Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az.Atalanta írta:Ez a Rafinha óriási csalódás! Nagyon gyenge teljesitményt nyújt..
Teljesen rendben van szerintem. Adriano nem sokkal gyengébb Albánál, középen Piqué és Bartra abszolút rendben vannak, elöl ott a szokásos hármas, egyedül középpályán számottevő a rotálás. Mivel Rakitic kimaradt, így várható volt, hogy Xavi kezd, ehhez képest csak Iniesta pihen még Rafinha javára, a sokak által szidott Busquets-et pedig Mascherano helyettesíti. Otthon nem szabad, hogy gond legyen ezzel a kezdővel.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Adriano - Rafinha Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar
hát nem nagyon tetszik, de ez van. jobb lett volna gálával küldeni, 1000x fontosabb a mai meccs mint a keddi
pont most akartam írni, hogy így simán elvehetnék a bajnoki ünneplés jogát ha úgy alakulna..S.Agüero írta:De akkor már a forduló előtt találják ki, milyen lenne utólag megtudni...?
S az sem elhanyagolható szempont, hogy legyen már egy mérkőzés, mialatt kint tartózkodom, az isten szerelméreAzért én remélem, hogy születik valami megoldás, mert pl. a kiesés ellen küzdő csapatoknak nem mindegy, hogy hány meccs van hátra, ráadásul a bajnoki cím is jó lenne, ha normális körülmények közepette kerülne hozzánk
Életünk végéig hallgathatnánk, hogy a szövetség nekünk adta a bajnoki címet...
Muszáj mutatniuk, hogy ők is dolgoznak, nem csak a lábukat lógatjákNem látok annyire bele ezekbe a dolgokba, de ez alapján tipikus kicsinyes kötélhúzásnak tűnik. Viszont szerintem meg fog oldódni a helyzet, és le lesznek játszva a meccsek