Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, azóta láttam. Köszi a választvisca el barca írta: nem sok minden. az egyik whu-s elvitte mellette a labdát, aztán futás közben könyökkel odanyomott neki egyet. szándékosnak nem mondanám, nem az klasszikus nyújtott kézzel hátranyúlok és pofánverem eset volt. ráadásul tv-ből nem is tűnt olyan megabarbár kiütésnek, ehhez képest szerencsétlen spanyol nem igazán tudta hol van
szerk: most olvasom, hogy valszeg arccsont törés
nem sok minden. az egyik whu-s elvitte mellette a labdát, aztán futás közben könyökkel odanyomott neki egyet. szándékosnak nem mondanám, nem az klasszikus nyújtott kézzel hátranyúlok és pofánverem eset volt. ráadásul tv-ből nem is tűnt olyan megabarbár kiütésnek, ehhez képest szerencsétlen spanyol nem igazán tudta hol vanMR. TROMORT777 írta:Valaki látta esetleg, hogy mi történt Silvával a City meccsen? Már csak arra kapcsoltam oda, hogy ápolják és hordágyon viszik le, oxigén palackal az arcán. Elég csúnyának nézett ki. Elvileg 7-8 percig állt a játék.

Fábregas, a hős szerelmes...kanty írta:Talál az aláírásképedhez.És állítólag címert is csókolt..
Talál az aláírásképedhez.És állítólag címert is csókolt..

Ő Pellegrinivel van egy packban, ha az edző megy, akkor viszi őt is!visca el barca írta:ha jol tudom, demikélisszel most hosszabbítottak, kétlem h lecserélnék

A családi vagyont azért nem tenném fel arra, hogy maradnak.MQuCsabi írta:NAsri és Yaya szerintem semmiképp nem megy.

Igazad van, bár nem érzem azt, hogy lenne olyan klasszis, aki tud segíteni a csapaton és kifelé lóg a lába egy csapatból. Olyan edző sincs a piacon, aki garantáltan előrelépés lenne (bár Pepet pletykálják), ergo a sakkhelyzet megmaradhat bármilyen bevásárlás után. Jelen pillanatban az építkezés lenne a legjobb megoldás a Citytől, de ez pedig mind tudjuk, hogy távol áll tőlük.kanty írta:Nyáron biztos, hogy nagytakarítás lesz. Pellegrini biztosan menni fog, és egy-két nagyágyú érkezésén sem lepődnék meg.
-2 hely, és maga a tökély.PCsabi írta:Remélem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy a Wenger-kupa (BL-helyezés) megvan.

Valószínűleg belemenne az Arsenal.MessiNeymarSuarez írta:max kölcsön adni még 1-2 évig az Arsenalnak.
Danilo már hivatalos, nem?csababarca írta:Őt szóba hozták velünk nem? Most gólt is lőtt, szerintem a real kihátrál Danilo mögül, és rámegy a gyerekre.visca el barca írta:bellerin szép kis gólt lőtt
Őt szóba hozták velünk nem? Most gólt is lőtt, szerintem a real kihátrál Danilo mögül, és rámegy a gyerekre.visca el barca írta:bellerin szép kis gólt lőtt