2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem csúnya az biztos, nekem kifejezetten tetszik ez amit linkeltélZBarca írta:Szerintem jók ezek a mezek, piros a nadrág és senyerás az idegenbeli, mi kéne még?
Hát én személy szerint egy ilyen pre match felsőt szeretnék és akkor minden tökéletes lenne.
A hazai szerelést még szokja a szemem, de a vendég mezbe egyből beleszerettem. A vendég mezből muszáj valahonnan beszereznem egyet.palesz77 írta:Na, miközben írtam a hsz-t megelőztél..Akkor én csak a videót mutatom. Szerintem tök jó lett végül, a játékosokon igen jól áll. Az idegenbeli színösszeállítása klafa lett, a hazain meg hamar megszokom a vízszintes csíkokat majd, a gatya meg rádob 5 lapáttal nekem a szimpátiára..
Na, miközben írtam a hsz-t megelőztél..
Én is ekkortól lettem Barca drukker. Az első mezem is a KEK-döntős zöld volt, bár az egész zsebpénzem ráment.Rivaldo11 írta: Szép emlékű mezek...az idegenbeli volt a csapaton a KEK döntőn a PSG ellen. Én is ebben a szezonban szerettem igazán az addig is szimpatikus csapatba...![]()
Szép emlékű mezek...az idegenbeli volt a csapaton a KEK döntőn a PSG ellen. Én is ebben a szezonban szerettem igazán az addig is szimpatikus csapatba...Chino írta:Nálam még mindig ez a favorit. Azóta szerintem még nem készült szebb.
https://footballcollection.files.wordpr ... 7-link.jpg" target="_blank
Ráadásul az idegenbelije is nagyon pöpecre sikerült.
http://s19.postimg.org/dd2xgs10j/depan_ ... 5_away.jpg" target="_blank
Persze ez szubjektiv, plusz ekkor lettem Barca szurkoló, így a szívemhez is közelebb áll.
Általában az szokott, de nem mindig, lásd idén.Capon írta:3. számú mez az nem az előző évi idegenbeli szokott lenni?
Most pl nem az volt a harmadik számú, hanem a neon színű - ami szerintem tök jól nézett ki -, a senyerásba egyszer toltuk egész szezonban, a Bilbao ellen.StickyFingaz írta:Én valahol úgy olvastam,hogy legalább 10 évig biztosan a senyerás mez lesz a 3. számú
Ez nem inkább a kapus mez véletlenül?whitecule írta:Harmadik számú mez tervezet. Ocsmány.
Értem, köszönöm a választ.MessiNeymarSuarez írta:...
A mostanit asszem május 20-adikán jelentették/mutatták be, szóval pár nap...danianevem írta:Még mindig csak tervezetek vannak? Mikorra várható a végleges?
Újonnan Green Peace-esek lettünk, nem csak sorompók/szalagkorlátok?whitecule írta:Harmadik számú mez tervezet. Ocsmány.
Nekem azt hiszem , hogy valami ilyesmi van meg otthonChino írta:Nálam még mindig ez a favorit. Azóta szerintem még nem készült szebb.
Szerintem 99%ZBarca írta:Akarod mondani Bl címvédés!palesz77 írta:De mivel piros gatyás lesz - elvileg -, ezért a Bl cím borítékolható..![]()
![]()
Amúgy szívesen megnézném hogy mutatna ezeken a mezeken a klub vb lógó.
If you know what I mean...![]()
Amúgy mennyire lehet komolyan venni ezeket a "híreket"? Nagyon beleszerettem abba a sárga pre match felsőbe és egy olyan kell nekem!
Akarod mondani Bl címvédés!palesz77 írta:De mivel piros gatyás lesz - elvileg -, ezért a Bl cím borítékolható..![]()