2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Puzsért adás előtt lenyugtatózták szerintemkristop írta:te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymássaldévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...![]()
egyébként, ha valaki túl tudja tenni magát puzsér stílusán, akkor egész jó és érdekes beszélgetéseket hallhat az aranylövés részekben. henrik mindig értelmes, általában korrekt vendégeket hívnak meg, és puzsér a téma feldobáshoz, a vitához azért eléggé ért.
te láttál már aranylövést? puzsér valami hihetetlen higgadt, és nyugodt volt egy átlag aranylövéshez képest, most szinte nem is ordibáltak egymássaldévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
1 percet tudtam belöle nézni. Az ilyen bohócok miatt olyan a Sportklub megítélése, amilyen.dévid villa írta:https://www.youtube.com/watch?v=1yGpg1b ... e=youtu.be
Hatalmas respect Hegedűs Henriknek, hogy nem rohant ki a stúdióból Puzsér [auto_cenzúra]-it hallgatva...
Hogy nagyon jól fog-e elsülni , az inkább előfordulhat , de hogy annyira rosszul , azt nem hiszem.Castiel írta:Ez most vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul!
Ki is kaptak... Nagyon pihentetett Guardiola, mar masodjara.visca el barca írta:félig tartalékos müntyen nem szaggatja szét az istrángot a leverkusen ellen...
Lewa állítólag valamilyen maszkban játszhat az odavagon.jacek írta:Sima győzelem,de ha mégsem...akkor MSN húzza le magát a WC-n. Egy bayern b csapatot simán hozni kellene. A kezdő csapatból 6kezdő hiányzik. Ribery,Alaba,robben,badstuber,lewandowski,j.martines, stb...
Revansot kell venni a 7:0 miatt!!!
Győzni kéne itthon, minél több góllal, de esztelenül nem szabad előre menni. Ha mi kapnánk az első gól onnantól igen nehéz helyzetbe lennénk.Pedig ép az lenne a logikus ha nekik ugranánk egyből.
Otthon játszunk, Pep idegenben nem olyan eredményes, ezt mi jól tudjuk, és ugye ott vannak a hiányzóik is.
Ha mi ennek ellenére nekiállnánk tapogatózni, akkor az egy marha nagy edzői hiba lenne.
Ezt én is valószínű forgatókönyvnek tartom. Nekünk azért kell az óvatosság, mert az otthon bekapott gól komoly hátrány lehetne, a Bayern meg a sok hiányzójával szerintem nem fogja megkockáztatni, hogy nagyon belefusson késbe. Aztán majd meglátjuk.én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Szerintem az első 10-15 perc lesz a tapogatózás, utána Lucho rájuk uszítja és megpróbálja megölni a játékukat mint ahogy tette a City és a PSG ellen.Vakmacska írta:én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Pedig ép az lenne a logikus ha nekik ugranánk egyből.Vakmacska írta:én nagyon kinézem ebből a párharcból, hogy az első meccs egy nagyon óvatoskodó meccs lesz, nem fognak a fiúk egymásnak esni.
Robben a Bayern Messije. Az egyetlen szinte foghatatlan támadó. Kiesése növeli a Barca továbbjutási esélyeit.Vakmacska írta:Robbennek izomszakadása van, kidőlt totálisan.
Amúgy ez a kiesés a kupából... elég viccesre sikeredett, a tizi párbajjal.
LE tarsolyában landolt még egy taktika: kihúzni a tizikig
Meg nyugodtan lehet szabálytalankodni a 16oson belül,csak előtte körbe kell locsolni a 11es pontot.Vakmacska írta:Robbennek izomszakadása van, kidőlt totálisan.
Amúgy ez a kiesés a kupából... elég viccesre sikeredett, a tizi párbajjal.
LE tarsolyában landolt még egy taktika: kihúzni a tizikig
Tökéletesen értem mit mondasz és javarészt igazad is van, ugyanakkor nem hiszem hogy a Real jó viszonyítási alap ilyen szempontból. Mi sokkal többet rotáltunk, a Realnak inkább egy stabil kezdője volt. Xavi is például beugró góllal és nyolc assisttal. Több embert foglalkoztattunk, ez is lehet ok. (James is a góljai nagy részét nem középpályásként rúgta.)danianevem írta:Egyetértek. Alapvetően ezt írtam le én is, csak pesszimistább megközelítésben. Amit másként látok: ha nem jön össze az MSN-nek, akkor utána már csak reménykedni lehet, hogy valahogy gólt szerez a csapat. Rajtuk kívül nincs olyan ember a meccseink többségében, aki "4. támadóvá" lép elő, gólt szerez, vagy gólpasszt ad. Talán game changer-nek hívják az ilyen játékost. A Realnál volt ilyen (Di Maria - 7 gól, 17 gólpassz a bajnokságban), most is sokkal jobban állnak ezen a téren.Chino írta:Olyan azért nem nagyon fordult elő, hogy mindhárom támadó rossz napot fog ki, ha csak az egyiküknek megy a játék már képes eldönteni meccseket góllal, gólpasszokkal. És akkor ott van még például Ini is, aki -ugyan nem konstansan- de idén is megmutatta, hogy van még benne.
Náluk (csak a bajnokságot nézem, lusta vagyok keresni):
Modric (1 g, 3 gp), Kroos (2 g, 7 gp), Isco (3 g, 8 gp), James (11 g, 10 gp)
Nálunk:
Busquets (1 g, 2 gp), Iniesta (itt nincs, de a kupameccsekre rendre felpörög), Rakitic (4 g, 6 gp), Xavi (2 g, 8 gp)
Nyilván van átfedés, meg csalóka is, de azért látható, hogy náluk több olyan játékos van, aki letudja venni a terhet a támadóhármasról. Meg a meccseinken is látható mennyivel hatékonyabb a csapat egy jó Iniestával. Csak ebből van viszonylag kevés, ezt hiányolom. Másrészről az MSN jobban áll a BBC-nél, de egy g/gp terén hatékonyabb középpályával csak jobb lenne, ahogyan írta MessiNeymarSuarez is. Aztán lehet én vagyok telhetetlen.
Ebben egyetértek. Alapvetően ezt írtam le én is, csak pesszimistább megközelítésben. Amit másként látok: ha nem jön össze az MSN-nek, akkor utána már csak reménykedni lehet, hogy valahogy gólt szerez a csapat. Rajtuk kívül nincs olyan ember a meccseink többségében, aki "4. támadóvá" lép elő, gólt szerez, vagy gólpasszt ad. Talán game changer-nek hívják az ilyen játékost. A Realnál volt ilyen (Di Maria - 7 gól, 17 gólpassz a bajnokságban), most is sokkal jobban állnak ezen a téren.Chino írta:Olyan azért nem nagyon fordult elő, hogy mindhárom támadó rossz napot fog ki, ha csak az egyiküknek megy a játék már képes eldönteni meccseket góllal, gólpasszokkal. És akkor ott van még például Ini is, aki -ugyan nem konstansan- de idén is megmutatta, hogy van még benne.
Ilyenkor az a baj kiesnek a ritmusból a csapatok. Nagyon nehéz eldönteni ilyenkor hogy ez jó vagy nem. Nálunk az lehet a kulcs hogy mivel nagyon kiélezett a liga csúcson pörögnek a fiúk és ezt átt tudják menteni a BL-re míg ott már tétnélküli sörmeccseket játszanak. Persze ez nagyon könnyen elsűlhet rosszul is a mi szempontunkból.Sergi írta:Valamiért Deja Vu-érzésem lett.
Bajnok a Bayern,Bl-elődöntő előtt közvetlen.
Tavaly is így kezdődött.
Hát még egy igazán hatékony csúcsformában lévő KP-val milyen hatékonyak lennénk..Belegondolni is brutális...danianevem írta:Jogos, rossz fogalmat használtam. Viszont az idézett résszel igazából nem cáfoltad meg, amit írtam. Én arra akartam kilyukadni, hogy az MSN esetleges gyengébb teljesítményét nem tudja kompenzálni a középpályás sor a mérkőzéseink nagy részében. Olyan hatékony játék, mint amit tegnap Xavi nyújtott talán 10-nél kevesebb volt a szezonban az éppen aktuális "irányítótól". Ez részben következhet az új szerepkörökből is, de ettől függetlenül érthető, ha ezt hiányolta a cikk szerzője. Megjegyzem, én is hiányolom.mess2009 írta:erre a három emberre minden elmondható csak az nem, hogy önző (vs. individu....)lenne! egyelőre(!) az előzékenység, az egymás iránti tisztelet és egyszerűbben: éppen hogy az összjáték a jellemző! az pedig, hogy a góllövés elsődleges opció, nos ez nem csak evidens de örömteli tulajdonság. a cikkíró mentsége, hogy azzal kezdi, hogy nem bírja a Barcát, a többi ebből ered.