Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sima lett a vége, de azért... 30-26-nál, ha a PSG kapusa nem adja el, akkor 3 lett volna közte. Ezzel azért kell kezdeni valamit, mert az nagyon nem oké, hogy ekkora, egyértelmű, szembeötlő különbség mellett (mind játékban, mind eredményben) is vissza tudott jönni egy olyan csapat, ahol lényegében 1 ember volt a pályán. Beálló és kapus nélkül egy csapat sem bír el egy meccset, PSG sem. Emellett se Kopljar, se Narcisse, se Abalo. Oké, hogy a végén már könnyelműbb volt a Veszprém, de ez könnyen megbosszulhatja magát. Én Mtima hetesével nem értettem egyet, szerintem Kopljarnak befújt büntető az volt, hiába méltatlankodott a kommentátor. Valahol idegesítő, hogy az eredmény a vége előtt 2 perccel nem mutatta a 2 csapat közti különbséget. Amúgy a PSG edzője rendkívül rosszul meccselt, és az oda-visszavágó alapján nem is tud mit kezdeni ezekkel a srácokkal, pedig...noname írta:34-28. Sima meccs volt. Bár a végén kb mindent 7esnek fújt be bíró vagy kiállított valakit a semmiért tőlünk.
Igen-igen, én is ezért nem temetem a PSG-t, mert akárhogy is dolgozik a csapat, attól képesek egy 5-6 gólos rohanásra. Bár a döntetlenhez kell(ett volna) Omeyer (/kapus). Narcisse és Kopljar duónak is hozzá kellene tennie a magáét. De annyi baj legyenAlfa írta:Az igaz ,hogy ha csak a neveket nézzük akkor nagyon erősek a parizsiak de valahogy csapatként nem tudnak kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Most is magabiztosan vezet a Veszprém de az előző meccsen is 5-ről vagy 6-ról jött vissza a PSG úgyhogy nem szabad korán megnyugodni .
Az igaz ,hogy ha csak a neveket nézzük akkor nagyon erősek a parizsiak de valahogy csapatként nem tudnak kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Most is magabiztosan vezet a Veszprém de az előző meccsen is 5-ről vagy 6-ról jött vissza a PSG úgyhogy nem szabad korán megnyugodni .jelwaz írta:Én X-re fogadtam, jobb ez a PSG, mint a tavalyi, névre tutik, együtt nem mozognak annak megfelelően, de félnivaló nevek vannak ott. Max. 1-2 gólos különbségre számítok bármelyik oldalra.Alfa írta:A Veszprém szinte biztos bejut szerintem nem okozhat gondot itthon a P$G megverese. A Szegednek már neccesebb lesz hiszen a világ egyik legjobb csapatával játszanak igaz szereztek egy minimális előnyt ,de ígyis brutálisan nehéz lesz a tovabjutas. Remélem sikerül mindkettő csapatnak továbbjutni milyen menő lenne egy Veszprém-Szeged döntő
Közben Nagy Laci a 12. percben már sárga+2 perccel áll, ez még megcsavarhatja a dolgokat.
Én X-re fogadtam, jobb ez a PSG, mint a tavalyi, névre tutik, együtt nem mozognak annak megfelelően, de félnivaló nevek vannak ott. Max. 1-2 gólos különbségre számítok bármelyik oldalra.Alfa írta:A Veszprém szinte biztos bejut szerintem nem okozhat gondot itthon a P$G megverese. A Szegednek már neccesebb lesz hiszen a világ egyik legjobb csapatával játszanak igaz szereztek egy minimális előnyt ,de ígyis brutálisan nehéz lesz a tovabjutas. Remélem sikerül mindkettő csapatnak továbbjutni milyen menő lenne egy Veszprém-Szeged döntő
A Veszprém szinte biztos bejut szerintem nem okozhat gondot itthon a P$G megverese. A Szegednek már neccesebb lesz hiszen a világ egyik legjobb csapatával játszanak igaz szereztek egy minimális előnyt ,de ígyis brutálisan nehéz lesz a tovabjutas. Remélem sikerül mindkettő csapatnak továbbjutni milyen menő lenne egy Veszprém-Szeged döntőculinho írta:Köszönöm, közben én is megtaláltam az EHF-t. Gyorsan ott vissza is néztem a Szeged-Kiel-t. Hatalmas volt. Nagyon bízom benne, hogy csodát tesznek a fiúk és 2 csapatunk is ott lesz a 4 között. Jobban izgulok, mint a Barca-Real előtt.
Az ehf-nek van egy hivatalos oldala ahol egész jó minőségben lehet nézni a meccseket.culinho írta:Valakinek ötlet, hogy neten hol lehet nézni az esti BL meccseket? Előre is köszi.
hát nem tudom, ez az előny eddig is meg volt, aztán a két csapat közül mégsem a kiel fingott ki a 45. percre.Initom írta:Előny a szeged számára,hogy míg a Kiel a kézilabda világának legnehezebb bajnokságában őrlődik hétről hétre,addig a szegedieknek minden tizedik meccsen kell megizzadniuk a hazai bajnokságban.
ezt sem érzem helyesnek. a 22 éves gyereken semmi mentális teher nincs, tudja jól, hogy jövőre uis 3. számú kapus lesz (gondolom landin miatt palicka vagy sjöstrand elmegy). a másik norvég meg már amúgy is nyugdíjas, 3 éve visszavonult, milyen teher lenne rajta?Initom írta:A kapusaik teljesítményéhez hozzátartozik az a mentális teher,hogy a nyáron nyakukra hozzák a világ talán legjobb kapusát Niklas Landint.
Vannak még ezen kívül páran: Kiss Szilárd, Imre Vilmos, Bakó Botond, Zsiga Gyula stb...csababarca írta:Ritka az,hogy valaki fiúcsapatot edz,aztán lányt,vagy fordítva. Teljesen más pedagógiai és taktikai érzéket kíván meg a kettő.
Mocsai edzette mindkét felet, illetve ha jól tudom skandinávoknál szokott ilyen lenni, Ulrik Wilbek pl nyert mindkét oldalon EB-t, illetve lányokkal VB-t, fiúkkal VB ezüstöt.
Szóval vannak példák,de nem annyira jellemző. Németh András is kb 25 éve volt utoljára férfi csapat edzője.
Ritka az,hogy valaki fiúcsapatot edz,aztán lányt,vagy fordítva. Teljesen más pedagógiai és taktikai érzéket kíván meg a kettő.shutterisland írta: miért, egyébként egy eddig férfi klubcsapatot vagy férfi válogatottat edző szakember nem döntet úgy, hogy most már női csapatot edz ?
vagy ez nem szokás ?![]()
miért, egyébként egy eddig férfi klubcsapatot vagy férfi válogatottat edző szakember nem döntet úgy, hogy most már női csapatot edz ?Sajnos a női szakágban nincs megfelelő karakterű magyar edző, ide mindenféleképpen külföldi szakember kellene.
Egy nagy nullák voltunk, tele gatyával mentünk fel. Nem győzni akartunk a dánok elleni meccsen, hanem elkerülni a vereséget. Nagy különbség.shutterisland írta:volt legalább 2-3 szitu, mikor meg is szívhatták volna, csak üres kapura nem dobták rá a magyarok.
akkor talán még szorosabb lett volna a meccs.
mármint eredményben, mert egyébként meg végül is sima volt.![]()