Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végre Valaki! Én is rendszeresen így alszom, főleg, hogy nálam 1-2óra közé tehető amíg el tudok aludni, így addig MS és telefonozok vagy valami ilyesmi. De mindig hülyének néznek ha szóba jön, hogy Morning Show-t hallgatok elalváshoz.csababarca írta: Általában morning show hallgatom (lefekvéshez!!teljes képzavar.)
Most hogy mondod tényleg fura, pedig sajnos így történik. Nem alszom mélyen valószínűleg ez az oka, de elaludni eltudok könnyen. Így legalább ha felébredek, körbenézek minden ok, megbököm a mellettem lévőt, hogy él-e és alszok tovább.visca el barca írta:
azért ez érdekes. 1 perc alatt elalszol, de mindenre kis zajra felébredsz![]()
amugy elképzelni nem tudom h tv-re vagy zenére aludjak el. full sötét, füldugó, máshogy nem is menne.
azért ez érdekes. 1 perc alatt elalszol, de mindenre kis zajra felébredszBob_Marley írta:Azért kérdezem, mert tényleg nem nagyon éltem át ilyet max ha részeg voltam és forgott a világ.hank1ee írta:
Azért nem tudod elképzelni, mert nem élted át, máshogy működsz. Felfokozott állapotban vagyunk, ennyi idő, amíg meg tudunk nyugodni, és kimegy belőlünk a feszültség, aztán elalszunk. Nálam legalábbis így van, de nyakam rá, hogy Vebnél is.De akkor valami hasonló lehet, hogy nem száll ki belőled még a Szentlélek. Elég szörnyű lehet ha sűrűn kell 30-60 perc az elalváshoz.
Pedig nem jó, én sose alszom ki magam szinte, minden nap órára kelek a hétvégi meló miatt, nagyon ritka, hogy nem vagyok kicsit sem álmos napközben. Mit meg nem adnék azért, ha 6 óra elég lenne..Bob_Marley írta:Én azokat irigylem mindig, aki képes 8-10 órát aludni, én is szoktam, de olyankor 2 napig fogalmam sincs milyen bolygón vagyok, túlalszom magam.
Én a buszon alvásban már expert vagyok, miután felszállok végállomáson általában még 2-3 perc mire indul a busz ugye, mert előbb beáll, na én már ez alatt elalszok 90%-ban..visca el barca írta:mindig csodáltam az ilyen buszon/filmen stb elalvó embereket
Ezen meg besírtam.visca el barca írta:amugy néha jókat szórakozom, vmelyik nap elkezdtem a barca játékosokat sorolni 1995 környékétől, aztán mikor úgy éreztem nincs több, gondoltam ideje őket abc sorrendbe is elsorolni
Nem szörnyű az egyáltalán. Mondjuk a rendszeres/állandó 1-2 óra, vagy annál hosszabb elalvási idő elég hosszúnak tűnik. Szerintem Vebet még a ketamin se ütné ki.Bob_Marley írta:Azért kérdezem, mert tényleg nem nagyon éltem át ilyet max ha részeg voltam és forgott a világ.hank1ee írta:
Azért nem tudod elképzelni, mert nem élted át, máshogy működsz. Felfokozott állapotban vagyunk, ennyi idő, amíg meg tudunk nyugodni, és kimegy belőlünk a feszültség, aztán elalszunk. Nálam legalábbis így van, de nyakam rá, hogy Vebnél is.De akkor valami hasonló lehet, hogy nem száll ki belőled még a Szentlélek. Elég szörnyű lehet ha sűrűn kell 30-60 perc az elalváshoz.
Azért kérdezem, mert tényleg nem nagyon éltem át ilyet max ha részeg voltam és forgott a világ.hank1ee írta:
Azért nem tudod elképzelni, mert nem élted át, máshogy működsz. Felfokozott állapotban vagyunk, ennyi idő, amíg meg tudunk nyugodni, és kimegy belőlünk a feszültség, aztán elalszunk. Nálam legalábbis így van, de nyakam rá, hogy Vebnél is.
Azért nem tudod elképzelni, mert nem élted át, máshogy működsz. Felfokozott állapotban vagyunk, ennyi idő, amíg meg tudunk nyugodni, és kimegy belőlünk a feszültség, aztán elalszunk. Nálam legalábbis így van, de nyakam rá, hogy Vebnél is.Bob_Marley írta:De mit csináltok egy órán keresztül?Én ha elindulok lefeküdni, akkor zuhanyzok fogat mosok, borotválkozok, hogy reggel ne kelljen ráteszem a fejem a párnára és alszok. Lehet nem azonnal, de pár perc alatt biztos. Érzi azért az ember ha fáradt vagy nem, el nem tudom képzelni mi a fenét lehet egy órán keresztül csinálni a Barca játékosok neveinek felsorolásán kívül.
Forgolódtok vagy mi? Lehet nem is vagytok fáradtak csak aludni akarnátok, nem tudom elképzelni igazából.
Pedig egyáltalán nem jó dolog 4-6 órát aludni. Én egyáltalán nem vagyok fáradt, de azért híve lennék a normális bioritmusnak.Sanama írta: Én meg az olyanokat irigylem akinek elég 4-6 óra alvás.![]()
Ha kell, kibírom 4-6 órával én is, sőt akár 2-3 nap egymás után is, de utána kidőlök, 12órára minimum.
Átlag amúgy 9 nekem, persze ha meg tudom oldani.
Az elalvás meg nekem is bőven több, mint 7 perc. Átlag 30-45 perc biztos van. De olyan is van, hogy már az órát sem merem megnézni, mert akkor lehet inkább ébren maradnék már..
Jol van na, már este van!S.Agüero írta:Az csak 10 óra.ZBarca írta:Az én rekordom 12 óra, hajnali 1-től délelőtt 11-ig.A "negatív" csúcs pedig kb úgy 5 óra. Vasárnaponként nehezen tudok elaludni...
Én meg az olyanokat irigylem akinek elég 4-6 óra alvás.Bob_Marley írta:Én sem tartozok ebbe bele, mert a lefekvés az kb úgy történik fej érinti a párnát és paff.visca el barca írta: 7. Az átlagos embernek 7 percébe telik, hogy elaludjon.
nálam ez a legjobb esetben is 2 óra. mostanában inkább 3. mindig csodáltam az ilyen buszon/filmen stb elalvó embereketMondjuk én aludni is keveset alszok 4-5 óra bőven elég. Ennek pozitívuma, hogy sunyiban az asszony mellett nézhetem az NBA-t.
Én azokat irigylem mindig, aki képes 8-10 órát aludni, én is szoktam, de olyankor 2 napig fogalmam sincs milyen bolygón vagyok, túlalszom magam.
igen, mondjuk nálam is nagyokat lehet filozofálni abban a 2-4 órában, csak miután lassan 5 éve szenvedek durva alvászavarban, már nincs témakör amit ne beszéltem volna meg magammalZBarca írta:Én sem tudok egyből elaludni este, de számomra az alvás előtti álmatlan forgolódás a nap egyik legfontosabb része; ilyenkor szoktam gondolkodni a számomra fontos dolgokról. (Igen, általában a labdarúgásról!)Persze néha én is hamarabb elszenderülök az átlagosnál és akkor lőttek a filozofálásaimnak!