Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.04.19. 12:36:11

noname írta:
Ha nálunk hülyének van beállítva Zubi, mert leigazolta az állandóan sérült Vermaelent, akkor mi van azzal, aki leigazolta azt a Mottát, aki még Vermaelennél is többet volt sérült?!
Azért nem teljesen fair az összehasonlítás, Mottát már néhány megkérdőjelezhető szavahihetőségű tanú látta legalább PSG mezben. :mrgreen:

Egyébként azokkal értek egyet, akik nem értik a fanyalgást, vagyis érteni értem, hogy a legtöbbeknek itt azzal van problémája hogy ez a csapat már közel sem az a csúcs Barca amit talán túlságosan is megszoktunk, nekik van gy rossz hír. Nagyon sokáig nem is lesz már az, ha egyáltalán lesz még olyan korszakunk, mint a Pep-team idején. Ha lesz is, akkor sem biztos, hogy megérjük.

EL kéne már lassan fogadni, hogy ennek a mesevilágnak vége, mert az a 4-5 év az volt, semmiképp sem normalitás. Egy átlagos nagycsapat vagyunk, átlagosabb meccsekkel, átlagos győzelmekkel, átlagos bajnoki címekkel(?). És igen, lesz olyan, hogy az ellenfél jobban fog nálunk játszani, lemos a pályáról. Többször is. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.04.19. 12:29:59

És siránkoznak az emberek... komolyan mondom, a Barcelonának van a legdurvább primadonna, sohasemminemjó szurkolótábora a világon, néha egyáltalán nem vagyok képes felfogni, hogy miket olvasok. Egy héten belül vertük meg a PSG-t (ne gyertek itt nekem azzal, hogy ez hiányzott, meg az hiányzott... Három gól a Parc des Princesben, mutasson már nekem valami statisztikát, ki csinált ilyet utoljára) és a Valenciát, ha csinálnánk egy power rankinget a top 15 európai csapat közül, ez a kettő biztos benne lenne. Ráadásul nem akárhogyan verték őket, hiszen a tegnapi első félidőn kívül sokat nem nagyon kellett izgulni. Vagy talán a PSG folyamatosan szorongatott, szétlőtte a kaput? Én nem úgy láttam, kb. épkézláb támadásuk nem volt.
Mutassatok már Európában egy csapatot, aki jobb focit játszik, mint a Barcelona! A hentes Atleti? Az a Real Madrid, akik még egy Malagától, Granadától is gólt kapnak? A Bayern, akik Portugáliában égtek kevesebb mint egy hete? Nem tudtok nekem mutatni, mert nincsen ilyen. Én elhiszem, hogy remek időtöltés fátyolos szemmel a youtube előtt ülni, nézni a dicső Pep érát, amikor olyan űrfutballt játszott a csapat, ami valószínűleg már soha nem fog megismétlődni, de emberek... annak már vége! Az egy olyan csapat és játék volt, ami egyedülálló, de leáldozott... Pep éppen Németországban háborúzik az orvosi stábbal, a Xavi - Iniesta duóból épphogy a 35 éves Xavi teljesít jobban, aki valószínűleg jövő ilyenkorra már Katarban parolázik a sejkekkel. Iniesta megváltozott szerepben játszik ugyan, de évek óta formán kívül, ezt látni kell... Ébresztő, pár hónapja még apokalipszis volt, Lucho lemondásáról beszéltek, Messi eligazolásáról. Ilyen középpályával, ilyen körülmények között milyen focit vártok? S mégis az angol bajnokot, a francia bajnokot búcsúztatta/búcsúztatja a Barca a BL-ben, nem akárhogyan, teszem hozzá. A bajnokságot meg vezeti, úgy, hogy a Celta - Sevilla - Valencia hármast, 7 ponttal hozta... Ez a hármas vár most a Realra, akik a karmesterük, Modric nélkül állnak majd fel... Mit gondoltok, hány pontot visznek el ők ettől a hármastól? Egy Spanyol kupa a zsebben, a bajnokságban elég magabiztos vezetés, a BL-ben pedig jó esélyek. Azt tanácsolom, hogy ikszeljétek ki a youtubeon a Guardiola-éra címkével ellátott videókat, és gondoljatok vissza a szezon elejére... Őszintén, mekkora esélyt adtatok volna arra, hogy most így áll a Barca?
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.19. 11:30:38

vicces h megnyertünk egy nehéz meccset erre itt fanyalogtok. :D

én már igazából a "nem érdemeltük meg a bajnokságot" kommentekre gyúrok (már ha összejön :mrgreen: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.04.19. 09:28:00

Szerintem kéne egy szabály, hogy minden sérült kezdő után a csapatod kap 1 gól előnyt. A sérülések, eltiltások nem véletlenül történnek sosem. Ibra állandóan eltiltatja magát mert egy bunkó, öntelt f...Nálunk pl van 4 középső védő, akit bármikor nyugodtan bevet LE, náluk meg láthattuk, hogy inkább játszatja félsérülten TS-t és cseréli be az úgyszintén félsérült DL-t ahelyett, hogy egyszerűen megvárja, hogy helyre jöjjenek. Az azért vicces, hogy a korlátlan pénzből gazdálkodó PSG-nél senkinek se jutott eszébe, hogy 4 középső védő kell, nem pedig 3. :roll:

Motta mindig is rendkívül sérülékeny volt.

Ha nálunk hülyének van beállítva Zubi, mert leigazolta az állandóan sérült Vermaelent, akkor mi van azzal, aki leigazolta azt a Mottát, aki még Vermaelennél is többet volt sérült?!
A Fifa egy szégyen
Normandia
Director del Fútbol

2015.04.19. 08:27:40

Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Nagyjából csak a csapat tengelye hiányzott.
És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.19. 08:18:56

Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Csak egy gondolat erejéig:
magam is szeretem a tényeket és amit írsz azok tények, de:a következtetéseid úgy jönnek le mintha a felsoroltak helyett nem is játszott volna senki!
holott az is tény, hogy a PSG egész kerete bivalyerős és így valójában csak azzal kell szembesülünk, ami a valós különbség az említett játékosok között. én pl. nem tartok Ibrától, bár benne van a gól kétségtelen, de ránk inkább a gyors és jól cselező támadók a veszélyesek.
Samper
Director del Fútbol

2015.04.19. 08:17:16

Sanama írta:
Messa írta:
Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett. =P~
Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...

Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...
Eszement dolognak tartom a mostani Barcat kritizálni, ha éppen nyer. Rossz előjelek után még három fronton harcban áll a trófeáért. Más kérdés, hogy hozsannázni se kell, mert tényleg nem olyan a játék. Bármikor jöhet egy gikszer és fuccs egy trófeának. Most dícsérjük azokat a momentumokat, ha vannak,. amik dícsérhetők. A hibák kivesézése ráér akkor, ha kikapunk, vagy győztes meccset engedünk ki a kezünkből.
Léfe
Entrenador del Barça

2015.04.19. 08:10:01

Az igazi gond ott van, hogy otthon kikapunk a Malagától és Celtától. Ez a 6 pont hiányzik, most 8 pon elönnyel nyugodt lehetne a csapat. Sajnos a középpálya kevésbé kreativ, de egy fiatal Xavi és Iniesta egyszerüen nincs a földön. Modricot nekünk kellett volna megvenni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.18. 23:39:44

Szerintem Sanama nem arra gondolt, hogy rossz lenne amit elértük Szerdán, hanem hogy ő esetleg jobbat várt a csapattól játékban. Ez megítélés kérdése, szerintem idegenben úgy hogy végig sikerült nagyon koncentráltan (szinte minden helyzetet berúgtunk pl) kézben tartva a meccset 3 gólt lőni egy negyeddöntőn az több mint, ami elvárható. Legyen az ellenfél PSG, Porto, Baktalórántháza. Én azzal a teljesítménnyel speciel maximálisan elégedett voltam, hasra esni nem kell, mert azért csak összehoztunk egy öngólt, de igen is meg kell nagyon becsülni. Főleg egy ilyen menetelés közben, mikor sorra jönnek a meccsek három naponta, s baromi nehéz meccsek, úgy ez nagy diadal a szememben. Lehetett volna játékban előre-hátrafele jobb (mondjuk max alapból nincs), de maxhoz közelít meg nem lehet folyamat fent tartani, s pl ezért is szoktam mondani a pörgessük le az órát és stb sokak által baromságnak tartott dolgokat, csak épp azok az esetleg megspórolt energiák később kellenek, mert a bajnokság baromi hosszú, a szezon baromi hosszú és összességében kell odaérni a végére, nem 1-1 adott meccsen kell "kiadni" mindent.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 23:30:55

Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Csaron
Barça B

2015.04.18. 23:21:52

Sanama írta:
Messa írta:
Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett. =P~

Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...

Miert mert nem lehetünk ra büszkék hogy megverte a szeretett csapatunk a PSG-t!hat egy olyan psgt vertunk meg ami előző körbe kiejtette ember hátrányba a Chelseat ugy hogy ott se volt ibra csak 20 percig ,hozza teszem thiago silva volt meg veratti azt hiszem de akkor is nem hiszem hogy annyira le lett volna csonkítva ez a psg hogy azt lehetne mondani hogy közép szerű csapat így!
Csaron
Barça B

2015.04.18. 23:18:11

Sanama írta:
Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?
Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.
Milyen B csapattal felálló PSG-t vertunk meg gondolkozz mar mielőtt írsz valamit.nehogy mar azt mondjuk hogy aaa ez a győzelem nem mutatta meg hogy jobbak vagyunk a PSG-nél mert 3-4 fő emberük hiányzott es mert KÉT KÖTENNYEL NYERTÜNK!!!hat ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam.szerintem szóljunk suareznek hogy ne adjon kötenyt mert így nem ér nyerni:D ez mar vicc hogy vannak ilyen negatív szurkolok is :Ddd
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 23:15:27

Messa írta:

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.04.18. 22:40:44

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Initom
Entrenador del Barça

2015.04.18. 21:10:45

Sanama írta: Nem tudom mi lett volna, nem vagyok olyan intelligens mint te, hogy ilyeneket meg tudjak mondani. A véleményem az, hogy ha azzal a kezdővel fut ki a csapat, ami a szünet után ment fel a pályára, sokkal kevésbé dominált volna a Valencia.

A csapat megverte hazai pályán a liga egyik legjobb csapatát.Ha szépen játszunk és kikapunk akkor meg az lenne a baj...kákán is csomót :roll:
A csapat 3 naponta játssza a rangadókat,itt egy nagy győzelem...erre savazva van a csapat. Azért ez kicsit vicces :D Nem értem mi a problémád...sevillánál voltunk múlthéten szerdán a psgnél most meg fogadtuk a kiváló valenciat...biztos minden meccsen brillírozni kéne.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.18. 21:08:15

Sanama, ez a keret erre képes.
Fullátlag kp, vagy aki valaha extra volt (Xavi,Iniesta) kifelé megy bőven,vagy már ki is ment.
Most ez van, sajnos nem sajnos, de máshogy játszunk. Lehetne itt mondani a kp-nak,hogy háromszögeljenek, meg nyomják a csúcspasszokat, de ha ráteszed a szívedre a kezed, meg az agyadra is hallgatsz, akkor tudod,hogy senki nem képes erre a csapatból,csak elvétve. Vagy ha Messi visszalép,és megcsinálja ezeket a "killer" passzokat. Más nem fogja, egyszer egyszer megy, de ennyi.

Szerintem LE bőven kihozza a maxot ebből a keretből, én szeptemberben nem gondoltam volna,hogy így állunk mindenhol, nálam ha 0 kupa is lesz a vége, már így is túlteljesítette,amit vártam, kinéztem ebből a keretből.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 20:45:35

Feast4 írta:
Sanama írta: Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci... :) Fordult a kocka.
Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk. #-o És ha nem szórakoztat akkor nézz meg egy Chelsea meccset. Besirsz! :mrgreen: A sokak álltal istenbe imádott Fabregast is sokszor kifügyülték már ott. De ez egy más téma, nem akarok offolni.

Vissztérve a mi játékunksokszor célfoci, de nem bunkó foci. Nem törünk zúzunk, nincsennek vezérmarháink, támadunk amikor csak tudunk és ha kell a középpályán nem csak passzolgatunk jobbra valra céltalanul ( mint az utolsó két évünkben nagyon jellemző volt) hanem tördelünk ha szükség van rá. Én nem vagyok nagy LE fan, de az erő, a tördelés, a pontrúgások és a kontrák mind az ő edzősége és ezek a dolgok már hoztak nekünk meccset. A régi játékunk felett eljárt az idő. Értelmetlen labdajáratásba fulladt és már nem csak egy nagy csapat, de kis közepes csapatok is simán tudták mi kell ellene.

Tény most is bukunk pontokat, de ez a csapat bár egyenlőre nem olyan erős mint Pep idejeében ( hozzá kell tenni, hogy Európa akkori legerősebb csapatát vette át) de sokoldalubb és tud váltani ha kell. Ha ragaszkodunk a multhoz és azt hisszük, mindig azt tudjuk játszani akkor az felejtős.

És igen a mai meccsünk nem volt jó. Középen megvertek minket elég sokszor, volt gond a védelemmel is, de két gólt lőttünk és megvan a három pont. Nagy igazság győzelmet nem kell magyarázni. nem volt szép nem volt szép, a liag 3.4- legerődebb csapatát nem is biztos, hogy szépen kell megverni csak meg kell verni.
Mou alatt a Real célfocit játszott, nem bunkót. Egyedül a Barca ellen ment a darálás, mert nem volt jobb ellenszer.
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.18. 20:25:50

Sanama írta: Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci... :) Fordult a kocka.
Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk. #-o És ha nem szórakoztat akkor nézz meg egy Chelsea meccset. Besirsz! :mrgreen: A sokak álltal istenbe imádott Fabregast is sokszor kifügyülték már ott. De ez egy más téma, nem akarok offolni.

Vissztérve a mi játékunksokszor célfoci, de nem bunkó foci. Nem törünk zúzunk, nincsennek vezérmarháink, támadunk amikor csak tudunk és ha kell a középpályán nem csak passzolgatunk jobbra valra céltalanul ( mint az utolsó két évünkben nagyon jellemző volt) hanem tördelünk ha szükség van rá. Én nem vagyok nagy LE fan, de az erő, a tördelés, a pontrúgások és a kontrák mind az ő edzősége és ezek a dolgok már hoztak nekünk meccset. A régi játékunk felett eljárt az idő. Értelmetlen labdajáratásba fulladt és már nem csak egy nagy csapat, de kis közepes csapatok is simán tudták mi kell ellene.

Tény most is bukunk pontokat, de ez a csapat bár egyenlőre nem olyan erős mint Pep idejeében ( hozzá kell tenni, hogy Európa akkori legerősebb csapatát vette át) de sokoldalubb és tud váltani ha kell. Ha ragaszkodunk a multhoz és azt hisszük, mindig azt tudjuk játszani akkor az felejtős.

És igen a mai meccsünk nem volt jó. Középen megvertek minket elég sokszor, volt gond a védelemmel is, de két gólt lőttünk és megvan a három pont. Nagy igazság győzelmet nem kell magyarázni. nem volt szép nem volt szép, a liag 3.4- legerődebb csapatát nem is biztos, hogy szépen kell megverni csak meg kell verni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.18. 20:14:34

Nem hiszem, hogy bármi vita lenne köztem és Sanama közt. A mostanit lezártuk szerintem. A múltban mik voltak meg már nem is emlékszik az ember, Én legalábbis leszoktam ezeket zárni.

Chino sok mindent összefoglalt. Tavalyhoz képest egyértelmű fejlődés van, lehet nem látványos a játék, de összeszedettebb és speciel nekem ez jobban is tetszik. Ez egyéni kérdés, hogy tetszik vagy sem, de abban megegyezhetünk, hogy eredményes és ez meg a legfontosabb dolog.
Kép
Kép
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.04.18. 20:14:11

MR. TROMORT777 írta:Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya.
Rosszabb semmiféleképpen nem lett volna, mivel ellentétben Masch-kal nem 3-4 meccset húzott le Busquets mellett. Tehát nem egymást zavarták volna, mint ahogyan az többször előfordult az első félidőben. Igazából mindegy, így is behúzták a 3 pontot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2015.04.18. 20:14:55-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 20:09:03

MR. TROMORT777 írta:
Sanama írta: Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz. :)
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy jön ez a Pep korszak, stb? Olvasd el újra, nem tudok mást mondani.

A Valencia meg azért szorított be, mert a középpálya összetétele megadta nekik a lehetőséget rá.

Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci... :) Fordult a kocka.
Mégegyszer leírom, nem a vitátokba szólok bele, azt játszátok le Ti. De arra igen is reagálok amiket írsz, mert nem értem, hogy lehetsz ennyire elvakult negatív irányban a csapat felé. De ez maradjon az én hiányosságom.

Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya. Nincs több kérdésem. :mrgreen:
Továbbra is abba szóltál bele, amit Bob-nak címeztem, annak ellenére, hogy abba nem akartál, de már mondtam, hogy semmi gond.

Nem tudom mi lett volna, nem vagyok olyan intelligens mint te, hogy ilyeneket meg tudjak mondani. A véleményem az, hogy ha azzal a kezdővel fut ki a csapat, ami a szünet után ment fel a pályára, sokkal kevésbé dominált volna a Valencia.

Örülök, hogy nincs több kérdésed.
MR. TROMORT777

2015.04.18. 20:05:51

Sanama írta: Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz. :)
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy jön ez a Pep korszak, stb? Olvasd el újra, nem tudok mást mondani.

A Valencia meg azért szorított be, mert a középpálya összetétele megadta nekik a lehetőséget rá.

Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci... :) Fordult a kocka.
Mégegyszer leírom, nem a vitátokba szólok bele, azt játszátok le Ti. De arra igen is reagálok amiket írsz, mert nem értem, hogy lehetsz ennyire elvakult negatív irányban a csapat felé. De ez maradjon az én hiányosságom.

Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya. Nincs több kérdésem. :mrgreen:
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.18. 19:52:52

MR. TROMORT777 írta:Sanama!
Képzeld el, végig olvastam amiket leírtál korábban. Pont ezek miatt alkottam meg a véleméynemet és írtam le.
A Ti külön vitátokba nem akarok beleszólni, de engedtessék már meg nekem, hogy reagálhassak arra amit itt olvasok egyes emberektől.

Igen, beszorított a Valencia. Miért? Mert már nem az a csapat vagyunk aki képes 90 percet végig uralni. Persze, hogy vannak a meccseinken belül jó és rossz periódusok. Pont ezt mondom. Nem lesznek olyan meccseink ahol mi irányítunk végig. Nincs olyan középpályánk. Mégis az egyensúly jó és nem véletlenül mi jövünk ki ebből győztesen az esetek nagyrészében.
Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz. :)

Feast4
Director del Fútbol

2015.04.18. 19:49:11

Sanama írta:
Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?
Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.
Tavaly meg tudtuk volna verni a PSG-t? És igen gyakran hozza úgy! Tavaly meg tudtuk volna verni a mostani Valenciát?A bajnokság jelenleg lényegesen reősebb mint Pep idejében és nekünk viszonylag új keretünk van új edzővel, még mindig formálódó játékkal. Ez van. Más stilus, eredmény jön egyenlőre én addig nem szólok semmit.
Kép
MR. TROMORT777

2015.04.18. 19:45:18

Sanama!
Képzeld el, végig olvastam amiket leírtál korábban. Pont ezek miatt alkottam meg a véleméynemet és írtam le.
A Ti külön vitátokba nem akarok beleszólni, de engedtessék már meg nekem, hogy reagálhassak arra amit itt olvasok egyes emberektől.

Igen, beszorított a Valencia. Miért? Mert már nem az a csapat vagyunk aki képes 90 percet végig uralni. Persze, hogy vannak a meccseinken belül jó és rossz periódusok. Pont ezt mondom. Nem lesznek olyan meccseink ahol mi irányítunk végig. Nincs olyan középpályánk. Mégis az egyensúly jó és nem véletlenül mi jövünk ki ebből győztesen az esetek nagyrészében.
Válasz küldése