2015.04.14. 16:04:27
Én a Valencia-tól kevésbé tartok/tartottam, mint a Sevilla-tól. Idegenben nem olyan veszélyesek. nem lebecsülni akarom őket vagy azt mondani, hogy sétagalopp lesz, de nekik az igaz erejük a Mestalla-ban van a nagycsapatok ellen.
A sevillai kiruccanásról tudhattuk, hogy nagyon necces lesz, mégis a kezünkben volt a meccs.
Az Atletico ki-ki meccs lesz és az se lesz nekik túl kedvező, hogy lesz addig két meccsük a Reallal, ami elég kifacsaró.
A hétvégi meccsen nagyon összejött minden. Egy-egy potyagól minden meccsen benne van, de, hogy pont a két legmagabiztosabb játékosunk kövessen el ilyen amatőr hibákat azon már csak kínomban tudok röhögni. LE, aki idén eddig szinte mindig hibátlanul cserélt, most csessze el... Abszolut nyerhető meccset engedtünk ki a kezünkből egy nagyon erős ellenféllel szemben. Szóval nem vagyok annyira kétségbe esve. Ha egy kritikán aluli játékkal szenvedtünk volna ki egy ilyen eredményt vagy még ránk nézve lett volna hízelgő lehetne aggódni, de így nem temetném a csapatot.
Hasonló volt, mint az őszi Celta elleni vereség, amikor nem játszottunk rosszul, futószalagon szállítottuk a helyzeteket, de semmi nem akart sikerülni.
Forca Barca!!!!