaffy írta:
Illetve én egyedül megzabálom a ropikészletet.
Cső!hajnesz írta:Nem tudok még biztosat mondani, de mint írtam nagyon foglalkoztat a témaMeg ugye nekem kicsit nehezebb eljutni Szerbiából, de majd megoldom valahogy,remélhetőleg
Hajnal.MQuCsabi írta:Majd intezunk valami ingyen sorkorcsolyat. A hajnesz Hajni akar lenni, vagy csak egy random nicknev.
Kivéve akkor, ha én látom meg előszördaffy írta:
Illetve én egyedül megzabálom a ropikészletet.
Adhatnának vmi kedvezményt az alkoholraS.Agüero írta:Ha így marad, simán meglehet a 30 ember, amiből 24-25 mondjuk focizik. Az már elég sok ember.
Szuper!MQuCsabi írta:Szerintem vállaljuk ezt Pestiként, hogy , ha már eljutsz valahová, cserélünk elérhetőséget és valamelyikünk kimegy eléd, hogy navigáljon. Ez már nem lesz probléma.