Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.23. 20:49:42

ez az ancelotti tényleg ennyire hülye, h még ezen a tétnélküli meccsen is nyomatja kroost? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.05.23. 19:54:33

Boixos írta:az mennyire tűnik életszerűnek előttetek, ahogy klopp - real szerkóban - járja a portugál, a francia és a lengyel megyekettőket, keresgeti az egy kiló babért vagy apró, színes kavicsokért elhozható gyerekeket, utána két-három (KETTŐ, HÁROM) év alatt egy olyan brigádot csinál ezekből, h agyonvernek mindenkit, mindezt a vezetőség, igen, florentino perez és baráti köre teljes támogatásával?
naugye, hogy ugye.
klopp saját magát tagadná meg, ha odamenne.
mondjuk ettől függetlenül biztos van az a pénz, amiért elnyűglődne madridban, h aztán egy nyilvános verekedés után lelépjen onnan.
Azért ugyanúgy, mint a játékosnak, az edzőknek is lehet egy 'életpályájuk'. Ahol éppenséggel egy Real Madrid a csúcsnak számító klubok közé sorolandó és pont ezért meglepne, ha ő maga utasítaná el ezt az ajánlatot.
Illetve attól, h a BVBnél ezt csinálta, mert ezt engedték meg a keretek nem hiszem, h könnyet hullajtana amiatt, h megvehet egy Pogbát meg egy Reust is a csapatába és nem nézelődhet a kisebb ligák kisebb játékosai között.... :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.23. 18:37:15

az mennyire tűnik életszerűnek előttetek, ahogy klopp - real szerkóban - járja a portugál, a francia és a lengyel megyekettőket, keresgeti az egy kiló babért vagy apró, színes kavicsokért elhozható gyerekeket, utána két-három (KETTŐ, HÁROM) év alatt egy olyan brigádot csinál ezekből, h agyonvernek mindenkit, mindezt a vezetőség, igen, florentino perez és baráti köre teljes támogatásával?
naugye, hogy ugye.
klopp saját magát tagadná meg, ha odamenne.
mondjuk ettől függetlenül biztos van az a pénz, amiért elnyűglődne madridban, h aztán egy nyilvános verekedés után lelépjen onnan.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.23. 10:46:08

így van, én is a pincérre szavazok. garantáltan trófeamentes év lenne a realnak. ha van egy kis szerencsénk, még higuaint meg albiolt is visszaviszi :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.05.23. 10:07:10

Chino írta:Nem azt mondtam, hogy gyenge szezonokat futott vele, csak annyit, hogy nem tartom akkora sikereknek, mint azt sokan beállítják. Ha a német bajnokság színvonalát nézzük a játékoskeretük szinte végig az elitben volt. A Bayern mögött ott voltak minőségben. 2 igazán jó évük volt és ha nem is lettek bajnokok, a bajorok szinte mindig 15+ pontot vertek rájuk. A BL menetelést is elismerem, talán az volt a csúcs. Az idei szezonjukat direkt nem említettem.
Azt az elit játékoskeretet ő maga hozta össze a Dortmundnál. Vagy az ifiktől jöttek fel és Klop építette be őket vagy olcsón vettek olyan játékost, akiben csak ő látta a hatalmas potenciált. Szerintem ő beválna a Realnál, ezért is remélem, hogy Benitez lesz az edző, mert ő tuti nem válik be. :twisted:
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2015.05.23. 06:53:23

Tartom a korábbiakat. Elsődleges cél,hogy Flo papa 1. ne dumáljon bele az edzői dolgokba ennyire, 2. ha ez nem megvalósítható,akkor menjen már a p-be.
Carlo jó helyen van még legalább egy évig. Ha mégsem,akkor jöjjön Klopp. De bárki lehet az edző,ha nem ő az edző...
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.23. 01:35:45

Elvileg a Klopp dolgot cáfolták már, állítólag passzolták őt, mert önállóságot akart a szakmai döntésekben, így egy olyan edzőt keresnek, aki "hallgat a tanácsokra". Aztán majd meglátjuk. Én valahogy nem örülnék, ha Kloppo odakerülne, bár ha Perez rövid pórázon próbálná tartani, úgysem töltene ott sok időt.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.05.22. 23:22:33

Gianluca Di Marzio, olasz journo (általában pontos) szerint Ancelotti kontraktusát lekapcsolták, elhagyja a Realt.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.05.22. 19:33:07

50-50
Vagy nyer vagy veszít.
De a Perec tényezőt vegyük már figyelembe.
Nem fog szabad kezet kapni.
Leon
Director del Fútbol

2015.05.22. 19:31:44

Klopp szerintem pont rendet tenne ott,például helyretenné Cuncit ha hisztizik meg hasonlók. Viszont esélyes hogy gyorsan összebalhézna a megmondó kapitány Perezzel és pár hónap után rágyújtaná a Barbenaut és lelépne...
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
dévid villa
Jugador d'estrella

2015.05.22. 19:25:34

Pavel írta:
LG írta:
Akkor Klopp-hoz.
Mondja már meg valaki, hogy az első évében mit nyert a Dortmund-dal.
Madridban az édes kevés lesz, de ők tudják
Miért? Luis Enrique mit nyert a Romával? :roll:
Semmit. Ki is rúgták. :wink:
Pont ez az! A Románál semmit, nálunk meg éppen triplázásra készül... Az hogy Klopp nem nyert első évében semmit a BVB-nél, még nem jelenti azt, hogy a Madriddal nem nyerne.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.05.22. 19:21:22

LG írta:
Akkor Klopp-hoz.
Semmit. Ki is rúgták. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.22. 19:14:17

Akkor Klopp-hoz.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.05.22. 18:30:26

Akkor Klopp-hoz.
Madridban az édes kevés lesz, de ők tudják.
Szerintem most nincs olyan formátumú szabad edző aki nekik rövid távon megfelelne.
Ha esetleg megint besikerülne egy 6 kupás szezon. Perec papa azonnali sikereket akar, miután kiengedték a kórházból egy enyhe infarktus után. :twisted:

U.i.: Utánanéztem nyert egy szuperkupát. Hajnal góljával.
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.22. 18:20:06

LG írta:
Nem igazán értek egyet azokkal sem, akik szerint akkora sikereket ért volna el a Dortmmunddal. 7 év alatt 2 Bundesliga, 1 kupa és egy BL-döntő.
A többivel nagyjából egyet értek, de azért ez hagy kívánnivalót maga után. :D
A Dortmunddal igen is nagy eredmények ezek, főleg, hogy előtte jó pár évig közek sem volt a bajnoksághoz, a BL-ben meg nem is nagyon indultak. Ha jól emlékszem, olyan szezonjuk is volt, amikor a kiesés ellen küzdöttek. Emellett igencsak tetszetősen játszottak.

Összehasonlításképpen: több bajnokságot nyert ez alatt a 7 év alatt, mint a Real, és ugyanannyi BL döntőt játszott. :mrgreen:
Nem azt mondtam, hogy gyenge szezonokat futott vele, csak annyit, hogy nem tartom akkora sikereknek, mint azt sokan beállítják. Ha a német bajnokság színvonalát nézzük a játékoskeretük szinte végig az elitben volt. A Bayern mögött ott voltak minőségben. 2 igazán jó évük volt és ha nem is lettek bajnokok, a bajorok szinte mindig 15+ pontot vertek rájuk. A BL menetelést is elismerem, talán az volt a csúcs. Az idei szezonjukat direkt nem említettem.

Summa summarum nem tartom rossz edzőnek Kloppot, sőt, de nem hiszem, hogy egy Real Madrid-dal el tudna boldogulni, főleg Perez regnálása alatt. Itt olyan követelmények vannak amikre nem hiszem hogy fel lenne készülve. Kis túlzással már akkor is kifelé lóg az edző lába, ha nem őszi bajnokok vagy nem meggyőző a csapat játéka. Persze lehet, hogy tévedek és brutál szezonja lesz a Madriddal, már ha egyáltalán odakerül. Még az sem biztos hogy edzőváltás lesz és az opció sem feltétlenül ő, viszont sokkal jobban tartanék a Madridtól Ancelotti vezetésével, mint a némettel.
Forca Barca!!!!
bali 15
Director del Fútbol

2015.05.22. 17:57:20

Nem igazán értek egyet azokkal sem, akik szerint akkora sikereket ért volna el a Dortmmunddal. 7 év alatt 2 Bundesliga, 1 kupa és egy BL-döntő.
Elég magasan lehet nálad a mérce...

Mondjuk, ha egy Barca-Real szurkoló szemével nézed, akkor ez valóban egy katasztrófa.

Egy ilyen csapatnál ne várd azt, hogy minden évben esélyes a triplázás, mint a Barcanál.

Ráadásul, ami [auto_cenzúra] idegesítő lehet az az, amikor szépen, alulről, kockáról kockára felépítesz egy csapatot, ami rohadt jól működik, aztán jön a gazdag [auto_cenzúra], aki egy perc alatt lerabolja.

Na, ilyen körülmények között nyert a Dortmund 2x, és az egyik évben duplázni is sikerült. A BL megnyerése csak hab lett volna a tortán...
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.22. 17:22:05

A többivel nagyjából egyet értek, de azért ez hagy kívánnivalót maga után. :D
A Dortmunddal igen is nagy eredmények ezek, főleg, hogy előtte jó pár évig közek sem volt a bajnoksághoz, a BL-ben meg nem is nagyon indultak. Ha jól emlékszem, olyan szezonjuk is volt, amikor a kiesés ellen küzdöttek. Emellett igencsak tetszetősen játszottak.

Összehasonlításképpen: több bajnokságot nyert ez alatt a 7 év alatt, mint a Real, és ugyanannyi BL döntőt játszott. :mrgreen:
Capon
Llegenda del Barça

2015.05.22. 17:14:36

Én szorítok Beníteznek :D
Klopp szerintem nem oda való, Perec papának olyan edző kell aki alárendeli magát az elképzeléseinek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.22. 16:53:05

Nagyon kíváncsi leszek vasárnap mit jelentenek be. Szerintem hatalmas balf@szságot követnek el, ha elküldik Ancelottit. Jó a kapcsolata a játékosokkal, régóta a szűk elitben foglal helyet, ami az edzőket illeti.
Klopp-nak szerintem túl nagy falat lenne a Real. Attól, hogy őrjöng az alapvonal mellett nem biztos, hogy elég. Nem is feltétlenül azzal volt a gond, hogy nem voltak motiváltak a játékosok. Taktikailag, tudásban Ancelotti bőven veri, ha pedig az ő kezét is megköti Perez -mert ha Carloet megtette, a németét is meg fogja- ő sem lesz sikeresebb. Nem igazán értek egyet azokkal sem, akik szerint akkora sikereket ért volna el a Dortmmunddal. 7 év alatt 2 Bundesliga, 1 kupa és egy BL-döntő.
Mondjuk nekünk azzal csak jobb lesz, ha megindul az edzőkeringő, főleg ha ilyen Benitez vagy Lopetegui-féle emberek jönnek.

Amúgy a Real szintén kap transferban-t a következő nyáron vagy csak ez is pletyka volt?
Forca Barca!!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.22. 08:54:35

Én személy szerint sajnálom Carlot, nagyon jó edző, vele azért elég ütős volt a Madrid.
Viszont barcásként örülök, hogy mást hoznak a kispadra, mert meggyőződésem, hogy megégnek, bármelyik szóba került edző lesz ott. Benítez olyan csapatba való, ahol nem gond, ha 4-5 meccs elmegy a bajnokságból vagy a kupából kipottyannak. Kloppnak is két számmal nagyobb lesz ez a kabát, amit ráadnának esetlegesen a Madridnál.
Mou biztos nem megy vissza, a Chelseanél több megbecsülést kap, mint valaha Madridban.

Jó lesz ez nekünk jövőre. Remélem az igazolások is Perez elvárásait fogják tükrözni kizárólag, edző véleményét elvetve. CR fizetésén pedig emelnek újra, hogy ne szomorkodjon sokáig az aranybogyó elvesztésén.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.05.22. 08:16:15

azért Jürgennek elég éles váltás lenne, hogy a Dortmund után, ahol halálosan bíztak benne, minden igazolást ő intézett és összességében nyugalom és tisztelet vette körül, a Realnál 1 év alatt kicsinál Perez papa, ha nem éred el az általa kívánt eredményeket az általa intézett igazolásokkal.

persze nem tudom, hogy mit gondol erről Klopp, csak az alapján találgatok, hogy próbálom beleélni magam a helyzetébe. mindenesetre Carlo elküldésével megint csak a feszkót csinálják maguknak, sokkal előrébb nem lesznek sem Kloppal, sem mással, amíg a mindenkori edzőnek az elnökük in vivo football managerezéséből kellene várat építeni.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.22. 07:53:25

Remélem igaz a Benitez-es hír. :twisted:
Ancelottit kiváló edzőnek tartom, még ha nem is jöttek neki túl jól össze a dolgok.(ez Perez sara, nem az övé). Benitez ellenben nem sokat bizonyított. Kupákban egész jól szerepelnek a csapatai, de a bajnokságokban rendszerint semmi. A Napoli is a kerete alapján simán 2. kéne legyen az olaszoknál. :lol: A Poollal volt pár sikere a BL-ben, de annyi.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2015.05.20. 09:50:31

Nem igazán örülnék, ha Klopp végül a Real padján kötne ki. Bár idén kicsit fáradtnak tűnt, de azért olyan szinten képes megőrülni, olyan energikus, dinamikus edző, ami szerintem nem kicsit dobná fel a Madridot. Plusz a Dortmunddal olyant tett, amit az elmúlt x évben nem igazán láttam, ha egy az ottaninál jobb kerettel dolgozhatna, akkor még nagyobb sikereket is elérhetne.
Persze, ha nem hagyják dolgozni, (Perez) akkor csodát ő sem tudna tenni, de a mostani Ancellottihoz képest előrelépés lenne.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.19. 23:54:11

Pogbás résszel egyetértek,szóval arra nem térek ki.

viszont Palesz jól elemezte, jellemezte a kp-t sokszor tavasszal,de ősszel is.
És egyetértek vele abban,hogy még egy Rakitic az olyan szinten nullázná le a kreatív középpályát,hogy az már az eredményesség rovására is mehet,sőt menne.
Nah de az előbb csapategyensúlyról beszéltem, akkor a kp-ra is kivethetem ezt,oda is kell egyensúly. Kell munka, de kell a finesz is.
A munka Rakitic, a finesz Inieste. Busi meg mindkettőt tudja adni,ha olyan napja van.
Ez így tökéletes, ezért volt hasznos a kp, annak ellenére hogy a kreatív része az elég alacsony színvonalú volt, oda Messi hátrajövetele kellett olykor,hogy legyen valami.

Szóval nekem oda egy Koke már sok lenne a munka részre, és billenne el a jól belőtt mérleg.
Iniesta pótlását keressük most egy kp személyében. Iniesta meg a fineszt,kreatív részt adja a mérlegre. Szóval ilyesmi játékos lenne jó oda.

De mondom, a Pogbás dolgot adom, ha ilyen vállalható,és a csóka eredményeit kb tükröző, 30-40M-es ára lenne, bólintanék rá, de ennek minimum a duplájába kerülne. Az meg baromi sok, akkor inkább szét kell nézni a piacon.
Kokeval nincs bajom,de nekem ő annyira szürke és semmilyen,hogy nem szívesen látnám itt. (persze az én focinézetem szerint)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.19. 23:44:42

Ezt elfogadom Suarez is kellett, mert ős is nagyon harcos volt (nem csak "villanások" jellemezték idén, hanem a teperés is, s lassan a játékot is sikerült összekapálnia a többiekkel), bár az ára iszonyat sok volt én speciel ennyit nem adtam volna érte, de ez másodlagos. Én a mostani középpályás "gondokra" utalva írtam, hogy nem Pogbák kellenek hanem Rakitic kettő és rendben van a dolog. Pogba amúgy jó játékos, de főleg így hogy BL döntős a Juve így még +10 millió az ára, 80-90 ne adj Isten 100 milliót meg nem ér. Harmadáért már lehet olyan embert találni, aki elvégzi a kellő futást, labdaszerzést ami a középpályára kell.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése