raadasul koze sincs Xavi szerepkorehezmessideco írta:Szívem szerint Halilovicot mondanám, de túl korai lehet még.
Sampert mindenkepp felhoznam, o keszen all es alkalmas lehet Rakitic tehermentesitesere is.
raadasul koze sincs Xavi szerepkorehezmessideco írta:Szívem szerint Halilovicot mondanám, de túl korai lehet még.
Feltétlenül nem, de arról volt szó, hogy az emberünknek a nyugodtsága mellett megvan a krakánabb, határozottabb oldala is, amihez jön ugye, hogy milyen esze van a futballhoz. Ehhez persze szükséges, hogy kreatív is legyen, és tudjon újítani, de az alapvető képességei meglehetnek egy ilyen melóhoz.visca el barca írta:attól h jó pedagógiai érzékekkel rendelkezik még nem lesz feltétlenül jó edző valaki.
Úgy legyen!visca el barca írta: de majd 3-4 év mulva visszatérünk a témára![]()
Menjen szépen egy-két évre cirkuszi oroszlánnak Katarba, aztán ha kipihente magát, tessék nekiállni a licensznek!Chino írta: mintha nyilatkozott volna valami olyat, hogy el tudja magát képzelni edzőként.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... uzott.html" target="_blankbrownieheaven írta:Én épp most olvastam egy cikket, hogy az Aneota utáni Messi-hiszti után épp Xavi hívta félre Leot, és irgalmatlanul lecseszte, mondván ha így folytatja, akkor megint az lesz, mint a Martino-szezonban, és újra CR viszi az aranylasztit. A cikk tudni véli, hogy ez rakta helyre Messit, és hogy része lehetett az öregnek abban, hogy most újra szárnyal. Plusz attól függetlenül, hogy nem egy temperamentumos típus, szerintem nagyon karakán személyiség, aki meg tudja mondani, amit meg kell.visca el barca írta:
na ő pont az a kaliber akiről ezt nem tudom elképzelni. hirtelen nem is jut eszembe mostanról egy olyan (elit) edző sem, aki anno a pályán mindig totál nyugodt volt. LE, pep, di matteo, simeone és a többiek vhogy nem ilyenek voltak
Nem tudom, hogy az említett cikknek mennyi a valóságtartalma, de én simán el tudom képzelni, hogy így történt.
Én épp most olvastam egy cikket, hogy az Aneota utáni Messi-hiszti után épp Xavi hívta félre Leot, és irgalmatlanul lecseszte, mondván ha így folytatja, akkor megint az lesz, mint a Martino-szezonban, és újra CR viszi az aranylasztit. A cikk tudni véli, hogy ez rakta helyre Messit, és hogy része lehetett az öregnek abban, hogy most újra szárnyal. Plusz attól függetlenül, hogy nem egy temperamentumos típus, szerintem nagyon karakán személyiség, aki meg tudja mondani, amit meg kell.visca el barca írta:na ő pont az a kaliber akiről ezt nem tudom elképzelni. hirtelen nem is jut eszembe mostanról egy olyan (elit) edző sem, aki anno a pályán mindig totál nyugodt volt. LE, pep, di matteo, simeone és a többiek vhogy nem ilyenek voltakRivaldo11 írta:a nem túl távoli jövőben edzőként fog visszatérni.
Szerintem az, hogy mennyire nyugodt a pályán, az nem jelent semmit, a pálya mellett szerintem aktívan mutogatni fog, ezt látom lelki szemeim előtt.visca el barca írta:na ő pont az a kaliber akiről ezt nem tudom elképzelni. hirtelen nem is jut eszembe mostanról egy olyan (elit) edző sem, aki anno a pályán mindig totál nyugodt volt. LE, pep, di matteo, simeone és a többiek vhogy nem ilyenek voltakRivaldo11 írta:a nem túl távoli jövőben edzőként fog visszatérni.
na ő pont az a kaliber akiről ezt nem tudom elképzelni. hirtelen nem is jut eszembe mostanról egy olyan (elit) edző sem, aki anno a pályán mindig totál nyugodt volt. LE, pep, di matteo, simeone és a többiek vhogy nem ilyenek voltakRivaldo11 írta:a nem túl távoli jövőben edzőként fog visszatérni.
Bizony, ő már ott volt a 99-es bajnoki címet nyerő csapatban is, utána kiböjtölt 5 szezont trófea nélkül, és azokban az években, mikor az Uefa kupás helyért küzdöttünk, vagy féltávnál 3 pontra voltunk a kieső zónától, és a válogatottnak sem volt köze EB vagy VB sikerhez. Aligha remélhette, hogy ennyi mindent fog nyerni, még ha fiatal is volt akkoriban.crixus írta:Hatalmas játékos, a maga eddigi 23 címével a Barca legeredményesebb játékosa. Remélhetőleg 25 címmel a háta mögött legendaként fog visszavonulni innen.
Kár, hogy nem marad, mert ő volt mindig is a kedvencem, de talán jobban járunk, ha jövőre Rafinha több lehetőséghez jut majd az ő helyén. Ami pedig a címeket illeti az öreget nagy valószínűséggel Iniesta és Messi 1(-2) éven belül lekörözi majd, mivel ők csak 1 bajnoki címmel vannak "lemaradva".
Akkor LE elveszti a legfontosabb segítségét az öltözőben.Erxy írta:allitolag a heten (csutortokon minden bizonnyal) sajtotajekoztatot tart, ahol bejelenti a tavozasat.
Depor ellen lesz a bucsuztatoja a katalanok szerint.
eddig a valaha volt legeredményesebb spanyol játékos!!crixus írta:Hatalmas játékos, a maga eddigi 23 címével a Barca legeredményesebb játékosa. Remélhetőleg 25 címmel a háta mögött legendaként fog visszavonulni innen.
Kár, hogy nem marad, mert ő volt mindig is a kedvencem, de talán jobban járunk, ha jövőre Rafinha több lehetőséghez jut majd az ő helyén. Ami pedig a címeket illeti az öreget nagy valószínűséggel Iniesta és Messi 1(-2) éven belül lekörözi majd, mivel ők csak 1 bajnoki címmel vannak "lemaradva".