Ez az! Bejutottunk!

Gratulálok a csapatnak, bár a Bayern már a 7. percben megszerezte a vezetést, ettől függetlenül mi hamar lerendeztük a lényegi kérdéseket. Sajnos győzni nem sikerült, de nem is gond, így is bejutottunk a berlini fináléba.

Azért nem minden csapat engedhetné meg magának, hogy egy Bl elődöntőben az Allianz Arénában nyugodtan passzolgathat, mert a továbbjutás már eldőlt.
Azzal pedig egyetértek, amit már mások is leírtak lejjebb, ha akartuk volna, akár egy ötöst is guríthattunk volna, mert az MNS simán átjátszotta a Bayern védelmét.
És szerintem a fentebb felsorolt két dolog nagyon sokat elmond a csapatunkról, pozitív értelemben persze...
Ma pedig eldől, ki lesz az ellenfelünk a fináléban. Én a Juvénak jobban örülnék, szerintem ma tovább is jutnak a Real ellen (nem elfogultságból írom), bár ha a Realt képesek voltak kiejteni, miért ne lennének képesek minket is legyőzni?

Nehéz kérdés ez, de minket jelenleg nagyon nehéz legyőzni, és persze a triplázás is motiválja a fiúkat, ezért is bármelyik csapat jut tovább ma, nagyon nagyon nehéz dolga lesz ellenünk a döntőben.
Visca El BARCA!!!