Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ennél jobban azért ne szárnyaljanak!!culinho írta:Meglehet a nyáron visszaviszi az MU és a fehérek jövőre szárnyalni fognak.
És remélem ezt egyre többen észreveszik, mert a két ember soha nem lesz egy szinten!!!!!bojankrkic27 írta:én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
A gólok számában megközelítheti CR, de a játék olvasásában építésében és úgy komplett a futball szó szoros értelmében elmarad Messitől ez teszi ilyen frusztráltá azt az embert, és ez a frusztráció az ehhez hasonló megnyilvánulásainak a forrása.
ez így világos. de sajna az is, hogy az emberek egy másik fele ajnározni képes ezt a pojácát,,,,,bojankrkic27 írta:én ilyen videók láttán képedek el és döbbenek rá, hogy mekkora szerencsénk van Messivel!! nekem bárki mondhat bármit de ő úgy éri el a statjait és úgy játszik meccsről meccsre fantasztikusan, hogy ilyen és hasonló megnyilvánulást saját csapatunk góljánál sose láttunk és nem is fogunk látni tőle!
A gólok számában megközelítheti CR, de a játék olvasásában építésében és úgy komplett a futball szó szoros értelmében elmarad Messitől ez teszi ilyen frusztráltá azt az embert, és ez a frusztráció az ehhez hasonló megnyilvánulásainak a forrása.

Hát hogy lehet nem imádni ezt az embert, nem is értem.S.Agüero írta:CR jó tulajdonsága a maximalizmus.
https://instagram.com/p/2EkSFEEAch/" target="_blank
![]()
![]()
Azért nekik mégscsak most jön az igazi erőfelmérő, amit mi többé-kevésbé abszolváltunk...(Sevilla szomorúsmiley) Ha hozzák és mi botlunk, akkor meg is érdemlik a bajnoki címet természetesen, de szerintem fognak pontokat hullajtani.mess2009 írta:a realosokat be vadították azzal, hogy nyerjenek meg minden meccset ezzel bele hajszolnak bennünket egy botlásba ez az egyetlen esélyük... és most ezt látjuk, egyelőre persze csak a remény maradt nekik... ahogy nekem is hogy a végén pofára esnek....
Leon írta:Ha a Real begyűri a Sevillat és Valenciat akkor ők már nem veszítenek pontot. Nekünk az Atma elleni meccsen fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Geta-Cordoba nem tényező, a Sociedad csak idegenben okoz gondot,otthon mindig elkalapáljuk őket. A Depor meg ha épp az 1.osztályban van,nem sokszor ússza mag 3-4kapott gól alatt.
Sokat szerintem nekünk sem kell visszamenni, Valencia ellen döcögött a történet.Chino írta:.....

Néztem a meccset. Hozták a kötelezőt. Ilyen szoros bajnokságnál, úgy, hogy a BL-ben is harcban vannak, valószínűleg sem ők, sem mi nem a gálázásokra fogunk menni, csak, hogy valagogy behúzzák/zuk a maradék bajnokikat.zola8787 írta: Nézed amúgy a meccset, vagy csak próbálsz okoskodni?
Jajj hagyjad már... Kíváncsi lennék mit szólnál ha 10 emberrel védekezne a Barca és várnád, hogy előrecsesszük a labdát és Neymar vagy Messi lefusson mindenkit.LG írta: Ami a bajnokságot illeti, nagyjából ugyanannyi esélyt látok arra, hogy ők buknak a hátralévő meccseken, mint mi, szóval szerintem azt behúzzuk.Ebben meg nem látom a logikát. Legalábbis szerintem az a jobb csapat, amelyik több gólt lő. Azért nekünk is jó néhány meccsünk volt a bajnokságban, ahol játékban nem domináltunk, mégis be tudtuk húzni, érdekes módon azért nem fanyalog senki.Ezerszer jobb a Celta mégis fog még 2 gólt lőni a Real
Ebben meg nem látom a logikát. Legalábbis szerintem az a jobb csapat, amelyik több gólt lő. Azért nekünk is jó néhány meccsünk volt a bajnokságban, ahol játékban nem domináltunk, mégis be tudtuk húzni, érdekes módon azért nem fanyalog senki.Ezerszer jobb a Celta mégis fog még 2 gólt lőni a Real
Annyira jó ez a meccs, hogy komolyan képes vagyok elhinni, hogy a Juve megfricskázhatja őket. Illetve alig várom a Valencia és a Sevilla elleni meccsüket.S.Agüero írta: És jött is a gól, várható volt...
És jött is a gól, várható volt...MR. TROMORT777 írta:Nem tudom, hogy a Real ennyire gyenge, vagy a Celta ennyire jó. Mindenesetre öröm nézni. Valószínűleg behúzza a Real, de baromi szépen nyom a Celta. Megérdemelnék egy vagy több pontot. Gyönyörű összjátékokra képesek.