Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt Lucho nagyon eltaktikázta. Ez már túl sok volt, a kp-t is masszívabbá akarta tenni + egy olyan embert fent hagyni, aki jobban meg tudja tartani a labdát.Erxy írta:megjegyeznem az elmult hetek jogos ostorozasa utan, hogy ma eleg jol kente, ultek a cselei, megindulasai es vegre megint betalalt a kapuba.
a csereje hibas lepes volt, megha a szandek egyertelmu is.
+1Messithebest írta:Az ősszel és télen mindenki magasztalta, hogy mekkora játékos, stb, persze volt is okunk rá(https://www.youtube.com/watch?v=aItdArimyjA" target="_blank), de most hogy nem annyira megy neki ne akarjuk már egyből elküldeni. Még mindig csak 23, bőven van benne potenciál. Kicsit tényleg a Messi-függőségét kéne leküzdenie, és azt hogy ne kapkodja el a helyzeteket, és akkor hasonlóakat láthatunk tőle, mint a fent linkelt videóban.
Na hát igen, ebben is adom a véleményedet. Pogba is rúg két egyeneset a labdába, meg ver 1 gólt, és már Xavi szintjén van emlegetve kb. Verratti lassan ugyanez. És még lehetne hozni a pédákat.Én is írtam már egy párszor régebben, de ahhoz, hogy feljusson erre a szintre, még nem keveset kell bizonyítania. Bár aki ma kettő egyeneset tud rúgni a labdába, már világszenzáció, és Messivel meg Cristianoval van egy lapon emlegetve. Nem... Neymar egyelőre még csak egy ígéret az európai futballban, mindössze a 2. évében jár, egy 20 gól körüli szezon kevés ahhoz, hogy rá lehessen akasztani a klasszis jelzőt. A hype amúgy nem normális körülötte, bár ez ma a futballról alapjaiban elmondható, ebbe nem mennék bele, főleg itt Neymar topikjában. Egyébként valószínűleg ő is tudja, hogy van itt még mit letenni az asztalra, legalábbis a legutóbbi nyilatkozata erre enged következtetni, ahol gyakorlatilag ugyanezt mondja el. Csak akkor nem ártana úgy is játszani. Egyébként Iniesta nagyon gyenge az ő oldalán, ez befolyásolja szvsz az ő teljesítményét is, nem is kicsit.
Én is írtam már egy párszor régebben, de ahhoz, hogy feljusson erre a szintre, még nem keveset kell bizonyítania. Bár aki ma kettő egyeneset tud rúgni a labdába, már világszenzáció, és Messivel meg Cristianoval van egy lapon emlegetve. Nem... Neymar egyelőre még csak egy ígéret az európai futballban, mindössze a 2. évében jár, egy 20 gól körüli szezon kevés ahhoz, hogy rá lehessen akasztani a klasszis jelzőt. A hype amúgy nem normális körülötte, bár ez ma a futballról alapjaiban elmondható, ebbe nem mennék bele, főleg itt Neymar topikjában. Egyébként valószínűleg ő is tudja, hogy van itt még mit letenni az asztalra, legalábbis a legutóbbi nyilatkozata erre enged következtetni, ahol gyakorlatilag ugyanezt mondja el. Csak akkor nem ártana úgy is játszani. Egyébként Iniesta nagyon gyenge az ő oldalán, ez befolyásolja szvsz az ő teljesítményét is, nem is kicsit.Sanama írta:Mikor ezt mertem leírni egy fél éve, hogy ő nem klasszis, el lettem hordva mindennek. De örülök, hogy más is így látja.hank1ee írta:Az egy dolog, hogy nagyot lépett előre tavalyhoz képest, de már extraklasszisnak képzeli magát a gyerek, miközben még csak nem is klasszis. Változtatnia kell, különben ugyanarra a sorsra jut, mint a honfitársai általában.
Ami egyébként még hab a tortán, hogy nem csak, hogy 0 mostanában, de egyre önzőbb is az ilyen meccseken. Legalább tenné le másnak a labdát, nem pedig belevinni 3-4 emberbe teljesen kilátástalanul.
Mikor ezt mertem leírni egy fél éve, hogy ő nem klasszis, el lettem hordva mindennek. De örülök, hogy más is így látja.hank1ee írta:Az egy dolog, hogy nagyot lépett előre tavalyhoz képest, de már extraklasszisnak képzeli magát a gyerek, miközben még csak nem is klasszis. Változtatnia kell, különben ugyanarra a sorsra jut, mint a honfitársai általában.
Nem igazán értem, hogy miért megy ez az osztás, hogy a Real ellen ilyen meg olyan önző volt és nem passzolt Suareznek.barca0000 írta: Értem én hogy a foci csapat játék de azért fölég egy csatár esetébe azért ez egy egyéni játék is valahol, és nem hiszem hogy Ney annyira az a játékos lenne aki a csapat érdekeit annyira előtérbe helyezi a sajátjával szembe. És most nem azt akarom mondani hogy valakit el kell adni de azért nem biztos hogy annyira megférnek ők hárman együtt a pályán.
Hazugság, legalább 200 volt.Leon írta:Bale,Ronaldo?Ugyan már, a kanyarban sincsenek Neymarhoz képest:![]()
http://www.marca.com/en/2015/03/24/en/f ... 87690.html" target="_blank