2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szeretem a divatot, mi a problémád ezzel?Csbal írta: de vicces gyerek vagy te. En jol tajekozodtam, de valszeg te is a divatot koveted h azert mert vkit dragan vettunk meg, azt jelzi h barca szintu jatekos. Nezd meg a videot amit linkeltem, es meglatod h azt a teljesitmenyt, nem nehez uberelni.
de vicces gyerek vagy te. En jol tajekozodtam, de valszeg te is a divatot koveted h azert mert vkit dragan vettunk meg, azt jelzi h barca szintu jatekos. Nezd meg a videot amit linkeltem, es meglatod h azt a teljesitmenyt, nem nehez uberelni.Normandia írta:Valszeg nem azt, amit te, de ne keseredj el. A főoldalon ki van ìrva a kezdet meg az ellenfél neve is. Legközelebb onnan tájékozódj és akkor valszeg ugyan azt fogjuk látni mind a ketten.Csbal írta: Te melyik meccset nezted? .
Valszeg nem azt, amit te, de ne keseredj el. A főoldalon ki van ìrva a kezdet meg az ellenfél neve is. Legközelebb onnan tájékozódj és akkor valszeg ugyan azt fogjuk látni mind a ketten.Csbal írta: Te melyik meccset nezted? .
a szezonban az összes RM meccset láttam, sztem elmarad melóban tőle, technikailag jobb, sokkal inkább irányítóbb típusú. Továbbra is tartom nem cserélném el, sztem nem lennék beljebb vele mint Ivannal.palesz77 írta:Értem én az örömködést, de azért túlzásokba ne essünk..ZolTano írta: szezon elején ha azt mondják h odadják érte egy az egyben Modricot, simáén belementem volna. most ráfizetéssel sem cserélném ki vele, sztem Modric ekkora melót nem tud belevinni a meccsekbe és technikailag is max egy hajszálall van felette csak.Modric jelenleg - már ha játszik - kb top3 középpályás, minden megvan benne, ami egy mai középpályásba kell, ráadásul a legmagasabb szinten. Nála kevés alulértékeltebb játékos van manapság szerintem - ezt az aranylabda gála is megmutatta. Rakitic más stílusú is amúgy, de azért nem egy szint a két játékos - amúgy melóban se marad el Modric szerintem Rakitictől sokkal, mindkét horvát hatalmas gürizésre képes.
Értem én az örömködést, de azért túlzásokba ne essünk..ZolTano írta: szezon elején ha azt mondják h odadják érte egy az egyben Modricot, simáén belementem volna. most ráfizetéssel sem cserélném ki vele, sztem Modric ekkora melót nem tud belevinni a meccsekbe és technikailag is max egy hajszálall van felette csak.
itt angliaban nem vetitenek ilyen musort;-) lattam amit lattam. Rengeteg labdat eladott. Egyszeruen odapasszolta az ellenfelnek. Az h van 5-6 becsuszasa, nem jelenti azt h hasznos. Voltak jo meccsei, de a tegnapi nem volt az.corol írta: Szerintem meg Te az Éden Hotelt nézted közben, mert akkor alkothatnál Raki tegnapi teljesítményéről ilyen véleményt.
Őt nem azért vettük, hogy fényezze a labdát 90+ percen keresztül, hanem azért az iszonyat melóért, amit beletesz a meccsbe, hogy a többiek tündökölhessenek. Rendkívül alázatos, jó munkabírású játékos, aki mellesleg azért nem ügyetlen a labdával, ezt párszor bizonyította már. Egy Barca-ban persze nehéz a sztárok mellett tündökölni, de neki nem is ez a dolga. Zongoracipelők is kellenek egy sikeres csapatba, ő pedig erre tökéletes megoldás. Bár csak ennyire lenne gyenge meccse mindenkinek a csapatból a szezon során, mint amit ő a tegnap nyújtott.Csbal írta:Te melyik meccset nezted? Egy normalis labdaatvetele nem volt, a passzok nem sikerultek, tobb labdat eladott mint az adidas 2014-ben. Hu de jo vetel volt. Gyenge volt.Normandia írta:Ma is rengeteget futott és szerelt. Ez a srác nagyon jó vétel volt. Nem egy Ini, de nagyon megértik egymást Leo-val. Gratula a játékért neki is.
Szerintem meg Te az Éden Hotelt nézted közben, mert akkor alkothatnál Raki tegnapi teljesítményéről ilyen véleményt.[/quote]corol írta:Te melyik meccset nezted? Egy normalis labdaatvetele nem volt, a passzok nem sikerultek, tobb labdat eladott mint az adidas 2014-ben. Hu de jo vetel volt. Gyenge volt.
egyetértek maximálisan. hatalmas melót belerak a meccseibe és mellé még nem is botlábú, sőt... szezon elején ha azt mondják h odadják érte egy az egyben Modricot, simáén belementem volna. most ráfizetéssel sem cserélném ki vele, sztemModric ekkora melót nem tud belevinni a meccsekbe és technikailag is max egy hajszálall van felette csak. szép volt Ivan!!!TiTiHenry írta:Lefutott,leszerelt,lejátszott egy komplett NÉMET középpályát..emésztgessük, már egy picit...
Persze Iniesta és Busquets is ott volt és mindketten jó meccset játszottak, de a mi Ivan ad a csapatnak azt bizony senki más tudja.Megkockáztatom, hogy a világon is max 1-2 ember van aki ilyen teljesítményt tudna nyújtani nálunk...illetve ez a Messi-Dani Alves-Rakitic baloldal sem működne senkivel így.
Nem tudom mit kell csinálnia, hogy mindenki legalább halkan bólogasson, hogy ez igen. Minden esetre engem megvett és állítom nem itt tartana a csapat, ha ő nem lenne.
Rakitic 4 President!
így van. Attól féltem a meccs előtt, hogy majd középpályán verhetnek meg minket, ehhez képest azt is mi uraltuk, és ebben hatalmas szerepe volt horvátnak. Jó szokásához híven rengeteget dolgozott, letámadott, labdákat szerzett, jó passzokat adott. Kiváló igazolás volt, nagyon fontos láncszem a LE féle taktikához.noname írta:Szerintem a legjobbak a pályán sorrendben Messi, Alves és Rakitic voltak. Rakitic szó szerintem lemelózta a pályáról a teljes Bayern kp-t. Ott volt mindenhol, szerelt, küzdött, cselezett, ő az egyik fő ok, hogy a Bayern helyzet nélkül maradt, mi pedig egymás után hoztuk a helyzeteket. Akinek van szeme láthatta, hogy mennyit számít, hogy nekünk ilyen energikus, gyors, határozott a kp, miközben az ellenfélnél Thiago bizonytalan volt.
A kérdés jogos, a címzett már nem feltétlenül passzol.Csbal írta:Te melyik meccset nezted?
A kétballábas szerencsétlenség.Egy normalis labdaatvetele nem volt,
Egész pontosan 8-at. Passzpontosság terén Piqué, Masch, Iniesta és Busquets előzi meg. Csak talán azt is figyelembe kellene venni, hogy milyen passzokkal operál. Ráadásul neki lett egy gólpassza is, ami talán nem elhanyagolható...a passzok nem sikerultek, tobb labdat eladott mint az adidas 2014-ben.
Továbbra is a szezon egyik legjobb ár/érték arányú igazolása, nem csak Barcelonában, hanem Európában. Posztján talán csak Kroos van előtte ebből a szempontból.Hu de jo vetel volt.
Mondjuk az egész csapat pontatlan volt a nagy nyomás alatt, és amennyit hozott a melójával, én elnézem neki, hogy hibák csúsztak az alapjátékba.Andris írta:Őszintén szólva szerintem nem igazán játszott jól. Lehet hogy sokat melózott, de labdával egyszerűen mindig a rossz megoldást választotta, ami az első félidőt illeti. És el is fáradt ismét, maximum 60 perces játékos egész szezonban, pedig nem is játszik minden meccsen.
Ettől függetlenül jól jártunk vele, és biztosan tud még fejlődni, sőt a hiányosságai már most is csak a legnagyobb meccseken jönnek ki. A gólpassza meg külön öröm.
Te melyik meccset nezted? Egy normalis labdaatvetele nem volt, a passzok nem sikerultek, tobb labdat eladott mint az adidas 2014-ben. Hu de jo vetel volt. Gyenge volt.Normandia írta:Ma is rengeteget futott és szerelt. Ez a srác nagyon jó vétel volt. Nem egy Ini, de nagyon megértik egymást Leo-val. Gratula a játékért neki is.