Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szép lett volna 400-nak.MessiNeymarSuarez írta:Uristen MEssi mekkora Kapufa
Én már szinte kiugrottam a székből örömömben.MessiNeymarSuarez írta:Uristen MEssi mekkora Kapufa
Engem is nagyon bosszant a dolog, de mostmár ez van. Nagyon fontos, hogy erre nem szabad ráülni, mert itt még semmi nem veszett el, viszont még elveszhet ez is, meg sok más is, ha sokáig ülünk ezen. Az elkövetkező napokat tekintve valamilyen szinten meg is tudom érteni Lucho cseréit is, akár csak az eredmény őrzését is, ami ugye nem volt valami sikeres.senkialfonz40 írta:Azzal nincs bajom, ha nem megy a játék és vérrel verejtékkel x-elünk, de ez nem az a meccs volt.
Azzal nincs bajom, ha nem megy a játék és vérrel verejtékkel x-elünk, de ez nem az a meccs volt.CsocseX írta:Úgy birom ezeket az "ennyit a bajnokságról" dumákat... Hagyjátok már el, kérlek! Lehetett volna rosszabb is, de jobb is. Nem szabad egy ilyen meccsen ennyire elengedni magunkat. Megbüntette a Sevilla, de csak X-re volt elég.
Stalkyard írta:Suárezen megint elmegy egy meccs
Egyik legtöbbet szerelte ma is a csapatban, talán csak Alves volt nála jobb ebben a tekintetben. Ez sajnos Pique könnyelműsége miatt volt, onnantól hogy eladta lendületből jöttek létszámfölényben.zola8787 írta:
és Busi mellett úgy ment el ma mindenki, mint a pinty, pedig úgy tudom ő a vkp...
Suarezen, Bravon, Piquen, Enriquen... A második félidőbeli teljesítményünk és hozzáállásunk nullaStalkyard írta:Suárezen megint elmegy egy meccs