Bob_Marley írta:Leszögezem, hogy nem értek hozzá, bokszot is alig nézek, de nekem mint laikusnak ez totál egyértelmű volt. Olyan volt mint ha valaki fogná a másik fejét az alul lévő meg cséphadarva próbálja megütni, de el se éri. Mayweather nagyon jól csinálta ezt, hogy mindig csak beszúrt egyet, elmozgott, beszúrt, elmozgott.
Ez igaz.
Ezt láttam én is,hogy Pac alig tudja megütni.
De ez fordítva is bőven igaz volt, May sem találta el többször tisztán,sőt. Konkrétan volt egy felütése, két jobbegyenese, meg egy horog ami talált tisztán.
Pacnek is volt ennyi bőven.
Szóval én csak ezt a nagy fölényt nem értettem, meg a sport1es ámokfutásokat meccs alatt.
Kb minden menet olyan volt mint az első. Az meg olyan volt,hogy szimpátia alapján oda lehetett dobni akárkinek.
Egyiknél kiemeljük,hogy nem lehetett megütni, másiknál meg ezt nem vesszük számba.
Mindegy, jobb bunyós May, csak én nem értem miért nem vállal többet, mert mai Pac ellen lehetett volna villantani valamit. Ehelyett csak bújt a fedezékébe, meg körbe-körbe szaladgált.
Amúgy valószínűleg ha csúcs Pac találkozik Mayel,akkor is hasonló lett volna a meccs képe, kicsit több találattal filippínó részről. De nagyjánól ez az ultradefenzív nézhetetlen vacak lett volna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."