herlius írta:Bob_Marley írta: Radasul 1-2 oregnek talan az utolso eselye, hogy megint nyerjen, lsd Pirlo, Buffon de akar Evra is. Emiatt is ugy gondolom, hogy lehet nevekre erosebb a RM, de kijott ez semmit nem er, s a Juve nagyon veszelyes lehet.
Simán benne van bármi a meccsben, de még mindig jobb ez a forgatókönyv, minthogy egy leharcolt, lesajnált Real véletlenül pont a BL-döntőben játssza az idény legjobb meccsét ellenünk. 100 év múlva is ezen röhögne minden Real drukker. Egy Juve győzelemmel még együtt lehet élni, de hogy pont a Real, pont a BL döntőben, pont a legjobb formában levő Barca ellen győzzön, az közröhej lenne. Persze fordított esetben lenne ám vigyorgás ezerrel

))
Én is elsősorban ezért örülök a Juve-nak. Lehet mondani, hogy nem kell foglalkozni másokkal stb., de ha pont egy Klasszikuson nyerne a Real Bl-t, sőt lenne az első duplázó a sorozatban iszonyatosan nehezen tudnám megemészteni.
Ebben nem értek egyet Bobbbal. A Juve minden játékosa ki fogja köpni a tüdejét ebben biztos vagyok. Nem elsősorban ez az "utolsólehetőségazöregeknek" fog itt dominálni.
Nagyon veszélyesek lesznek az olaszok, ráadásul addig még a sérülésveszély is benne van a pakliban.
Lehet, hogy papíron esélyesebbek vagyunk, de iszonyat szoros meccs lesz. De szerintem a mi játékosainkat sem kell annyira motiválni. Az MSN-t biztos nem.
Messi hiába nyert már nagyon győzni akar, Neymar, de főleg Suarez az első igazán nagy sikeréért küzd klubszinten. Ilyen lehetőség nincs minden évben.