Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deus írta:
Kash írta:Nem tudom mi lelt téged, mindig te védted Messit meg úgy általában az msn-t, most meg ilyet írsz...MessiNeymarSuarez írta:Ti még komolyan a csapatban tartanátok Messit?![]()
Mindenki tudja már hogy egy kiégett kis törpe, aki csak hátráltatja a csapatot...
Látjátok a Bayern ellen is hatalmas gólt készült lőni Mascherano, de a csúnya gonosz őnző Messi elvette a gólját és ő rúgta be mindkétszer...
Kash írta:Amúgy ki az a Kane!?
Nem tudom mi lelt téged, mindig te védted Messit meg úgy általában az msn-t, most meg ilyet írsz...MessiNeymarSuarez írta:Ti még komolyan a csapatban tartanátok Messit?![]()
Mindenki tudja már hogy egy kiégett kis törpe, aki csak hátráltatja a csapatot...
Látjátok a Bayern ellen is hatalmas gólt készült lőni Mascherano, de a csúnya gonosz őnző Messi elvette a gólját és ő rúgta be mindkétszer...
vagy akár lehetne mind a 3 csere. suarez már öreg, messi lejtmenetben van, neymar meg egy bohóc. herrikén lehetne az egyedüli feltolt ékünk. jövőre tutira nyernénk mindent. bundesligát, mb1et, orosz bajnokságot. lehet nem is kellene más játékos a kezdőbe csak ő egyedülPetr írta:Amúgy is az a problémánk, hogy nincsen igazi, meghatározó cserecsatárunk. Az MSN egyik tagja szerintem elég meghatározó lenne cserének.
Lehet, hogy lecsap rá a MU 60 millióért, ha a csapatba szeretnénk látni akkor azonnal cselekednie kell az elnökségnek. Egy 80+ milliós ajánlat talán elrettent mindenkit. Nagyon remélem, hogy nem a Realban köt ki, nem szeretném, hogy ők uralják az angol szerződésének végéig az összes frontot.Stalkyard írta:De Herrikén-t mindenképp meg kell venni, a többit meg csak akkor ha marad pénz.
3. számúnak akár ő is jöhetne. 4.-nek meg cech, uis elvágyik londonból.Maxi írta:Neuer?ő tud játszani kint is
én még a biztonság kedvéért egy kapust is vennék.LG írta:A Tisza, a dinó, és a partjelző klasszikus esetével állunk szemben, avagy nem kellett volna annyit kábszizni.Meg kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.
A Tisza, a dinó, és a partjelző klasszikus esetével állunk szemben, avagy nem kellett volna annyit kábszizni.Meg kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.
Samper írta:A transferban lejártával két klasszis középpályást kell igazolnunk, mert nem tudjuk másképp stabilizálni a játékunkat. Meg kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.MessiNeymarSuarez írta:
Hát még ha úgy igazán ütős középpályánk lenne hogy nem kéne Messinek visszajárni, akkor milyen brutál lenne ez a teljesítmény...
.... Ez MessiDe hát no, létezik multifunkcionális csatár, aki védekezik is, meg irányít is középről meg minden...Végülis nem mond hülyeséget Samper, ha úgy gondolta, hogy egy olyan csatárt kell venni, ..., ráadásul a védekezésben sem utolsó, ....
2 középpályásról, egy csatárról és egy védőről írtam. A védőnek meg nem a csapatjátékot kellene irányítania, hanem a védelem vezéregyéniségének kéne lennie. Az csak ráadás, ha jó helyre menő hosszű indításai is vannak.Kash írta:Öhm pont ez a lényeg, hogy ilyen nincs, csak a mondata volt érdekes, na mindegy.S.Agüero írta:Kell egy csatár, aki egy igazi védő, ráadásul irányítani is tud. 3in1 játékos.![]()
![]()
![]()
Csatárt meg védőt is játszani tudó játékos? Mondj már egy ilyet.
Szerintem meg úgy értette, hogy kell két középpályás, egy csatár és egy védő...
Kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.
Elsőre fura volt, de lehet én vagyok hülye, na de tényleg mindegy.
De hát no, létezik multifunkcionális csatár, aki védekezik is, meg irányít is középről meg minden...Végülis nem mond hülyeséget Samper, ha úgy gondolta, hogy egy olyan csatárt kell venni, aki a MEssi-Suarez-Neymar vetélytársa és irányítani is tud, ráadásul a védekezésben sem utolsó, ha meg külön-külön akkor az már más tészta, bár hátra meg előre tényleg nem kell senki.
Öhm pont ez a lényeg, hogy ilyen nincs, csak a mondata volt érdekes, na mindegy.S.Agüero írta:Kell egy csatár, aki egy igazi védő, ráadásul irányítani is tud. 3in1 játékos.![]()
![]()
![]()
Csatárt meg védőt is játszani tudó játékos? Mondj már egy ilyet.
Szerintem meg úgy értette, hogy kell két középpályás, egy csatár és egy védő...
Kell egy csatár, aki egy igazi védő, ráadásul irányítani is tud. 3in1 játékos.
kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.
Matyi, úgyérzem nem érted azt, amit Samper fórumtársunk mondani akar.Elöl megvagyunk, hátul is, egyedül középre kell egy ember, meg Alves helyére esetleg. Maximum 1-2 töltelék cserének.
Elöl megvagyunk, hátul is, egyedül középre kell egy ember, meg Alves helyére esetleg. Maximum 1-2 töltelék cserének.Samper írta:A transferban lejártával két klasszis középpályást kell igazolnunk, mert nem tudjuk másképp stabilizálni a játékunkat. Meg kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.MessiNeymarSuarez írta:
Hát még ha úgy igazán ütős középpályánk lenne hogy nem kéne Messinek visszajárni, akkor milyen brutál lenne ez a teljesítmény...
Mi a célunk? Sorozatban 5 Bl-t nyerni?Samper írta:A transferban lejártával két klasszis középpályást kell igazolnunk, mert nem tudjuk másképp stabilizálni a játékunkat. Meg kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.MessiNeymarSuarez írta:
A transferban lejártával két klasszis középpályást kell igazolnunk, mert nem tudjuk másképp stabilizálni a játékunkat. Meg kell egy csatár, aki a hármak versenytársa és egy irányítani is képes igazi védő.MessiNeymarSuarez írta: