Szerintem Gündogannal pont azért járhatnánk nagyon jól is, mert az utóbbi időben jelentősen lejjebb ment az értéke, így viszonylag olcsón leigazolhatnánk. Ha befut, hatalmas üzlet, ha meg nem, hát, veszett már több is 25 milliónál.
Mi valóban nem bukhatunk ennyiért nagyot rajta, de a játékosnak nem mindegy, jó példa erre a Bob által felhozott Sahin. A Guardiola éra árnyoldala ez volt, vettünk egy csomó játékost, akire nem is volt szükség, és mivel szinte semmit nem játszottak, törést okozott a pályafutásukban. Én addig semmikép nem hoznám, amíg nem nyeri vissza egyértelműen a sérülés előtti formáját.
Lehet, hogy lecsap rá a MU 60 millióért, ha a csapatba szeretnénk látni akkor azonnal cselekednie kell az elnökségnek. Egy 80+ milliós ajánlat talán elrettent mindenkit. Nagyon remélem, hogy nem a Realban köt ki, nem szeretném, hogy ők uralják az angol szerződésének végéig az összes frontot.
Amúgy is az a problémánk, hogy nincsen igazi, meghatározó cserecsatárunk. Az MSN egyik tagja szerintem elég meghatározó lenne cserének.
Én nem sokat láttam játszani a srácot, de ha PL-ben, ami ugye a világ legerősebb bajnoksága, ekkora sztár, akkor csak jó lehet. Hozni kell, nem kérdés.