visca el barca írta:Rivaldo11 írta:a nem túl távoli jövőben edzőként fog visszatérni.
na ő pont az a kaliber akiről ezt nem tudom elképzelni. hirtelen nem is jut eszembe mostanról egy olyan (elit) edző sem, aki anno a pályán mindig totál nyugodt volt. LE, pep, di matteo, simeone és a többiek vhogy nem ilyenek voltak

Szerintem az, hogy mennyire nyugodt a pályán, az nem jelent semmit, a pálya mellett szerintem aktívan mutogatni fog, ezt látom lelki szemeim előtt.

Viszont úgy érti ezt a játékot, ahogy talán senki más, akiket eddig láttam, fejben 5-6 lépéssel az ellenfél előtt van, és ez remélem vissza fog köszönni az edzői munkássága során is. Remélem végig járja a ranglétrát, és nem teljesen zöldfülűként lesz bedobva a mély vízbe itt nálunk. Illetve abban is reménykedem, hogy amire ő visszatér, mert ezt szinte készpénzként tudom kezelni, akkor a mostani csapat magja már nem lesz itt, max a fiatal cserejátékosok. Nem tudom, hogy tudna bárki is ilyen együtt töltött évek után befolyás nélkül döntést hozni, ha Messit vagy Busit kéne kiraknia majd a csapatból, ha úgy alakul.