2015.05.19. 23:54:11
Pogbás résszel egyetértek,szóval arra nem térek ki.
viszont Palesz jól elemezte, jellemezte a kp-t sokszor tavasszal,de ősszel is.
És egyetértek vele abban,hogy még egy Rakitic az olyan szinten nullázná le a kreatív középpályát,hogy az már az eredményesség rovására is mehet,sőt menne.
Nah de az előbb csapategyensúlyról beszéltem, akkor a kp-ra is kivethetem ezt,oda is kell egyensúly. Kell munka, de kell a finesz is.
A munka Rakitic, a finesz Inieste. Busi meg mindkettőt tudja adni,ha olyan napja van.
Ez így tökéletes, ezért volt hasznos a kp, annak ellenére hogy a kreatív része az elég alacsony színvonalú volt, oda Messi hátrajövetele kellett olykor,hogy legyen valami.
Szóval nekem oda egy Koke már sok lenne a munka részre, és billenne el a jól belőtt mérleg.
Iniesta pótlását keressük most egy kp személyében. Iniesta meg a fineszt,kreatív részt adja a mérlegre. Szóval ilyesmi játékos lenne jó oda.
De mondom, a Pogbás dolgot adom, ha ilyen vállalható,és a csóka eredményeit kb tükröző, 30-40M-es ára lenne, bólintanék rá, de ennek minimum a duplájába kerülne. Az meg baromi sok, akkor inkább szét kell nézni a piacon.
Kokeval nincs bajom,de nekem ő annyira szürke és semmilyen,hogy nem szívesen látnám itt. (persze az én focinézetem szerint)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."