Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, bár nem érzem azt, hogy lenne olyan klasszis, aki tud segíteni a csapaton és kifelé lóg a lába egy csapatból. Olyan edző sincs a piacon, aki garantáltan előrelépés lenne (bár Pepet pletykálják), ergo a sakkhelyzet megmaradhat bármilyen bevásárlás után. Jelen pillanatban az építkezés lenne a legjobb megoldás a Citytől, de ez pedig mind tudjuk, hogy távol áll tőlük.kanty írta:Nyáron biztos, hogy nagytakarítás lesz. Pellegrini biztosan menni fog, és egy-két nagyágyú érkezésén sem lepődnék meg.
-2 hely, és maga a tökély.PCsabi írta:Remélem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy a Wenger-kupa (BL-helyezés) megvan.
Valószínűleg belemenne az Arsenal.MessiNeymarSuarez írta:max kölcsön adni még 1-2 évig az Arsenalnak.
Danilo már hivatalos, nem?csababarca írta:Őt szóba hozták velünk nem? Most gólt is lőtt, szerintem a real kihátrál Danilo mögül, és rámegy a gyerekre.visca el barca írta:bellerin szép kis gólt lőtt
Őt szóba hozták velünk nem? Most gólt is lőtt, szerintem a real kihátrál Danilo mögül, és rámegy a gyerekre.visca el barca írta:bellerin szép kis gólt lőtt
nem mintha sokat játszanaPCsabi írta: Azért Szczesny lesérült az utolsó edzésen...![]()
Nyáron jött a német válogatott erőnléti (?) edzője, aki eddig elég jól végzi a dolgát.lui1698 írta:Wenger papa nem gondolkodott még ezen amúgy, hogy kellene vinni a csapathoz egy House-t vagy valakit, aki látott is már orvosi szakkönyvet legalább életében egyszer?
Az kemény, ilyen orvosokkal még a náthám se kezeltetném. Wenger papa nem gondolkodott még ezen amúgy, hogy kellene vinni a csapathoz egy House-t vagy valakit, aki látott is már orvosi szakkönyvet legalább életében egyszer?PCsabi írta:FACT: Arsenal FC have every single senior player fit & in full training for the first time since November 2005. Wow.
Rosszul fogalmaztam, edzedtek, de a hétvégére még nem elérhetők nagy valószínűséggel.PCsabi írta: Ha jól tudom, akkor mindketten edzettek.
Ha jól tudom, akkor mindketten edzettek.MR. TROMORT777 írta:Nem semmi, bár Welbeck és Wilshere is kétséges.
Szerintem ezt Csabi még tegnap küldte el, csak mostanra érkezett meg a poszt.MR. TROMORT777 írta:Nem semmi, bár Welbeck és Wilshere is kétséges.PCsabi írta:Bocs a tripláért, de ezt muszáj:
Nincs sérült az Arsenal keretében.
Nem olvastátok félre, de inkább leírom még egyszer:
NINCS SÉRÜLT AZ ARSENAL KERETÉBEN.
Nem semmi, bár Welbeck és Wilshere is kétséges.PCsabi írta:Bocs a tripláért, de ezt muszáj:
Nincs sérült az Arsenal keretében.
Nem olvastátok félre, de inkább leírom még egyszer:
NINCS SÉRÜLT AZ ARSENAL KERETÉBEN.
Vagy a hosszabbítás "induljon" 0-0-ról úgy, hogy ott már nem számít az idegenbeli gól. Így lenne fair.Bob_Marley írta:Ez jogos, rendes játék időn kívül már egy idegenbeli gól gyakorlatilag továbbjutást ér. Én is eltörölném ilyen esetben a hosszabbítást, egyből tizenegyesek.