Amúgy erről a műsorról volt már szót itt a fórumon? Mert nem találkoztam vele és érdekel kinek mi a véleménye erről. Tudom Puzsér egy nagyon megosztó személyiség, semmiképpen nem tartom ostoba embernek de nagyon kezd idegesíteni hogy egy intellektuális svédasztalnak képzeli magát. Szóval mindenbe beledumál, de a filmeken kívül nem gondolom hogy sok mindenhez értene is igazán. (Tudom persze erre felé tendál a világunk, tehát: a videoblogger és kritikus már munkának/ hivatásnak számít.

)
Tehát amiket a fociról, mond és gondol az szerintem 60%- ban közhely, 30 %-ban baromság, és van egy-két értékes gondolata de ezért fele ennyiért odaül valaki a stúdióba egy pesti sportkocsmából.
Szóval hogy maradjunk a témánál is valamennyire, a Juventus európai szereplése sokkalta inkább fortuna közbenjárása sem, mint azon elmélet igazolása hogy ők az egyetlen Olasz csapat akik felvették az modern európai futball modellt, és Itáliába első csapatként hagyták el a 20. századot, "15 éves késéssel". (Erről beszél valamelyik aranylövésben.) Egy szó mint száz, nagy verést várok a Madrid részéről. Taktikailag egyáltalán nem érzem Allegrit kiemelkedő edzőnek, de pláne Carlo mellett nem. A saját fociuk erőltetésével meg 8-at kapnak a Bernabeuban, otthon csak hármat. Legalábbis szerintem nagyon hamis önképet kapnak egy olyan gyenge bajnokságban mint az Olasz. A BL-ben pedig szerintem eddig egyetlen komoly ellenfelük volt, az Atletico, aki ellen ugyan szoros meccseik voltak, de gólt nem is szereztek. Ugyanakkor én leszek a legboldogabb, ha holnap kiderül hogy ökörséget írtam, de én nagyon sima madrid továbbjutást várok. Tehát azért hajrá Juve!