Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én vagyok pocakos Xavi.S.Agüero írta:
Te meg akkor már mondjuk Thiago, jól húzogatsz. Barna meg Xavihoz hasonló szerintem.
Most már akkor párosan vagyunk focira, nem?1. Matyi (focizik, iszik)
2. shutter (focizik, iszik)
3. Petr (focizik, iszik)
4. aaron3991 (focizik, iszik)
5. basketking (focizik, iszik)
6. MquCsaba (focizik, iszik)
7.+8. Boixos1981 + faterja (fociznak, isznak)
9.+10. hank1ee + haverja (fociznak, isznak)
11. Elbartimaeus (focizik, iszik)
12. MichaaBee (focizik, iszik)
13. MessiFan (focizik, iszik)
14. Primitive (focizik, iszik)
15. Alcantara (focizik, iszik)
16. _EDRO_ (iszik)
17. soadroli (focizik, iszik)
18. zola8787 (focizik, iszik)
19. trey88 (iszik)
20. kristop (iszik)
21. kudu (focizik, iszik)
22. salas9 (iszik)
23. vargaakos (focizik)
24. pezZy (focizik, iszik)
25. P.U.Y.O.L. (iszik, focit meglátjuk)
26. daffy (focizik, iszik)
27. hajnesz (focizik, iszik)
28.+29. Tunce3y + haverja (fociznak, isznak)
30. csababarca (iszik)
31. sjd (focizik)
32. Forcabarca8 (focizik, mértékkel iszik)
Szoli, fodrász és nem lesz azzal gond.S.Agüero írta:soadroli írta:én=Song![]()
Már csak be kell barnulnod.
Kösz, megtiszteltetés. Sajnos a sérülékenységben is hasonlítunk...S.Agüero írta: Te meg akkor már mondjuk Thiago, jól húzogatsz.
Ez most jól esett, de komolyan.Tényleg úgy tolod, bár gondolom ez nem véletlen. Azt megfigyeltem, hogy jól helyezkedsz, gyorsan hozol döntéseket a pályán, nem tartogatod feleslegesen a labdát, hanem rögtön igyekszel a jobb helyzetben lévő társhoz passzolni.
Tényleg úgy tolod, bár gondolom ez nem véletlen. Azt megfigyeltem, hogy jól helyezkedsz, gyorsan hozol döntéseket a pályán, nem tartogatod feleslegesen a labdát, hanem rögtön igyekszel a jobb helyzetben lévő társhoz passzolni. Amúgy Áron kiköpött Griezmann, de én most nem kifejezetten a kinézetre gondoltam.S.Agüero írta:Megtiszteltetés!Egyébként gondolkoztam, kit melyik focistához lehetne hasonlítani innen Eurobarcáról. Matyi=Busquets![]()
Áron=Griezmann
Én a kiégett Adrianora gondoltam. De még fénykorában!MQuCsabi írta:Aha, agysérült.![]()
Igen, azt hittem arra mondod, hogy Adriano. Megszakadt a combom, írtam múltkor. De már egész jó, holnap megyek focival is kipróbálni, gondolom rásérülök![]()
Hétfőn én is meghúzódtam picit, de attól még játszok szombaton!MQuCsabi írta:Aha, agysérült.![]()
Igen, azt hittem arra mondod, hogy Adriano. Megszakadt a combom, írtam múltkor. De már egész jó, holnap megyek focival is kipróbálni, gondolom rásérülök![]()
Ne má, sérült vagy?MQuCsabi írta:Ha felépülökTe csak játsszál, Adriano
Te csak játsszál, Adriano.MQuCsabi írta:Én vállalom, hogy nem játszom, ha úgy meglesztek párosan....![]()
![]()
![]()
MQuCsabi írta:Én vállalom, hogy nem játszom, ha úgy meglesztek párosan....![]()
![]()
![]()
Ja, igen? Jó tudni. Akkor ott leszünk. Ezek szerint?! OK.S.Agüero írta:Zsír, akkor déltől foci, négytől meccsnézés, előtte-utána kaja.
Népligethez meg majd jön, aki nem talál el a pályára, Primitive-vel szerintem ott leszünk.
Köszönjük amúgy, Csabi!