hank1ee írta:Erről jut eszembe, az új Godzillára érdemes időt szánni?
Véletlenül sem, ne a traileréből indulj ki, mert az egy iszonyatosan hatásvadász. Ilyen hulladék, gyenge semmi filmet én nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára... Úgy felidegesített ez a színvonaltalan szánalmas valami, hogy kb. majdnem írtam egy levelet a készítőknek, hogy kérem a nyavalyás 1000 forintomat vissza...
Godzilla teljesen gagyi, fehér lézersugárt hányik így tök random, minden szrra eldől és fájdalmasan makog. Jászai Mari díjat érdemelne. Kb. ő Hollywood Jordi Albája, ha meglegyinti a szellő, már elesett, hatalmas alakítással... Nem is az van, hogy ő maga rombolja az épületeket, hanem, hogy mindenre rádől. Ő úgy pusztít, hogy így nem szétver akármit, nem, ő mindenre ráborul. Szánalmas. Mellette meg hihetetlenül gagyin néz ki, úgy ahogy 50+ évvel ezelőtt megalkották makettnek. Szakállas hiba volt visszatérni hozzá, bár ha hasonlóan nézett volna ki, mint a Jean Renos változatban, mondjuk az sem dobott volna semmit az egészen. Ja és amúgy Godzilláról kb. szó nincs az egész filmben, így a végére előhalásszák, helyette van két hatalmas bazinagy csótány/sáska/k.ég, ami ledózerolja a fél nyugati partot és így elvannak. Godzilla a film neve, de találóbb lenne nevezni Tucskok&Godzillainthelast20minutes.
Hihetetlenül sötét film - na de nem drámailag, hanem képileg -, se eleje, se vége,
. És a magyar szinkronja is borzalmas volt.
Az új Godzilla összességében az egyik legnagyobb kupac szemét, amit holivad kiböfögött magából az utóbbi időben, nagyon kedvesen egy 3 pontra tudnám értékelni a 10-ből, hidd el nekem, bánni fogod az életedből a rá költött időt. Ha nem, magadra vess, én figyelmeztettelek.
soadroli: Metallica fan vagy, SOAD fan, Slipknot fan, BrBa fan, kivívtad már a tiszteletemet, ezért kérlek szépen, magyarázd meg nekem, hogy neked mi és miért jött be ezen a filmen, mert komolyan érdekel! Mai napig rémálmaim vannak pusztán a gondolattól, hogy valakit bekötöz Clockwork Orange-szerűen egy moziszékbe és újra megnézeti velem...