Hát szerintem meg Mo-n a Barca és real drukkerek között semmi különbség. Ahogy a madridom meg az eurobarca között sem. Ahogy a Real tipikus divat, úgy a Barca is. Van itt is olyan keménymag-tag, aki full divatdrukker. Nem is egy. Amugy. Meg nem feltétlenül gáz, miért ne szerethetne bele egy ember a csúcson lévő Real Madrid játékába? Vagy Barcáéba vagy Juventuséba, bárkiébe. És rengeteg az erőltetett degradálás, mintha attól ténylegesen csökkene a másik érdeme. Most könnyen megy a szájalás, hogy a Barcának megy jól, fordított esetben egy fikarcnyi kétségem aincs affelől, hogy ugyanez menne itt. Itt nem nagyon nyugtatja az az embereket, hogy ez egy régen látott szinten küzdeni tudó és akaró Barca, ahol egy lesajnált Mathieu, Alves, Pique is felnő a feladathoz, ha éppen a megszokottaktól nem jön. A Bayern elleni meccsen az első gól azon múlt, hogy nem a Pép alatt megszokott, kétes szituációkat követő hiszti ment, hanem két labdaérintést követően Alves visszaszerezte. Nem az,hogy olyan kapusunk van végre, amilyen mondjuk 20 éve nem, és adott esetben különbséget jelenthet, még egy szezont tekintve is. Hanem a kupák. Persze, hogy jó kupával, kupákkal megkoronázni a munkát, de az szerintem éppen velejárója a jó munkának. Emlékeimben kevés Ennyire szerethető Barca él. Ha ezek a srácok mennének a Remuntadara 1 percig nem lenne félnivaló. Vacakul menne itt sem számítana ez, csak pakoljuk tele posztjukon top3-as játékosokkal a keretet azt cső, ide a kupákat.
Suarezre ment a savazás, amikor valóban nem ment neki, de valahogy csak- csak összehozott egy-egy gólt, gólpasszt, alig becsülte valaki. Pedig megnézném mennyire hiányoznának most azok a találatok... De aki úgy meri látni, hogy Neymar nem olyan jó mostanában mezőnyben az vak. Pedig ettől még helye lehet a csapatban, szerintem pont azért, amiértSuareznek volt ősszel,ráadásul meg hátha akkor lesz a csúcson, amikor másnak nem megy. Úgyhogy itt sincs hiány divatból, asszem.
Talán,ha a madridnál hajszállal rosszabb a helyzet, azért, mert régóta szívnak, ráadásul gondolom, hogy nehéz a 20. század és a galaktikus éra után majdnemhogy érdektelennek lenni (statisztikailag). Ebből fakad pl. Casillas megítélése is szerintem. Ezek nem tudják milyen középszerű kapussal kiállni, sőt szimplán jóval is. Iker nem egy bajnokságot, tán még BL-t is jelent a Real történelmében. Lehet nem véd a régi szinten, de olyan magasra rakta a lécet, hogy ebben már nem maradnak a realitás talaján a szurkerek.
Ellenben Cét agyonvédik, aki bár remek játékos, de mit tett a Juve ellen? Nem kapott gólt, mint Iker meg lőtt egy 11-es gólt. Hol van a világ legjobbja? Aki egy villanással eldönti a továbbjutást? Ronaldo egyetlen erénye mostanában, hogy az 5-ösön belül gyilkos, bármijével beveri. Sajnálom is egy picit, mert egyébként látni rajta, hogy próbál változtatni, de nem nagyon jön össze (szabadrúgás). Mindenesetre szerintem Cé is elfáradt, de nála ez már nem lesz sokkal jobb. Edzett, mint az állat, ráadásul 30, ő is ember, egyszer el kell neki. És ha nem adja le a gólkirályi és egyéni vágyait, a Real meg asszisztálni fog ehhez, akkor könnyen kerékkötővé válhat. Ha háttérbe szorul a akkor tuti hasznára lenne a Realnak. Messi legnagyobb erényének és a szezon meghatározójának tartom, hogy ő visszalépett. Nem hittem, hogy képes lesz rá, ezért ősszel az eladása mellett voltam (most is azon lennék, ha nem cáfol rám). Remélem eljön a futballban az irányítók kora, imádnám
De az baromira idegesít a madeidistákban, hogy Mindenkit lesajnálnak. Milyen koki a Barca, makker minden csapat, mennyire vacak az a Juve stb. Ők meg még mindig a legjobb csapat, csak Bale vacak, Ancelotti hülye, Modric nélkül mi van, Iker ugy az, amit a széklet székel, nincs kit becserélni, de akkor mi is van? Mitől olyan jó az a csapat? Már bocsánat, de az, hogy ősszel úgy nyomták semmit nem jelent, én is el tudok menni egy maratonra, ahol az első 100-on 60-at verek a bárkire.
Mindenesetre jó, hogy futball nemzet vagyunk... A 2 oldal 90%-val nem érdemes leállni vitatkozni, mert nem képes véleménykülönbséget elfogadni, mellesleg nem is ért hozzá, de úgy tesz. Ja és iszonyat nagy az arc, csak nem tudom mire. Hogy a legnagyobb csapatnak szurkolsz? Az aztán érdem...