Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem nincsenek, de van vmi film mostanában ahol meztelenül kószál és nem az a hűha látvány. legalább is számomracsababarca írta:Komoly tapasztalataid vannak vele
Komoly tapasztalataid vannak vele,de inkább máskor küld hozzám, ha már neked úgysem jön be.visca el barca írta:ott van pl. scarlett johansson, épp tegnap beszéltünk róla csabával... melltartóban, felöltözve egy istennő, meztelenül meg max ilyen 3/10-es látvány.
MQuCsabi írta:Jólvan na! Lábakról elfeledkezünk, valóban nagyon vonzó, benne van az első kettőben valahol fej-fej mellett.De nem a vékonysága a mérce nálam, inkább feszesség.
Egyébként bezsélünk itt bombázókról, feszesség legyen, stb, mi meg pocakosan borotválkozás nélkül járkálunk:d (Jó nyilván, csak én.
)
Láb is fontos, meggyőztél, az kimaradt.visca el barca írta:akkor ezek szerint csak én vagyok láb függő![]()
hosszú, vékony lábak, ez az én halálom
![]()
nálam szinte csak az számít meg az arc. utána jön a cici. pici, "tenyeres"mindenféle lógót/szétállót utálok. melltartóban rohadt jól mutatnak, aztán mikor lekerül meg állnak mindenfele
ott van pl. scarlett johansson, épp tegnap beszéltünk róla csabával... melltartóban, felöltözve egy istennő, meztelenül meg max ilyen 3/10-es látvány.
uh, részvétem nektek isEl fanático írta:...
Invitel családi csomag ( analóg kábel tv ) 45 csatorna 4200 ft / hó, de csak azért ennyi, mert tőlük van a 'net is, meg évente vállalunk újabb 1 év hűséget, amúgy többet gombolnának le érte.visca el barca írta:ez a upc elég nagy homályban él. nézem a tv-t is, kb 90 csatorna+20 hd 6000 ft, diginél ez is a harmada
tányéros jah.visca el barca írta:jah tányéros digi? mondjuk ahogy nézem telekomnál ezért az 5000 ftért, kapsz egy 30/5-ös netet...csababarca írta:digink is van a sport adók miatt, de a legalapabb, 2700 forintért/hó.
jah tányéros digi? mondjuk ahogy nézem telekomnál ezért az 5000 ftért, kapsz egy 30/5-ös netet...csababarca írta:digink is van a sport adók miatt, de a legalapabb, 2700 forintért/hó.
Pest megye déli része. Monor,Dabas,Pilis ilyesmik.visca el barca írta:jézusomb+ mintha a betárcsázós korszak lenne
ez hol van ez a 29es körzet?
én UPC-s vagyok.visca el barca írta:van itt olyan aki upc netes?
egy 30/3 megás netért tényleg 4000 Ft-ot kell havonta fizetni? most mondta az egyik ismerősöm, teljesen ledöbbentem![]()
a diginél ennyi pénzért 500/100 (!!!) megás cuccot kapsz.
normálisak ezek a upc-nél?