Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
hady
Director del Fútbol

2015.04.11. 21:54:26

Gyakorlatilag egyformán állunk a madriddal....ha valahol x.elünk a madid nyer, megelőznek.
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.11. 21:52:33

MessiNeymarSuarez írta:Nagyon csúnyán bealudtunk, nagy hiba.. Ez a +4 nagyon kellett volna mert még megyünk az Atleticohoz...

Még van olyan meccs azon felül ahol lehet pontot bukni...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.11. 21:50:32

Nagyon csúnyán bealudtunk, nagy hiba.. Ez a +4 nagyon kellett volna mert még megyünk az Atleticohoz is...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.11. 21:49:11

Nagy kár ezért az otthagyott 2 pontért. Jól játszottunk, uraltuk a meccset, vezettünk. Két darab másodpercnyi kihagyás fejben és két kapott gól (nagyot küzdöttek ezt sem szabad elfelejteni).Bosszantó volt ez így sajnos, de menni kell tovább, nincs idő szomorkodni.
Kép
Kép
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2015.04.11. 21:46:25

Elmehet a jó büdös ... sunyiba ... az egész csapat edzővel együtt ezért a mai eredményért...
Persze nehéz terep Sevilla meg minden, de ha végiglazsálsz 1 félidőt akkor nem csoda, ha nem viszed haza a 3 pontot. És baromira nem érdekel a BL meg a PSG, ha elb.zizzuk a bajnokságot az ilyen meccseken. Mert ez hozható lett volna simán. Húzzák le magukat a WC-n. :evil:
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.11. 19:24:36

kristop írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

matyi kiszorította mascheranot a gálakezdőből vagy csak azért ő kezd, mert pihent az előző meccsen?

Szerintem arról van szó, hogy az ellenfélhez állítja a csapatot. (nem biztos, hogy most rosszul gondolkodik.) Alig kapnak gólt, egy nagy cula jól fejelő védő pluszban jó lehet pontrúgásoknál. De mindenképp hasznosabb lehet rögzített szituman mint az argentin. Machot meg berakja ha őriznie kell az eredményt vagy stabilizálni a középpályát.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.11. 19:16:59

kristop írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

matyi kiszorította mascheranot a gálakezdőből vagy csak azért ő kezd, mert pihent az előző meccsen?
Szerintem a Sevilla ellen egyszerűen ő tűnt a legjobb megoldásnak. Nem lepne meg, ha jövő héten már Masch kezdene.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kristop
Entrenador del Barça

2015.04.11. 18:52:47

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.11. 18:01:36

Először húzzuk be a mai meccset aztán elmélkedjünk kinek mi a veszteni valója. A sevilla otthon brutális lesz. Ha egy gólal tudunk nyerni nekem már elég lenne. nem hiszem, hogy sok gólos csoda meccsre kéne száítanunk rakkolos erőszakos meccs lesz ahol jó esetben egy talált gólal tudunk nyerni.
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2015.04.11. 17:44:21

MessiNeymarSuarez írta:
Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.
ezen a szinten, ha már nemfog függni, akkor is prezstízsből küzdeni fognak, pláne madridban... az van most, hogy a szezon végéig kell harcolni nekünk is, ha végül beszeretnénk húzni a ligát, amire minden esélyünk megvan, teszem hozzá . Bízzunk a csapatban, Visca :)
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.11. 14:22:55

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.
én leginkább abban bízom, h úgy megyünk a matracosokhoz, hogy már bajnokok vagyunk :mrgreen: bár jut eszembe, talán az a meccs nem is az utolsó fordulo, rémlik, mintha depor jönne hozzánk a 38. forduloban :roll:
Jól gondolod, a Deportivo jön a Camp Nouba az utolsó fordulóban.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.11. 13:44:54

MessiNeymarSuarez írta:Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.
én leginkább abban bízom, h úgy megyünk a matracosokhoz, hogy már bajnokok vagyunk :mrgreen: bár jut eszembe, talán az a meccs nem is az utolsó fordulo, rémlik, mintha depor jönne hozzánk a 38. forduloban :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.11. 13:25:36

Azt álmodtam hogy 2-2-es döntetlen lett, és azutolsó percekben lőtte be a Sevilla a másodikat.
Nálunk nem tudok mik lőtték, azt tudom hogy nem Messi.
Remélem nyerünk ma, mindent meg kell tenni , ha behúzzuk akkor azzal hatalmas lépést teszünk a végső győzelem felé, plusz ez még a Realt is demotiválhatja ha azt látják hogy mi még a Sevilla ellen sem tudunk idegenben pontot veszíteni az utolsó fordulókban.
Kemény ellenfél, több mint egy éve nem kapott ki hazai pályán, igaz akkor pont tőlünk 1-4-re, de mostanában nagyon erősek. Ha ezt behúzzuk akkor az hatalmas löket lesz a csapatnak.
Nekem mindegy ki lövi a gólt, csak nyerjünk.Persze legjobb az lenne ha szép meccset játszanánk és korrektül lehoznánk a meccset.
Felőlem lehet Ronaldo az aranycipős, megérdemli ha ennyire hajtott és megdöntheti Messi 50 gólos rekordját, a legfontosabb az hogy a Barcelona nyerje a ligát. Persze szép lenne egy újboli Messi aranycipő, de nem az a legfontosabb.

Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.
shutterisland
Director del Fútbol

2015.04.11. 12:34:15

én azért szeretnék focit is látni egy iniesta-messi-ney-suarez fémjelezte csapattól, a bajnoki szezonban csak néhány olyan meccs van, ahol ez nem izgat, csak az eredmény.
ez a mai az egyik.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.11. 12:00:54

shutterisland írta:ma nekem is elég egy bobos, öngóllal behúzott, óralepörgetős meccs.
én azt se bánom, ha összes többi bajnokit egy 95. perben szerzett öngóllal húzzuk be... csak a bajnoki cím legyen meg....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2015.04.11. 11:25:52

ma nekem is elég egy bobos, öngóllal behúzott, óralepörgetős meccs.

mi azért nem vagyunk csúcsformában, a sevilla otthon több, mint egy éve nem kapott ki és nagyon mennek a bl helyért, talán a legnehezebb meccsünk, ami még hátravan a bajnokságból.

(papíron az atma elleni idegenbeli meccs nehezebb, de ha kicsit addig elnyúlnának a matracosok a valenciától és kényelmesen harmadikok lennének, akkor nem biztos, hogy megszakadnának azért, hogy kikaparják a realnak a gesztenyét.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.11. 11:03:51

visca el barca írta: kár h ezt a gólt figo lőtte :mrgreen:
Hivatalosan Lucho, ne kötekedjél. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.11. 10:59:15

Bob_Marley írta:Kedvcsinálónak meg mi illene jobban ide, mint egy Lucho gól Sevillában. :D
Gol de Luis Enrique al Pizjuán (96/97)
kár h ezt a gólt figo lőtte :mrgreen:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.11. 09:56:23

Bajnokság finise jön, össze kell szedni minden tartalék erőt és begyűjteni a kellő pontokat. Ma egy nagyon nehéz mérkőzés áll előttünk, bízom a fiúkban megtudják ugrani ezt a lécet. Sevillát nem kell bemutatni, otthon mindig is borzasztó erősek voltak. Az elején jó lenne betalálni és kicsit lehűteni a kedélyeket.

Kedvcsinálónak meg mi illene jobban ide, mint egy Lucho gól Sevillában. :D
Gol de Luis Enrique al Pizjuán (96/97)
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.10. 16:51:38

Holnap remélem, nyerünk, sajnos nem látom a meccset, ami picit ilyenkor mindig rossz ómen. :?
Ha nyerünk, onnantól szerintem megvan a bajnokság. :)

Fontos meccs lesz!
Gálakezdő kell.

Tippem 1-3.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.04.09. 20:07:18

Feast4 írta:És hogy ne legyek off a tegnapi meccse tényleg jó volt, de nézzük meg ki ellen. Kellemetlen hátvéd ként nagyot mutatni, mert nem látványos amit csinál, de komolyabb bajnokin kéne keménynek lennie...
PSG elég nagy csapat szerintem, ellenük elég kemény volt - bőven jobban tolta, mint a francia -, más nagy meccsen meg nemigen tudott még bizonyítani idén. A Matyi kapura tör dolgot se értem egészen, a többiek nem ezt csinálják rögzített szituknál? Pont most fejelt Bartra egy gólt szögletből..

Amúgy Bartra meg abban jobb, hogy nem csak előrevagdossa a labdákat, hanem próbálja okosan megjátszani őket. Ami a játékunk alapja.. Matyi előző meccsen egy csomó labdát eladott ilyen előrevagdosás miatt, amikből veszélyes szitu alakulhat ki, szóval ez az "egyszerűsége" nem mindig jön jól, úgyhogy nem feltétlenül mondanám én előnynek ezt Bartrával szemben, hogy többször vágja ki taccsra a labdát..

Amúgy engem nem zavar, ha játszik a francia, rendre elég jól is teljesít, de annyival nem nyújt többet, hogy majdnem 2-szer annyit játsszon a ligában, mint Bartra.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.09. 17:32:42

Alcantara írta:
Chino írta: Igazából nem értem azokat, akik azt mondják, hogy kb. Matyival van egy szinten. Ha ez is az igazság, akkor inkább Bartra-ra kéne építeni, aki még sokat fejlődhet és 10 évre lehet vele számolni, míg a franciával max. 1-2 évvel.
Én viszont értem: Matyi LE embere, jobban bízik benne. Innentől kezdve hiába írjátok a Bartrás mantrákat, mert a döntésébe ráadásul belekötni sem tudtok.
Azzal egyetértek, hogy jó volt tegnap, de az ellenfél sem volt túl acélos.
Viszont az ütközések még mindig nem mennek neki.
A saját tizenhatosunkon volt egy szitu, amikor a tarajos feka vitte a labdát és úgy leütközte testtel Bartrát, hogy nem győzött hemperegni a gyepen. Az volt a szerencse, hogy kifelé tudta vinni a labdát a támadó, nem a kapusra egy az egyben.
Teljesen egyetértek. Plusz még hozzátenném azt, amit már írtál/írtatok korábban is, Matyi fogja és kivágja a labdát szorongatott helyzetben, de még véletlenül sem engedi oda a labdát az ellenfélnek a saját kapunk közelében. Emellett ha úgy van, még a technikás, finom megoldásokat is meg meri húzni és ott sem hibázik. Piqué mellé ő vagy Mascherano az ideális ember, Bartra inkább egy Piqué típusú védő, Gerard viszont jobb nála.

Feast4
Director del Fútbol

2015.04.09. 17:25:31

Alcantara írta:
Chino írta: Igazából nem értem azokat, akik azt mondják, hogy kb. Matyival van egy szinten. Ha ez is az igazság, akkor inkább Bartra-ra kéne építeni, aki még sokat fejlődhet és 10 évre lehet vele számolni, míg a franciával max. 1-2 évvel.
Én viszont értem: Matyi LE embere, jobban bízik benne. Innentől kezdve hiába írjátok a Bartrás mantrákat, mert a döntésébe ráadásul belekötni sem tudtok.
A saját tizenhatosunkon volt egy szitu, amikor a tarajos feka vitte a labdát és úgy leütközte testtel Bartrát, hogy nem győzött hemperegni a gyepen. Az volt a szerencse, hogy kifelé tudta vinni a labdát a támadó, nem a kapusra egy az egyben.
Kettőjük teljesítménye kb. ugyanolyan, de Matyi két dologban felé nő. Erőszakosabb és szerintem gyorsabb is. (pedig nem egy gazella lássuk be) Matyit ritkán pattan le valakiről, Bartra sokszor. Néha úgy tűnik nekem, hogy erőbe vannak vele gondok, nem is egy klasszikus robosztus középhátvéd alkat, ezzel szemben lassú. Matyit akármennyire is szidja mindenki, kétszer ő húzott ki minket egymás után a nagy büdös ***-ból. Fel mer vállalni olyan dolgokat amiket sokan nem. Pontrúgásnál ki mer lépni és kapura tud törni. (kiélezett állásnál nem amikor a támadóink már rúgtak 3-at). Szerintem pont emiatt ragaszkodtak hozzá, mert pontrúgásnál nagyon sokat nyerünk vele. Kapu előtt ritkán bizonytalan általában simán megfogja és kiemeli a labdát szélre nem variál nem gondolkodik ösztönösen azt csinálja amit kell. Igazából nem tudok belekötni abba miért ő játszik többet.

És mielőtt bárki azt mondaná, hogy Bartra ellen vagyok, nem nem vagyok, sőt nagyon örülnék ha hosszú távon 10-évig számíthatnánk egy saját nevelésű középhátvédre. Jó lenne benne látni az új Puyolt de nem látom. Ő egy jó védő lesz, ha kap elég lehetőséget elegáns, és ügyes, de valahogy megrekedt. Ennyi idős korára már lassan igen csak kezdőbe kéne magát játszani. Ott van Pique a konkurencia igen jót tett vele. Összekapta magát látszik, hogy most már tudja nem ő játszik bármi van. Bartra ilyen javulást nem mutatott. És igazából egyik edzőnknél sem tudott alapember lenni ami lehet valamit elárul.

És hogy ne legyek off a tegnapi meccse tényleg jó volt, de nézzük meg ki ellen. Kellemetlen hátvéd ként nagyot mutatni, mert nem látványos amit csinál, de komolyabb bajnokin kéne keménynek lennie...

Az igazi idegropi számomra Montoya. Komolyan én béna voltam mezőnyben de lassan ott tartunk ha edzek egy fél évet kis túlzással ezt én is megcsinálom. Douglast meg be se meri rakni. (egy vagy két meccset kapott és mindenki a fejét fogta, milyen lehet azóta... #-o ) Keserű év jön jobbhátvéd szempontból. Montoya egy ilyen meccsen is tudott olyan szinten értékelhetetlen lenni, hogy elképesztő. Douglas sose fog játszani, Alves el fog menni. Nem tudom hogy képzelik a jövőt...
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.04.09. 16:40:45

Lionel85 írta:
Chino írta:Bartra nagyon tetszett, nem csak a gólja miatt. Volt egy-két pontatlan indítása, de azon kívül szinte hibátlan volt. Igazából nem értem azokat, akik azt mondják, hogy kb. Matyival van egy szinten. Ha ez is az igazság, akkor inkább Bartra-ra kéne építeni, aki még sokat fejlődhet és 10 évre lehet vele számolni, míg a franciával max. 1-2 évvel.
Nekem is nagyon szimpatikus, szinte zökkenőmentesen épület be a felnőttkeretbe, több játéklehetőséget kéne kapnia és akkor Vermaelenre se lenne szükség alapból.
Nekem is szimpatikus, de ennyi játék még elég neki. Szép gólt fejelt, de fontosságban össze sem vethető Mathieu góljával. A védekező munkája sajnos még hagy kivánnivalót maga után, viszont tetszik az a lendület, ahogy időnként előre tör. Lehet, hogy egy sorral előrébb sokkal hasznosabb lehetne, energiát vinne a gyakran stagnáló és lassú középpályás játékunkba.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.04.09. 16:34:43

Válasz küldése