Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezeket sosem ertettem. Az ATM azert fog megtenni mindent, hogy a 3-ik helyuk tuti legyen, nem pedig azert, hogy mi ne legyunk bajnokok...roby122 írta:Csak sérülés ne legyen , szerintem az Atletico is mindent bele fog adni , hogy ne ott nyerjük meg a Ligát. Elég visszagondolni az elmúlt 3 meccsre , miket csináltak ott Neymarral... Remélem nem hozzák elő ismét ezt a féreg stílust.
Gálakezdőt várok.
már bocs, nem tudom szebben mondani, de ez teljesen hülye felfogás. ne álljunk már úgy a dolgokhoz mint a legtöbb lusta ember, hogy "majd megcsinálom holnap". franc se akar kikapni/x-elni, hogy aztán egy meccsre maradjon minden döntés.barca0000 írta:Szerintem ma pont hogy nem kéne a "gálakezdőt" pályára küldeni,a féreg atm ellen. A bajnokságot meglehet nyerni a Depor ellen is,nem muszáj ma mindent beleadni mert a végén tényleg az lesz hogy vezetünk,aztán jön a rugdosódás a atm részéről és nagyon nem kéne most a finisbe kulcsjátékosokat veszíteni.
Nemcsak elbuktuk, hanem el is vették, drága Laozunk akkor is hozta a formáját, mert győzelmet érő Messi gólja nem volt les, mivel ellenfél játékosáról pattant oda hozzá.mess2009 írta:azon túl, hogy itt vagyunk gyakorlatilag megcsináltunk eddig minden revánsot is és ez igazán nagy szó!
de hátra van még egy : tavaly (ha jól emlékszem) a matracosokon buktuk a Ligát, most a sors adott egy esélyt ,hogy ezt is vissza fizessük, ezért (is) fontos - nekem - ez a győzelem.
meg azért is, hogy tudjam, tudják, hogy ki az úr a háznál az idén..... meg azért is mert ugye Madrid.... meg azért is hogy jó lenne már holnap egy kupa legalább!
Vagy csak nagyon óvatosak, ami tekintve, hogy milyen jelentőséggel bír az AM utáni 3 meccsünk, teljesen érthető. Amennyiben holnap nem nyerünk, utána 3 döntő jön egymás után és oda kell az MSN.Erxy írta:Vinyals keretet hirdetett, amiben nincs benne Munir, szoval Suarez nem fog rendbejonni hetvegere, ha minden igaz
noname írta:Amennyire kisilabizáltam a sztrájkot illegálisnak minősítették, ezért kötelező volt beszüntetni. A mérkőzéseket lejátsszák, a kupadöntő még jelenthet gondot, de gondolom az is meglesz.
Neymárt elnyomnák, ő kell a szélre. Pedronak meg mindegy.Samper írta:Vagy Neymart. És a kispadra is kell 1-2 csatár.S.Agüero írta: Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...
Ohh, elnézést, valamit teljesen félre néztem, teljesen az volt bennem h 27.én lesz a Depor elleni meccs, ami szombat lenne. No mindegy. Amúgy szerintem már behúzzuk a hétvégén a bajnokságot, a Ticonak már gyakorlatilag mindegy, mivel kb fix a 3. helyük.S.Agüero írta:Szombaton játszunk.Messithebest írta:Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar" target="_blank
3 meccset kell még megnyerni.
Vagy Neymart. És a kispadra is kell 1-2 csatár.S.Agüero írta: Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...
Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...Stalkyard írta:Én eleve örültem is volna neki, ha most egy kicsit pihen, a kupában és a BL döntőn nagyobb szükségünk lesz rá. De így az élet meg is oldhatja a problémát.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen
Én eleve örültem is volna neki, ha most egy kicsit pihen, a kupában és a BL döntőn nagyobb szükségünk lesz rá. De így az élet meg is oldhatja a problémát.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen
Csak ilyenkor szokott előjönni az, hogy a Real 12-0-ra nyer.Capon írta:Amilyen állapotban vannak/lehetnek a Realosok, Ramos is lesérült, akár még az is lehet, hogy már nyernünk sem kell, bár erre ugye nem lehet alapozni, de azért ez is benne van a pakliban.
Mondjuk egy cseppet sem bízom az Espanyolban, de azért otthon játszanak, hátha...
Szombaton játszunk.Messithebest írta:Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.