Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Állítólag a katariak fölajánlották neki a visszavonulása után a válogatott irányítását, a helyi vb-re is ő vezethetné a csapatot. Itt nem tudom, milyen munkát ajánlanának neki, de a katari biztos motiválhatja, ha tényleg edző szeretne lenni. A Barcánál azért nehezebb lenne eljutni a felnőtt csapat kispadjáig.palesz77 írta:Barcelona tried to convince Xavi to stay next season, offering him a job after retirement, but player will move to Qatar this summer. [rac1]
Hatalmas doktor Xavi! Az a baj, hogy itt nem tud szépen levezetni, pedig megérdemelné. Akkora a konkurencia, hogy ide tényleg csak 2.,3. opció, pedig tud Ő focizni!shutterisland írta:jár neki is a taps, nem tudom, mikor játszott utoljára ilyen jól ÉS eredményesen, mint ebben az első félidőben.
Amire reagáltál, azt a Sevilla meccs előtti napokban írtam Samperkém!Samper írta:Katasztrófa volt a Neymar - Xavi csere. Gyengítette a támadó, nem javította a védekező játékot.
Katasztrófa volt a Neymar - Xavi csere. Gyengítette a támadó, nem javította a védekező játékot.Alcantara írta:
Szerintem ennél azért egyszerűbb a történet, nem összeesküvés elméletű alapja van.
A Rakitic/iniesta kombóból bármelyik kisesik, senki nem tudja őket pótolni. Egy SR/Rafinha páros közel sem akkora megnyugvás, mintha az öreg még levezetne itt, tűrve a kispadot.
Kismillió BL meccs és spanyol bajnoki a lábában. Ő még mindig képes kisebb csapatok ellen fazont szabni, nagyobbak ellen, vezetés esetén egyensúlyt, labdatartást biztosítani egy-egy meccsen.
Ilyen cserénk nincs.Sérülések esetén is kezdőként bármikor bevethető, nem lutri.
Ez az ember egyszerűen aranyat ér nálunk még mindig. Ráadásul mióta kevesebbet játszik, visszavonult a válogatottól, a sérülések is elkerülik.
A vezetés helyében én is foggal-körömmel ragaszkodnék hozzá. Az már csak hab a tortán, hogy klubikon.
Szerintem ennél azért egyszerűbb a történet, nem összeesküvés elméletű alapja van.Samper írta:Vajon miért kapacitálják ennyire Xavit a maradásra? Jövőre is ragaszkodnak a játékához, amikor januártól újra lehet majd igazolni? Aligha. Arra gondolok, hogy ő a közvetítő az öltözőben - főleg LE és Messi között. LE maradni szeretne, Bartomeu megtartaná, ha újra választják. Messit is meg akarják tartani. Így szükségük van Xavira, mint moderátorra.
pontosan, nagyon nagy kár, h hosszabb ideig nem tűri ezt a szerepkört...így még 2-3 évet tudna segíteni.P.U.Y.O.L. írta:Nagyon örülök neki, hogy elfogadta idén még a csereszerepet. Igazi jolly joker, ha a stabilitást kell megadni. Én még évekig elnézegetném ebben a szerepkörben, de természetesen megérteném, ha dobbantana a szezon végén...
Így igaz. Nagyon jól megnyomta az utolsó félórát.Sanama írta:Lehet gúnyolódni rajta nyugodtan, hogy öreg, lassú, stb.
Ma is az ő cseréje jelentette a megváltást a középpályán, gólpassz is jött.
igy is van. De azért jöjjön rafinha, mert már nem kell xavi ide. #sarkasmSanama írta:Lehet gúnyolódni rajta nyugodtan, hogy öreg, lassú, stb.
Ma is az ő cseréje jelentette a megváltást a középpályán, gólpassz is jött.
Nagy kaland én is emlékeztem ezekre.visca el barca írta:az öreg mindnre emlékszikén azt sem tudom tegnap mit vacsoráztam
![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... bb-2403631" target="_blank
visca el barca írta:az öreg mindnre emlékszikén azt sem tudom tegnap mit vacsoráztam
![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... bb-2403631" target="_blank