Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Carrie: meglátszik rajta, hogy nem mai film, de a könyvet jól dolgozták fel.lui1698 írta:...
a carrie az egy B kategorias film, a többi meg nem az klasszikus horror vonaldanianevem írta:Carrie, Ragyogás, Holtsáv, Köd? Szerintem csak azon múlik, hogy értelmes filmes kezébe adják-e a sztorit és biztosítják-e hozzá a szükséges büdzsét.visca el barca írta: stephen king horrorból egyszerűen nem lehet jó filmet csinálni.
1. Carrie tényleg ennyire jó? Bepróbálkozom vele lehet. Most nézem, hogy De Palma rendezte, ő meg azért nem rossz ajánlólevél.danianevem írta:Carrie, Ragyogás, Holtsáv, Köd? Szerintem csak azon múlik, hogy értelmes filmes kezébe adják-e a sztorit és biztosítják-e hozzá a szükséges büdzsét.
Carrie, Ragyogás, Holtsáv, Köd? Szerintem csak azon múlik, hogy értelmes filmes kezébe adják-e a sztorit és biztosítják-e hozzá a szükséges büdzsét.visca el barca írta: stephen king horrorból egyszerűen nem lehet jó filmet csinálni.
ráadásul will poulternél nyomibb gyereket nem is tudtak volna találni
teljesen esélytelennek érzem. pont az a történet/téma, amit még egy robert de niro/brad pitt/kulka jános trióval sem lehet kihozni 'A' kategoriasra... stephen king horrorból egyszerűen nem lehet jó filmet csinálni.danianevem írta:Lehet, hogy mégis lesz 'Az' remake?![]()
Elvileg Fukunaga rendezheti és Poulter esélyes a címszerepre. A forgatás idén nyáron kezdődhet, ha minden klappol. A kétrészes koncepciónak mondjuk nem vagyok híve, mivel az alapanyag eszméletlen masszív cucc és a legkisebb rémisztéseket is kár lenne kihagyni.
Még egy nagyon várós film idén.danianevem írta:McKellen az öreg Sherlock szerepében. Igényes, hangulatos filmnek tűnik: Mr. Holmes
visca el barca írta:én előre sajnálom abramst. a filmtől függetlenül olyan mértékű fikázást fog kapni, hogy sztem az élettől is el megy majd a kedve. a star wars függők fele előre leírta a filmet, és ismerve az ilyen embereket, tök mind1 mi lesz benne, mindenbe bele fognak kötni
Csak ezzel válaszolnék: https://www.youtube.com/watch?v=1gpXMGit4P8" target="_blank
Én még nem láttam de itt van róla egy kritika Szirmai úrtólPetr írta:A Child 44 c. filmet látta már valaki? Ha igen, akkor az illető írna róla egy összefoglalót?
Aztán, mikor érkezik az sms a bankjától, hogy becsorgott egy kisebb összeg, akkor felröhög, gyújt egy kubait, pattint egy Henessyt és beint mindenkinek. Én inkább ülnék ott mellette aznap, nem sajnálom.én előre sajnálom abramst. a filmtől függetlenül olyan mértékű fikázást fog kapni, hogy sztem az élettől is el megy majd a kedve. a star wars függők fele előre leírta a filmet, és ismerve az ilyen embereket, tök mind1 mi lesz benne, mindenbe bele fognak kötni
Na, ez igen Abrams.
Akkor én most hibernálom magam decemberig ^^
Akkor True Detective, hogy essél hasra, Előd!messideco írta:Total Detective![]()
![]()