Semmi váratlan, ki kell menni és elhozni a három pontot. Azt hiszem ebben ma mindenki megegyezik, hogy mindenhogy hogyan, de nyerni kell.visca el barca írta:Line-up Barcelona (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Neymar Pedro
Tökéletes.visca el barca írta:Line-up Barcelona (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Neymar Pedro
Is is.Sanama írta:Ezeket sosem ertettem. Az ATM azert fog megtenni mindent, hogy a 3-ik helyuk tuti legyen, nem pedig azert, hogy mi ne legyunk bajnokok...roby122 írta:Csak sérülés ne legyen , szerintem az Atletico is mindent bele fog adni , hogy ne ott nyerjük meg a Ligát. Elég visszagondolni az elmúlt 3 meccsre , miket csináltak ott Neymarral... Remélem nem hozzák elő ismét ezt a féreg stílust.
Gálakezdőt várok.
Sanama írta:Ezeket sosem ertettem. Az ATM azert fog megtenni mindent, hogy a 3-ik helyuk tuti legyen, nem pedig azert, hogy mi ne legyunk bajnokok...roby122 írta:Csak sérülés ne legyen , szerintem az Atletico is mindent bele fog adni , hogy ne ott nyerjük meg a Ligát. Elég visszagondolni az elmúlt 3 meccsre , miket csináltak ott Neymarral... Remélem nem hozzák elő ismét ezt a féreg stílust.
Gálakezdőt várok.
Ezeket sosem ertettem. Az ATM azert fog megtenni mindent, hogy a 3-ik helyuk tuti legyen, nem pedig azert, hogy mi ne legyunk bajnokok...roby122 írta:Csak sérülés ne legyen , szerintem az Atletico is mindent bele fog adni , hogy ne ott nyerjük meg a Ligát. Elég visszagondolni az elmúlt 3 meccsre , miket csináltak ott Neymarral... Remélem nem hozzák elő ismét ezt a féreg stílust.
Gálakezdőt várok.
már bocs, nem tudom szebben mondani, de ez teljesen hülye felfogás. ne álljunk már úgy a dolgokhoz mint a legtöbb lusta ember, hogy "majd megcsinálom holnap". franc se akar kikapni/x-elni, hogy aztán egy meccsre maradjon minden döntés.barca0000 írta:Szerintem ma pont hogy nem kéne a "gálakezdőt" pályára küldeni,a féreg atm ellen. A bajnokságot meglehet nyerni a Depor ellen is,nem muszáj ma mindent beleadni mert a végén tényleg az lesz hogy vezetünk,aztán jön a rugdosódás a atm részéről és nagyon nem kéne most a finisbe kulcsjátékosokat veszíteni.
Nemcsak elbuktuk, hanem el is vették, drága Laozunk akkor is hozta a formáját, mert győzelmet érő Messi gólja nem volt les, mivel ellenfél játékosáról pattant oda hozzá.mess2009 írta:azon túl, hogy itt vagyunk gyakorlatilag megcsináltunk eddig minden revánsot is és ez igazán nagy szó!
de hátra van még egy : tavaly (ha jól emlékszem) a matracosokon buktuk a Ligát, most a sors adott egy esélyt ,hogy ezt is vissza fizessük, ezért (is) fontos - nekem - ez a győzelem.
meg azért is, hogy tudjam, tudják, hogy ki az úr a háznál az idén..... meg azért is mert ugye Madrid.... meg azért is hogy jó lenne már holnap egy kupa legalább!