Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pontosan! Én térdsérülésből lábadozok, az elmúlt hónapokban híztam több mint 10 kilót, és hetek óta nem borotválkoztam.Egyébként bezsélünk itt bombázókról, feszesség legyen, stb, mi meg pocakosan borotválkozás nélkül járkálunk:d (Jó nyilván, csak én.
)
Meg mert értünk a focihoz.Minket azért szeretnek a nők,mert okosak vagyunkŐket meg a szépségükért szeretjük
látod, csak szóba kellett tegnap hozni, egyből meghoztam a jó szerencsétcsababarca írta:visszatértve a netre.
Ma betoppant a semmiből egy T-s területi képviselő, gyorsan le is adtuk az igénybejelentőt.
13k-ból lesz telefon, belföldi+30-as számok felé 5000perc ingyen, tv (ugyanaz mint most a upc-nél)+ 30mbit-es net.
eddig is ennyit fizetttünk úgy egybe, csak sokkal lassabb nettel.
Remélem jóó lesz.
nem nincsenek, de van vmi film mostanában ahol meztelenül kószál és nem az a hűha látvány. legalább is számomracsababarca írta:Komoly tapasztalataid vannak vele
Komoly tapasztalataid vannak vele,de inkább máskor küld hozzám, ha már neked úgysem jön be.visca el barca írta:ott van pl. scarlett johansson, épp tegnap beszéltünk róla csabával... melltartóban, felöltözve egy istennő, meztelenül meg max ilyen 3/10-es látvány.
MQuCsabi írta:Jólvan na! Lábakról elfeledkezünk, valóban nagyon vonzó, benne van az első kettőben valahol fej-fej mellett.De nem a vékonysága a mérce nálam, inkább feszesség.
Egyébként bezsélünk itt bombázókról, feszesség legyen, stb, mi meg pocakosan borotválkozás nélkül járkálunk:d (Jó nyilván, csak én.
)
Láb is fontos, meggyőztél, az kimaradt.visca el barca írta:akkor ezek szerint csak én vagyok láb függő![]()
hosszú, vékony lábak, ez az én halálom
![]()
nálam szinte csak az számít meg az arc. utána jön a cici. pici, "tenyeres"mindenféle lógót/szétállót utálok. melltartóban rohadt jól mutatnak, aztán mikor lekerül meg állnak mindenfele
ott van pl. scarlett johansson, épp tegnap beszéltünk róla csabával... melltartóban, felöltözve egy istennő, meztelenül meg max ilyen 3/10-es látvány.
uh, részvétem nektek isEl fanático írta:...
Invitel családi csomag ( analóg kábel tv ) 45 csatorna 4200 ft / hó, de csak azért ennyi, mert tőlük van a 'net is, meg évente vállalunk újabb 1 év hűséget, amúgy többet gombolnának le érte.visca el barca írta:ez a upc elég nagy homályban él. nézem a tv-t is, kb 90 csatorna+20 hd 6000 ft, diginél ez is a harmada
tányéros jah.visca el barca írta:jah tányéros digi? mondjuk ahogy nézem telekomnál ezért az 5000 ftért, kapsz egy 30/5-ös netet...csababarca írta:digink is van a sport adók miatt, de a legalapabb, 2700 forintért/hó.
jah tányéros digi? mondjuk ahogy nézem telekomnál ezért az 5000 ftért, kapsz egy 30/5-ös netet...csababarca írta:digink is van a sport adók miatt, de a legalapabb, 2700 forintért/hó.
Pest megye déli része. Monor,Dabas,Pilis ilyesmik.visca el barca írta:jézusomb+ mintha a betárcsázós korszak lenne
ez hol van ez a 29es körzet?