Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem erre gondolsz:Sanama írta:Valahol volt egy cikk, hogy Ronaldo jateka mar tavalyhoz kepest is meginkabb beszukult, es most mar csak "penalty box" jatekos lett. A szeljatekot is kb. teljesen feladta, visszazarni meg szinte sosem zar mar vissza. Igy siman elhiszem, hogy Ramos elegedetlen vele, stb.
Ramosnak pedig nagyon is igaza van, lehet, hogy a gólokat emberszámban termeli, de a mezőnymunkája 0.defender3 írta:http://www.hatharom.com/2015/05/15/real ... ale-elemze
Valahol volt egy cikk, hogy Ronaldo jateka mar tavalyhoz kepest is meginkabb beszukult, es most mar csak "penalty box" jatekos lett. A szeljatekot is kb. teljesen feladta, visszazarni meg szinte sosem zar mar vissza. Igy siman elhiszem, hogy Ramos elegedetlen vele, stb.visca el barca írta:ugyan már, mindenki tudja, hogy ez nem igaz. roncikának a csapatnál nincs fontosabb, meg lehet nézni bármelyik gólörömét, mindig a gólpasszt adóhoz rohan oda először és nem pedig pózolva élteti magát.defender3 írta:http://www.sport-english.com/en/news/li ... ls-4192422
Nem tudom mennyi lehet belőle igaz...
ugyan már, mindenki tudja, hogy ez nem igaz. roncikának a csapatnál nincs fontosabb, meg lehet nézni bármelyik gólörömét, mindig a gólpasszt adóhoz rohan oda először és nem pedig pózolva élteti magát.defender3 írta:http://www.sport-english.com/en/news/li ... ls-4192422
Nem tudom mennyi lehet belőle igaz...
Nyilván ezt senki sem vitatja, de egyesek már odáig mennek, hogy szinte az összes kudarc a sérülések miatt van, holott ez azért nem igaz. De tényleg lerágott csont már a téma, a fociban amúgy sincsen ha. Minket senki sem sajnált, amikor kvázi edző nélkül égtünk 7-0-val a Bayern ellen. (Vicces, de akkor valahogy nem jött elő a téma, hogy ide nem is kell edző, de ez már más ).LG írta:Palesznek igazat adok, fontos szerepet játszottak a sérülések a két csapat szezonjában. Nekünk olyan szempontból, hogy egyetlen kulcsemberünk sem dőlt ki hosszabb időre, mert a padon nekünk sincsenek túl nagy ászaink. Lehet mondani, hogy mekkora csapat vagyunk, de ha Messi kidőlt volna a legkritikusabb időkben, akkor most aligha lenne esélyünk a triplázásra. Persze fel lehet hozni a rotációt, ami valóban csökkentette a sérülések esélyét, de így is örülhetünk, hogy nem történt baj.
Egy csapat sikerességét sok minden meghatározza, az egyik tényező a sérülések. Nemcsak ezen dőlt el a szezon, de fontos szerepe volt.
Jó, a taktikát most hagyjuk, mert nem értek hozzá, maximum laikusként mondhatom, hogy én nem véltem felfedezni a Real játékában IDÉN visszatérő, egységes elemet, stílust, ami meghatároz egy-egy nagycsapatot.MichaaBee írta: Azért ez kicsit erős, tekintve, hogy egy éve BL-t nyertek, ősszel még simán vertek minket is 3-1-re és januárig teljesen rendben voltak, arról beszélt mindenki, hogy Luchót mikor küldik el.
Oké, a szezon második felére szétestek, tényleg jöttek sérülések, de előtte azért nagyjából rendben volt ez a csapat. Nem azt mondom, hogy Bale-lel és Jamesszel olyan hű de kiforrott játékuk lenne, de a mostani pályán lézengésükhöz leginkább az járult hozzá, hogy nem rotált eléggé Ancelotti és a középpálya húzóemberei (Kroos, Modric) megadták magukat.
Azért ez kicsit erős, tekintve, hogy egy éve BL-t nyertek, ősszel még simán vertek minket is 3-1-re és januárig teljesen rendben voltak, arról beszélt mindenki, hogy Luchót mikor küldik el.visca el barca írta:ó dehogynem, gondold el milyen jó érzés modricra sérülésére fogni mindent. had hitegessék magukat.Stalkyard írta:arról nem a sérülések tehetnek, hogy a Real láthatóan nem csapat, láthatóan nincs szisztéma a játékukban,
ó dehogynem, gondold el milyen jó érzés modricra sérülésére fogni mindent. had hitegessék magukat.Stalkyard írta:arról nem a sérülések tehetnek, hogy a Real láthatóan nem csapat, láthatóan nincs szisztéma a játékukban,
Márpedig fog. Ugyanis úgy néz ki, hogy még a nyáron vehetnek játékosokat, januárba és jövő nyáron pedig nem. Ők is becumiztak egy büntetést, ha minden igaz. Azért is vették meg Danilot.LG írta: Ez meg még jobb cikk szerintem.
Mind2 cikk teszik, főleg ezzel értek egyet. Éppen ezért nem is temetném a Realt, ha cikkben említett problémákon javítani tudnának, jövőre nagyon komoly ellenfelek lehetnek. Persze ehhez az kéne, hogy Perez ne kezdjen nyáron ámokfutásba.
Vedd kis Messit a csapatunkból fél évre, mellé Suárezt és Rakiticet is 1-2 hónapra, aztán nézzük meg milyen lenne a mi játékunk egy komoly csapat ellen. A Realnál Modric a motor - plusz Kroos, 2 motor van igazából, de akkor működik jól a gép, ha mindketten játszanak -, nélküle olyan halott a játékuk, mint nekünk lenne Messi nélkül. Mert ne legyen kétségünk, Messi nélkül egy ilyen kreatív középpályával sehol nem lennénk.. Benzema szintén kulcsfontosságú - még ha itt le is becsülik sokan -, kell nagyon a támadósorukba, James meg konkrétan a legtöbb helyzetet kidolgozó játékos emlékeim szerint. Egyáltalán nem lehet félvállról venni a sérüléseiket, ha mi szenvedtünk volna ilyen mértékű sérüléshullámmal, egész biztos vagyok benne, hogy sehol nem lennénk most esélyesek az első helyre.Stalkyard írta:Hihetetlen sérüléshullám? Modric volt az egyedüli, aki hosszabb ideig, és többször volt sérült a kulcsemberek közül, James és Benzema kiesését közel sem nevezném olyan drasztikusnak, ráadásul nem is egyszerre voltak harcképtelenek ők ketten
...
Főleg olyan mélységű kerettel, ami nekik van
...
Mégegyszer: arról nem a sérülések tehetnek, hogy a Real láthatóan nem csapat, láthatóan nincs szisztéma a játékukban, és e mellé még Ancelotti teljesen kifullasztotta a kezdőjét, míg Illara és Khedira véresre ülték a seggüket a padon.
Mert mi mire alapozunk? Arra, hogy az MSN megver mindenkit.. Mellé a védekezésünk patentül össze van rakva, ez tény, a Realé kevésbé, kb ennyi a különbség - ez tudom, hogy nem elhanyagolható, Luchonak ezért nem lehetünk elég hálásak.noname írta: A Real játéka teljesen stílustalan idén is. Leginkébb arra alapoznak, hogy az ő játékosaik jobbak, mint az ellenfélé és valaki majd alkot valamit. Lásd a Clasicon is. Mégha a pályán nagyon agresszívak is voltak, rendesen kidolgozott helyzetük alig volt. A gólt Benzema hatalmas villanása hozta a semmiből.
Erre meg kíváncsi lennék, hogy a Valencia ellen - 0-1 -, A Sociedad ellen - 1-0 oda -, meg a Malaga ellen - 0-0 - pl te milyen elképzelést láttál a játékunkban..noname írta:Ezzel szemben a Barcánál elég egyértelműen látszik mi a terv, még akkor is, amikor az nem működik.
Mind2 cikk teszik, főleg ezzel értek egyet. Éppen ezért nem is temetném a Realt, ha cikkben említett problémákon javítani tudnának, jövőre nagyon komoly ellenfelek lehetnek. Persze ehhez az kéne, hogy Perez ne kezdjen nyáron ámokfutásba.palesz77 írta:http://index.hu/sport/futball/2015/bl/2 ... ka_kudarc/
Ez meg még jobb cikk szerintem.
Ez is jó cikk.Viszont az pl nem biztos hogy Ancelotti hibája hogy nincs elég megfelelő ember főleg a padra... Lehet hogy ő le akarta igazolni XY-nt, de például Pérezt meg közben pl csak Danilo , meg Odegaard megszerzése érdekelte.palesz77 írta:http://index.hu/sport/futball/2015/bl/2 ... ka_kudarc/
Az általam linkelt cikkben inkább a rossz átigazolási politikára fekteti a hangsúlyt meg párhuzamot von a galaktikus korral. Az általad linkeltbe meg nincs benne a távozók említése, ami szerintem nagy hiba. Meg ez inkább szakmai, míg az általam linkelt az gazdasági marketinges részt emeli ki és az abból következő gondokat.palesz77 írta:http://index.hu/sport/futball/2015/bl/2 ... ka_kudarc/
Tényleg jó kis elemzés , és még igaz is.defender3 írta:http://www.hatharom.com/2015/05/15/real ... ale-elemze
Elég jó elemzés a madridi helyzetről.
ment o magatol is, nem kellett kivagniLeon írta:Mi sem nyertünk semmit tavaly mégis kivágták innen Tatát...
Az igaz, csak Tata nem hozta el rögtön az első évben 12 év után a BL-t.Leon írta:Mi sem nyertünk semmit tavaly mégis kivágták innen Tatát...