Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.03. 20:52:26

Amúgy tényleg az a kérdés hogy Luchoék mit lépnek...
Hagyják hogy a Bayern birtokolja a labdát és visszább vennek és kontrákra rendezkednek be elsősorban ,vagy pedig igyekeznek már azzal hatástalanítani a Bayernt hogy rájuk eröltetjük a játékunkat , elvégre ahogy mondták az említett műsorban is, nem lehet mindkét csapatnál 62 %-os labdabirtoklás . (Kivéve ha 2 labdával játszunk :mrgreen: )
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.03. 20:43:38

kristop írta:
dévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be

Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymással :D

egyébként, ha valaki túl tudja tenni magát puzsér stílusán, akkor egész jó és érdekes beszélgetéseket hallhat az aranylövés részekben. henrik mindig értelmes, általában korrekt vendégeket hívnak meg, és puzsér a téma feldobáshoz, a vitához azért eléggé ért.
Puzsért adás előtt lenyugtatózták szerintem :)

Egyébként mi volt a probléma a műsorral, komolyan kérdezem, mert semmi eget verő baromság nem hangzott el szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kristop
Entrenador del Barça

2015.05.03. 20:23:43

Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymással :D

egyébként, ha valaki túl tudja tenni magát puzsér stílusán, akkor egész jó és érdekes beszélgetéseket hallhat az aranylövés részekben. henrik mindig értelmes, általában korrekt vendégeket hívnak meg, és puzsér a téma feldobáshoz, a vitához azért eléggé ért.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Dave87
Capitá del Barça

2015.05.03. 20:06:07

1 percet tudtam belöle nézni. Az ilyen bohócok miatt olyan a Sportklub megítélése, amilyen.
Komolyan gondoltàk, hogy egy ilyen testnevelésböl felmentett, egoista sertést kérdeznek meg bàrmilyen sporttal kapcsolatos témàban? Egyàltalàn mi köze ennek a gyökérnek a focihoz? Ez a birka osztja az észt a magyar televízióban és megy a müsor, nézik az emberek, mindenki happy. Te jó ég....
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
dévid villa
Jugador d'estrella

2015.05.03. 19:55:36

https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be" target="_blank

roby122
Entrenador del Barça

2015.05.03. 19:15:49

Castiel írta:Ez most vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul!
Hogy nagyon jól fog-e elsülni , az inkább előfordulhat , de hogy annyira rosszul , azt nem hiszem.
Benne van hogy kikapunk , nyilván benne van persze , nem tudjuk Guardiola mit forgat a fejében , de sok gólos vereségünk egészen biztos , hogy nem lesz. Mondjuk az X sem lenne annyira kedvező a számunkra. Esetleg kapunk 1-2 -őt , de azt nem hiszem , hogy annyira meg tudják ölni a játékunkat , hogy ne tudjunk rá válaszolni.
Ha hozzuk az elmúlt meccsek formáját , akkor sok esélyt nem látok még az X-re sem , kivéve persze , ha mi elbaltázzuk , mint a Sevilla elleni meccset. Az ilyen is benne van.
Castiel
Capitá del Barça

2015.05.03. 18:59:21

Fogalmam sincs mi lesz a párharc végkimenetele, de én kicsit azért tartok a Bm-től! Ugye ők már bajnokok, és rendesen rá tudnak pihenni a meccsre, meccsekre. Mi meg azért csak toljuk a bajnokikat élesben! Ez most vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul! Azt mondják az okosok, hogy a gólzáporos sikerek után törvényszerű a vereség! Majd szerdán kiderül. Ezzel a direktebb focival szerintem elég jók az esélyeink!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Sanama
Llegenda del Barça

2015.05.02. 20:19:49

visca el barca írta:félig tartalékos müntyen nem szaggatja szét az istrángot a leverkusen ellen...
Ki is kaptak... Nagyon pihentetett Guardiola, mar masodjara.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.02. 19:52:09

félig tartalékos müntyen nem szaggatja szét az istrángot a leverkusen ellen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.01. 22:37:33

jacek írta:Sima győzelem,de ha mégsem...akkor MSN húzza le magát a WC-n. Egy bayern b csapatot simán hozni kellene. A kezdő csapatból 6kezdő hiányzik. Ribery,Alaba,robben,badstuber,lewandowski,j.martines, stb...
Revansot kell venni a 7:0 miatt!!!
Lewa állítólag valamilyen maszkban játszhat az odavagon.

A Bayernnek tényleg lesznek hianyzoi, de még így is nagyon erősek. Biztos bizonyítani akarnak majd. Mindenesetre nem szabad lebecsulni őket, a védősorukbol nem fog hiányozni senki sem.

Remélem sikerül majd egy jelentősebb előnyt kovácsolni a visszavágóra, ahol már akár egy döntetlen is elég lenne! :)

Visca El BARCA!
Kép
jacek
Barça C

2015.05.01. 22:15:34

Sima győzelem,de ha mégsem...akkor MSN húzza le magát a WC-n. Egy bayern b csapatot simán hozni kellene. A kezdő csapatból 6kezdő hiányzik. Ribery,Alaba,robben,badstuber,lewandowski,j.martines, stb...
Revansot kell venni a 7:0 miatt!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.01. 21:36:03

Én korábban 50-50 százalékra mondtam volna az esélyeket, de a Bayern kulcsfontosságú hiányzó miatt már egyértelműen a Barcát tartom favoritnak.
Pedig ép az lenne a logikus ha nekik ugranánk egyből.
Otthon játszunk, Pep idegenben nem olyan eredményes, ezt mi jól tudjuk, és ugye ott vannak a hiányzóik is.
Ha mi ennek ellenére nekiállnánk tapogatózni, akkor az egy marha nagy edzői hiba lenne.
Győzni kéne itthon, minél több góllal, de esztelenül nem szabad előre menni. Ha mi kapnánk az első gól onnantól igen nehéz helyzetbe lennénk.
én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Ezt én is valószínű forgatókönyvnek tartom. Nekünk azért kell az óvatosság, mert az otthon bekapott gól komoly hátrány lehetne, a Bayern meg a sok hiányzójával szerintem nem fogja megkockáztatni, hogy nagyon belefusson késbe. Aztán majd meglátjuk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.01. 21:19:46

Vakmacska írta:én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Szerintem az első 10-15 perc lesz a tapogatózás, utána Lucho rájuk uszítja és megpróbálja megölni a játékukat mint ahogy tette a City és a PSG ellen.
Bár kitudja lehet húz egy nagyot Pep és padlógázzal ránk küldi hátha a meglepetés erejével hatnak ránk.

De nagyon remélem hogy ég a srácokban a tűz hogy megbosszulják minnél jobban a 7-0-t

Szerintem ha van esetleg rá mód, akkor mindenképp el kell döntenünk otthon a meccset ( persze a mi javunkra), mert egy félkarú Bayern is képes visszajönni szinte bármilyen eredményből főleg otthon.Ráadásul elvileg Lewa és 1-2 emberük a visszavágóra felépülhet, pl Lewa maszkban elvileg játszhat majd, ezért is lenne nagyon fontos.

Plusz a visszavágón bármi lehet, bárhol jöhet egy kiállítás(ugye Alves,Alba? :mrgreen: ), aztán csak nézhetünk meg kapkodhatunk, mint pl a 2009-es Chelsea ellenin.
Atyaég az is mekkora egy dive volt és egy ilyen miatt voltak képesek kiállítani Abidalt, de persze mi vagyunk az UEFALONA :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.01. 20:08:31

Vakmacska írta:én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Pedig ép az lenne a logikus ha nekik ugranánk egyből.
Otthon játszunk, Pep idegenben nem olyan eredményes, ezt mi jól tudjuk, és ugye ott vannak a hiányzóik is.
Ha mi ennek ellenére nekiállnánk tapogatózni, akkor az egy marha nagy edzői hiba lenne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.05.01. 19:26:54

én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.01. 18:07:28

Én bevallom őszintén a sok sérültjük ellenére a Bayernt tartom jelenleg erősebbnek. Hiába esett ki néhány fontos kulcsjátékosuk, az összeszokottságuk és motiváltságuk miatt nálam jelenleg ők a jobbak. LE-nek még csak ez az első szezonja nálunk, ennek ellenére elég jól állunk és a csapat is összekovácsolódott. Ezen okok miatt jobbnak és erősebbnek tartom a bajorokat. De még mielőtt bárki is letámadna, egy szóval sem mondtam, hogy nincs esélyünk. Sőt! Náluk és nálunk is extra motivációt jelent egy-két dolog, ezt viszont a mi csapatunknál erősebbnek érzem. Mindenki emlékszik a 7-0-ra, ugye? :( 100%, hogy 120%-on fognak pörögni, csakhogy visszavágjanak érte!

Nagyon sok negatív véleményt olvastam a Bayern fanoktól. Most le van sajnálva a BM a sok sérült miatt, ezért automatikusan a "lebecsült csapat továbbjut az erősebb ellen" szerepbe kerülnek. Ez nekünk csak jó, mivelhogy így az esélyesekké válnak, mi pedig az ő szerepükbe kerülünk. (Remélem azért értitek! :D )

2013-ban minket tartottak esélyesebbnek, mégis kiestünk. Bízom benne, hogy idén nem így lesz. Szerintem hatalmas potenciál van a csapatban, amit egy jó edző révén ki is használunk. Mindenünk megvan, hogy továbbjussunk, de akkor sem leszek csalódott, ha nem így lesz. Mindenesetre én még mindig nem magunkat tartom a favoritoknak, de ettől függetlenül ki fogjuk harcolni a továbbjutást. ÉRZEM.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.05.01. 11:39:37

Vakmacska írta:Robbennek izomszakadása van, kidőlt totálisan.
Amúgy ez a kiesés a kupából... elég viccesre sikeredett, a tizi párbajjal.
LE tarsolyában landolt még egy taktika: kihúzni a tizikig :-D
Robben a Bayern Messije. Az egyetlen szinte foghatatlan támadó. Kiesése növeli a Barca továbbjutási esélyeit.
daffy
Madridista

2015.05.01. 00:30:59

Vakmacska írta:Robbennek izomszakadása van, kidőlt totálisan.
Meg nyugodtan lehet szabálytalankodni a 16oson belül,csak előtte körbe kell locsolni a 11es pontot.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.04.30. 23:15:39

Robbennek izomszakadása van, kidőlt totálisan.
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.29. 18:52:42

danianevem írta:
Chino írta:Olyan azért nem nagyon fordult elő, hogy mindhárom támadó rossz napot fog ki, ha csak az egyiküknek megy a játék már képes eldönteni meccseket góllal, gólpasszokkal. És akkor ott van még például Ini is, aki -ugyan nem konstansan- de idén is megmutatta, hogy van még benne.
Egyetértek. Alapvetően ezt írtam le én is, csak pesszimistább megközelítésben. Amit másként látok: ha nem jön össze az MSN-nek, akkor utána már csak reménykedni lehet, hogy valahogy gólt szerez a csapat. Rajtuk kívül nincs olyan ember a meccseink többségében, aki "4. támadóvá" lép elő, gólt szerez, vagy gólpasszt ad. Talán game changer-nek hívják az ilyen játékost. A Realnál volt ilyen (Di Maria - 7 gól, 17 gólpassz a bajnokságban), most is sokkal jobban állnak ezen a téren.

Náluk (csak a bajnokságot nézem, lusta vagyok keresni):
Modric (1 g, 3 gp), Kroos (2 g, 7 gp), Isco (3 g, 8 gp), James (11 g, 10 gp)

Nálunk:
Busquets (1 g, 2 gp), Iniesta (itt nincs, de a kupameccsekre rendre felpörög), Rakitic (4 g, 6 gp), Xavi (2 g, 8 gp)

Nyilván van átfedés, meg csalóka is, de azért látható, hogy náluk több olyan játékos van, aki letudja venni a terhet a támadóhármasról. Meg a meccseinken is látható mennyivel hatékonyabb a csapat egy jó Iniestával. Csak ebből van viszonylag kevés, ezt hiányolom. Másrészről az MSN jobban áll a BBC-nél, de egy g/gp terén hatékonyabb középpályával csak jobb lenne, ahogyan írta MessiNeymarSuarez is. Aztán lehet én vagyok telhetetlen. :D
Tökéletesen értem mit mondasz és javarészt igazad is van, ugyanakkor nem hiszem hogy a Real jó viszonyítási alap ilyen szempontból. Mi sokkal többet rotáltunk, a Realnak inkább egy stabil kezdője volt. Xavi is például beugró góllal és nyolc assisttal. Több embert foglalkoztattunk, ez is lehet ok. (James is a góljai nagy részét nem középpályásként rúgta.)
Ini lóg ki ilyen tekintetben, sosem volt egy nagy góllövő, de ennyire azért sosem volt visszafogott.
Amellett a középpályás játék is más. Inkább az MSN üresbe játszatása a döntőbb. Nem véletlenül van pl. Suareznek is ennyi assistja. Ezeket a labdákat a középpályáról kapja és egy-két érintésből dobja tovább a támadóknak.

Illetve, ott vannak még a védők, akik több gólt szereztek mint a Real bekkjei, ami eddig nem volt jellemző.

Szóval elég sok tényező hozza össze ezt a statisztikát, de sok dologban tényleg igazad van. Ha komplexen nézzük én úgy érzem, hogy LE változtatott a a középpálya és a támadósor eddigi feladatain, stílusán. Ha ugyanazt nyomatnánk mint tavaly, tavalyelőtt vagy 3 éve, lehet, hogy a középpálya eredményesebb lenne, de ez a támadótrió rovására menne, ami kevésbé lenne kifizetődő, arról nem is beszélve, hogy nem 0.5 körül lenne a kapott gól átlag. És ez független attól, hogy egy két évvel ezelőtti Xavi játszana.

Hogy ne legyen teljesen off.
A Bayern sérültjeinek egy része, azért nem akkora meglepetés. Robben világ életében porcelánlábú volt, már nem is kapják fel nagyon a fejüket az emberek, ha meghallják, hogy kiesett. Lewa szerencsétlen eset, de ha minden igaz egy maszkkal játszani fog. Ribery-ről nem tudom hogy mennyire érzékeny ilyen téren, de azért benne van már a korban (az ő posztját figyelembe véve) akkor pedig méginkább számolni kell. Benatia is valószínűleg visszatér, így Badstuber hiánya nem okoz igazán katasztrófát+Thiago is egészséges már.
Szóval azért nem kell úgy felfogni, hogy egy B-csapattal fognak kiállni. 7 sérült ide vagy oda ez gyakorlatilag hármat érint, igaz, hogy azok érzékeny veszteségek.
Ezektől függetlenül én nagyon tartok a bayerntől és ha objektív akarok maradni 50-50 százalékra mondanám még így is.
Ennek ellenére nagyon bízok a csapatban és bízok egy itthoni jó eredményben, csak gólt nem kéne kapni. Legalábbis minél kevesebbet.
Forca Barca!!!!
danianevem
Entrenador del Barça

2015.04.29. 17:05:44

Chino írta:Olyan azért nem nagyon fordult elő, hogy mindhárom támadó rossz napot fog ki, ha csak az egyiküknek megy a játék már képes eldönteni meccseket góllal, gólpasszokkal. És akkor ott van még például Ini is, aki -ugyan nem konstansan- de idén is megmutatta, hogy van még benne.
Ebben egyetértek. Alapvetően ezt írtam le én is, csak pesszimistább megközelítésben. Amit másként látok: ha nem jön össze az MSN-nek, akkor utána már csak reménykedni lehet, hogy valahogy gólt szerez a csapat. Rajtuk kívül nincs olyan ember a meccseink többségében, aki "4. támadóvá" lép elő, gólt szerez, vagy gólpasszt ad. Talán game changer-nek hívják az ilyen játékost. A Realnál volt ilyen (Di Maria - 7 gól, 17 gólpassz a bajnokságban), most is sokkal jobban állnak ezen a téren.

Náluk (csak a bajnokságot nézem, lusta vagyok keresni):
Modric (1 g, 3 gp), Kroos (2 g, 7 gp), Isco (3 g, 8 gp), James (11 g, 10 gp)

Nálunk:
Busquets (1 g, 2 gp), Iniesta (itt nincs, de a kupameccsekre rendre felpörög), Rakitic (4 g, 6 gp), Xavi (2 g, 8 gp)

Nyilván van átfedés, meg csalóka is, de azért látható, hogy náluk több olyan játékos van, aki letudja venni a terhet a támadóhármasról. Meg a meccseinken is látható mennyivel hatékonyabb a csapat egy jó Iniestával. Csak ebből van viszonylag kevés, ezt hiányolom. Másrészről az MSN jobban áll a BBC-nél, de egy g/gp terén hatékonyabb középpályával csak jobb lenne, ahogyan írta MessiNeymarSuarez is. Aztán lehet én vagyok telhetetlen. :D
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.29. 16:26:36

[quote="danianevem"
Jogos, rossz fogalmat használtam. Viszont az idézett résszel igazából nem cáfoltad meg, amit írtam. Én arra akartam kilyukadni, hogy az MSN esetleges gyengébb teljesítményét nem tudja kompenzálni a középpályás sor a mérkőzéseink nagy részében. Olyan hatékony játék, mint amit tegnap Xavi nyújtott talán 10-nél kevesebb volt a szezonban az éppen aktuális "irányítótól". Ez részben következhet az új szerepkörökből is, de ettől függetlenül érthető, ha ezt hiányolta a cikk szerzője. Megjegyzem, én is hiányolom.[/quote]

Olyan azért nem nagyon fordult elő, hogy mindhárom támadó rossz napot fog ki, ha csak az egyiküknek megy a játék már képes eldönteni meccseket góllal, gólpasszokkal. És akkor ott van még például Ini is, aki -ugyan nem konstansan- de idén is megmutatta, hogy van még benne.
De gyakorlatilag ez minden csapatra igaz. Ha 3 kulcsembere gyengén teljesít azt persze, hogy megsínyli a csapat. Az, hogy ezek a kulcsjátékosok támadók, középpályások stb. az szinte mindegy. A (teljesen egészséges) Realból gyenge napot fog ki, mondjuk Modric, Cr, és esetleg Kroos/Isco/Benzema ők se nagyon tudják kompenzálni.
Csak ezt nálunk felnagyítják, mert ugye Messiről, Neymarról meg Suarezről van szó.
Megjegyzem nem sok olyan meccsünk volt, amikor mindhárom támadó egyaránt jól játszott, mégis tudtuk kompenzálni.
Forca Barca!!!!
szarvasember
Barça B

2015.04.29. 15:49:24

Valaki felvázolná a helyzetet a Bayern elleni meccsek kapcsán? Tehát Robben kidőlt 2 hónapra és valószínű Lewa sem lesz az első meccse de lehet a másodikon sem. Ribery sérült :?: talán nem tudom. Kik vannak még akik nem lesznek ott a BL-ben?
kisadrian24
Barça B

2015.04.29. 14:26:39

Sergi írta:Valamiért Deja Vu-érzésem lett.
Bajnok a Bayern,Bl-elődöntő előtt közvetlen.
Tavaly is így kezdődött.
Ilyenkor az a baj kiesnek a ritmusból a csapatok. Nagyon nehéz eldönteni ilyenkor hogy ez jó vagy nem. Nálunk az lehet a kulcs hogy mivel nagyon kiélezett a liga csúcson pörögnek a fiúk és ezt átt tudják menteni a BL-re míg ott már tétnélküli sörmeccseket játszanak. Persze ez nagyon könnyen elsűlhet rosszul is a mi szempontunkból.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.29. 14:02:24

danianevem írta:
mess2009 írta:erre a három emberre minden elmondható csak az nem, hogy önző (vs. individu....)lenne! egyelőre(!) az előzékenység, az egymás iránti tisztelet és egyszerűbben: éppen hogy az összjáték a jellemző! az pedig, hogy a góllövés elsődleges opció, nos ez nem csak evidens de örömteli tulajdonság. a cikkíró mentsége, hogy azzal kezdi, hogy nem bírja a Barcát, a többi ebből ered.
Jogos, rossz fogalmat használtam. Viszont az idézett résszel igazából nem cáfoltad meg, amit írtam. Én arra akartam kilyukadni, hogy az MSN esetleges gyengébb teljesítményét nem tudja kompenzálni a középpályás sor a mérkőzéseink nagy részében. Olyan hatékony játék, mint amit tegnap Xavi nyújtott talán 10-nél kevesebb volt a szezonban az éppen aktuális "irányítótól". Ez részben következhet az új szerepkörökből is, de ettől függetlenül érthető, ha ezt hiányolta a cikk szerzője. Megjegyzem, én is hiányolom.
Hát még egy igazán hatékony csúcsformában lévő KP-val milyen hatékonyak lennénk..Belegondolni is brutális...
Válasz küldése