Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell felülni Faragó jajveszékelésének meg a "meddig lehet bírni" szövegeinek.visca el barca írta:nézem a madridi meccset, 30 perc alapján azt mondom sima 0-3 lesz a vége. atletico teljesen ki van pukkadva, még hentelni sem tudnak
Azért ne feledjük, hogy a 2000-es évek második felében volt elég komoly angol hegemónia a BL-ben, így érthető, hogy most visszaestek. Ettől függetlenül még így is messze az olaszok előtt vannak pl., akiknek jelenleg a Juve toronymagasan a legjobb csapata, de Európában nem képviselnek túl komoly játékerőt véleményem szerint. Jó, a Dortmundon továbbmentek, ezen meg is lepődtem, de nem lennék meglepődve, ha a Monaco már kiejtené őket.Victor_Valdes írta:Egyáltalán nem bánnám. Évek óta a béka segge alatt van a Pl. Egyedül a harc, és a kiegyenlített küzdelem teszi élvezhetővé. Nincs akkora szakadék a nagyok és kicsik között. Ellenben európai porondon évek óta leszerepelnek, hiába ölik a dollármilliárdokat a klubokba a sejkek, vagy éppen az Adidas. Egyedül a Mourinho féle Chelsea tud faktor lenni pár éve. Illetve Ferguson Manchestere nem is olyan régen.S.Agüero írta:Itt is van, amiről beszéltünk.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2402217" target="_blank
Ha így folytatják, akkor még a franciák/olaszok is megelőzik őket, aztán csak 3 csapatuk megy a BL-be.
Ez tuti azért van, mert közel vannak a szurkolók a pályához, így hangulatosabb, mint egy spanyol bajnoki, illetve mindenki megver mindenkit, sorra körbeverés van, ezért mondják az okosak, hogy "a legerősebb meg legkiegyensúlyozottabb bajnokság"MichaaBee írta:Azért a franciák elég messze vannak ettől, még a portugálok is megelőzik őket.S.Agüero írta:Itt is van, amiről beszéltünk.
Ha így folytatják, akkor még a franciák/olaszok is megelőzik őket, aztán csak 3 csapatuk megy a BL-be.Igazából nem nagyon kell félniük az angoloknak, egyedül az olaszok közelítik meg őket valamelyest, de azért az a hátrány is elég tetemes. Nem lesz a közeljövőben megint olyan, hogy angolok nem tudnak továbbjutni a nyolcaddöntőkön, a top3 bajnokságban mindig ott lesznek azért. Viszont azt a maszlagot tényleg elfelejthetné lassan a világ, hogy a PL a legerősebb liga...
Azért a franciák elég messze vannak ettől, még a portugálok is megelőzik őket.S.Agüero írta:Itt is van, amiről beszéltünk.
Ha így folytatják, akkor még a franciák/olaszok is megelőzik őket, aztán csak 3 csapatuk megy a BL-be.
Egyáltalán nem bánnám. Évek óta a béka segge alatt van a Pl. Egyedül a harc, és a kiegyenlített küzdelem teszi élvezhetővé. Nincs akkora szakadék a nagyok és kicsik között. Ellenben európai porondon évek óta leszerepelnek, hiába ölik a dollármilliárdokat a klubokba a sejkek, vagy éppen az Adidas. Egyedül a Mourinho féle Chelsea tud faktor lenni pár éve. Illetve Ferguson Manchestere nem is olyan régen.S.Agüero írta:Itt is van, amiről beszéltünk.
Így van,sárga miatt nem lehet lemaradni a döntőről,csak piros miatt. Így nagy eséllyel a legjobb kezdőjével tud kiállni mindkét csapat a döntőre.visca el barca írta:visszatérve itt a sárga lapos mizériára. annak akinek most 1 van, de mind2 negyeddöntőn kap 1-1 sárgát, annak ki kell hagyni az elődöntőt ugye? gondolom csak azoknak törlik akiknek egy vagy kettő van
Petr írta:Ha nem is nulla, de én is örülök annak, hogy őket sorsolták ki ellenfélnek. Papíron kicsit gyengébb játékerőt képviselnek és a csoportkörben - ha kevésbé is mérvadó, mint egy kieséses szakasz - bebizonyították, hogy odafigyeléssel verhetőek. Erre rátesz egy lapáttal a Chelsea elleni teljesítményük, ahol bár továbbjutottak emberhátrányban is, de az első mérkőzésen azért volt kivetnivaló a játékukban. Bizakodó vagyok, lehetett volna rosszabb is, valamiért a Juvétól tartottam a legjobban a "robot-középpályájuk" miatt.trey88 írta:teljesen jó a sorsolás, ha egy nulla PSG-n nem tudunk továbbmenni - mindegy milyen játékkal -, akkor ne is álmodjunk semmilyen döntőről.
Remek, ebben az esetben várunk a fórumtalálkozón, irány a Minden más<Eurobarca találkozók! topic.trey88 írta:U.i.: végre ismét költözöm Pestre, első utam a közös meccsnézés lesz Sörházban, már régóta rajt van listámon
Ha nem is nulla, de én is örülök annak, hogy őket sorsolták ki ellenfélnek. Papíron kicsit gyengébb játékerőt képviselnek és a csoportkörben - ha kevésbé is mérvadó, mint egy kieséses szakasz - bebizonyították, hogy odafigyeléssel verhetőek. Erre rátesz egy lapáttal a Chelsea elleni teljesítményük, ahol bár továbbjutottak emberhátrányban is, de az első mérkőzésen azért volt kivetnivaló a játékukban. Bizakodó vagyok, lehetett volna rosszabb is, valamiért a Juvétól tartottam a legjobban a "robot-középpályájuk" miatt.trey88 írta:teljesen jó a sorsolás, ha egy nulla PSG-n nem tudunk továbbmenni - mindegy milyen játékkal -, akkor ne is álmodjunk semmilyen döntőről.
Remek, ebben az esetben várunk a fórumtalálkozón, irány a Minden más<Eurobarca találkozók! topic.trey88 írta:U.i.: végre ismét költözöm Pestre, első utam a közös meccsnézés lesz Sörházban, már régóta rajt van listámon
"Mondjuk" az első komoly ellenfél a BL-t is behúzta tavaly, levert mindenkit, úgyhogy nagy bölcsességet nem írtál ide.herlius írta:Mondjuk a Bayern már tavaly tavasszal is kímélő üzemmódban menetelhetett, komoly gondjaik nem voltak a bundásban. Aztán a BL-ben az első komoly ellenfél elfenekelte őket. Erőkímélés szempontjából jók a könnyű ellenfelek, de az igazán komoly csatákra nem készítenek fel.
ez most irónia?noname írta:Elég könnyű ellenfelet kaptunk. Talán a legkönnyebbet. Az csak külön bónusz h a két kb. legfontosabb játékos hiányzik az első meccsen.
Kupában tényleg így volt, ezt el is felejtettem. Viszont otthon kezdeni azért hátrány, de bebizonyították már idén, hogy nem mindig, igazad van.pezZy írta: Mondjuk szerintem ez pont előnye lesz az Atleticonak. A Real gödörbe van ellenünk, mint mentálisan, mint játékban. Ha otthon kezdene a Real és nyerni tudnának, akkor az Atletico otthon nem tudná játszani a játékát. Viszont így, hogy otthon kezdenek és találnának egy gólt (amire nagy esély van) idegenbe sokkal "könnyebb" dolguk lenne. A kupába ez már bejött.
Mondjuk a Bayern már tavaly tavasszal is kímélő üzemmódban menetelhetett, komoly gondjaik nem voltak a bundásban. Aztán a BL-ben az első komoly ellenfél elfenekelte őket. Erőkímélés szempontjából jók a könnyű ellenfelek, de az igazán komoly csatákra nem készítenek fel.Alcantara írta:Jól belehúztak nekünk és a Realnak is!
Miközben az otthoni bajnokságot már szinte megnyerő Bayern, továbbcsordogál szépen a Juvéval együtt.
Szerintem továbbjutunk és a Real is, ott meg elosztjuk egymás között a könnyű ágasokat.